İçime öküz oturdu kalkacak gibi degil

Canim ya kiyamam sana belki birsey hazirliyordur olamaz mi?

Maddi sıkıntısı varsa bir yerlere gitmek belki pahalıya kacar.
Madem oyle diyor siz evde güzel bir seyler hazirlasaniz mesela güzel bir yemek yapsanız masayi susleseniz o da bir pasta alsin bir dvd yemekten sonra oturup izlersiniz guzel vakit gecirirsiniz.
Elinizdeki imkanlarla mutlu olmaya bakın.

Oy oy oy hanımlar içimde bir öküz var deh desemde gitmiyor.
Pazartesi günü ilk evlilik yıl dönümümüz. Bende ilk olduğu için şöyle romantik olmasa da en azından özel birşey bekliyorum. Beklentimi eşime söyledim aldığım cevap 'ne yapıcaz ki para yok alırız iki bira içeriz'
Doğum günüm geçti tık yok, yıl başı tık yok bari evlilik yıldönümünde bir yemeğe götür dimi nerde! Gerçekten yorulduğumu ve tiskindiğimi hissediyorum bu evlilikten
Sen bir surpriz hazirlayabilirsin evde şoyle güzel bir sofra mum ışıgı müzik bir de şarap.

Ben sorun etmiyorum böyle şeyleri ama sen kırıldı isen açıkça konuş ama cidden para mı yok yoksa adam pinti mi

Keşke söylemeseydiniz.. Kendinizce bir sürpriz hazırlasaydınız evde. Böylece bu güne önem verdiğinizi diğer yıllarda hatırlamış olur.
Yinede evde güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.
Birde ikinizin de sevebileceği bir film alabilirsiniz.
Belki o da kendince bir sürpriz hazırlıyordur.

İkimizde çalışıyoruz hergün işten çıkıp eve gidiyorum önce market alışverişini yap sonra yemek hazırla evi topla camasır bulasık temizlik ütü hepsi bende 1 yılda sadece 1 kere sinemaya gittik onun dısında ben evde temizlik yaptım o uyudu herşeye parası var ama bir güne parası yokmuş

yıldonumu dogum gunu vs kutlamıyor dıye evlılıkten tıksınılır mı yahu

hayat bu kadar basıt olsa keske

ben kocıskomla anlastım ne dogum gunu kutlıcaz ne yılbası ne sevgılıler gunu ne bısı

sadece senede 1 kere evlılık yıldonumuzu kutlıcaz

bıze hergun bayram zaten baska bırseye ne gerek var

o gune bu gune gereksız para harcanacagına

adamı da kendımıde kasacagıma

kutlamam yok kutlamadı kutladı derdı hıc olmaz :eek:

Ya bende unutuyorum evlilik yıldönümünü filan, sizin kocaların kız versiyonuyum resmen :KK66:

İş çıkışı parayı markete değil, kendinize harcayın. Pazartesi kendinize çiçek alın. Yemek yapmak için uğraşmayın. Vakit kalırsa fön çektirin. 1 yıl içinde çilekeş bir anaya dönmeyin. Bakımlı bir kadın olarak gidin ve pratik bir yemek yapın. En uyduruğundan. Paranız varsa hazır birşeyde alabilirsiniz. Bence ekmek arası bile olabilir. Yemek yok ama mihrap yerinde olur. Eşiniz kendine gelir bence. Dilerim pazartesiniz çok güzel geçer. Ama sakın mutluluğunuzu eşinizin ellerine bırakmayın.

çok afedersiniz ama şımarığın tekisiniz!
başlığı görünce gerçekten çok önemli bir derdiniz var sandım. kocanız evlilik yıldönümünüzü hatırlamadı diye evlilikten soğuyorsanız yazık size!

İş çıkışı parayı markete değil, kendinize harcayın. Pazartesi kendinize çiçek alın. Yemek yapmak için uğraşmayın. Vakit kalırsa fön çektirin. 1 yıl içinde çilekeş bir anaya dönmeyin. Bakımlı bir kadın olarak gidin ve pratik bir yemek yapın. En uyduruğundan. Paranız varsa hazır birşeyde alabilirsiniz. Bence ekmek arası bile olabilir. Yemek yok ama mihrap yerinde olur. Eşiniz kendine gelir bence. Dilerim pazartesiniz çok güzel geçer. Ama sakın mutluluğunuzu eşinizin ellerine bırakmayın.
Güzel fikir gercrkten ama eyleme donusturemıyorum

çok afedersiniz ama şımarığın tekisiniz!
başlığı görünce gerçekten çok önemli bir derdiniz var sandım. kocanız evlilik yıldönümünüzü hatırlamadı diye evlilikten soğuyorsanız yazık size!
Saygısızca yorum yaparsanız aynı sekılde karsılık bulursunuz.

Ya bende unutuyorum evlilik yıldönümünü filan, sizin kocaların kız versiyonuyum resmen :KK66:
Neden unutuyorsun benım gıbı kulkedısı oldugundan mı yoksa her daım ozel oldugunu hıssettıren bır esın mı var eger varsa masallah

bayanlar ,eşinize verdiğiniz toleransları geri almak sizin elinizde.

konu sahibinin sonradan yazdığı yorumları okuyunca tiksinmesine sebep olan sadece yıl dönümünü hatırlamaması değil.

çalışan eşler işleri paylaşmak zorunda.yok öyle bir rahatlık.

bence,romantizm veya sevgi beklentisi içinde olma.özel günleri sen de unut. eşin bunu zamanla anlayacaktır.ama sabırlı ol.

bütün işleri de yüklenmeyin asla.yapamıyorum,gücüm yok,yorgunum ayağı...

erkeklere elini verirsen kolunu alamazsın.

mesela ben sabah veya misafir geldiğinde çaydanlığı bile kaldırmıyorum.bileğim güçsüz diyorum.yanacağımızdan korkup çaylara o bakıyor.

bunu fenalık olsun diye değil iş paylaşımına alışsınlar diye yapıyorum.

ağır hiçbir şeyi kaldırmıyorum.her şeyi yüklenip ben yaparım ben bilirim demeyin.

yıldonumu dogum gunu vs kutlamıyor dıye evlılıkten tıksınılır mı yahu

hayat bu kadar basıt olsa keske

ben kocıskomla anlastım ne dogum gunu kutlıcaz ne yılbası ne sevgılıler gunu ne bısı

sadece senede 1 kere evlılık yıldonumuzu kutlıcaz

bıze hergun bayram zaten baska bırseye ne gerek var

o gune bu gune gereksız para harcanacagına

adamı da kendımıde kasacagıma

kutlamam yok kutlamadı kutladı derdı hıc olmaz :eek:
Ne guzel işte brnde senın gıbı olsam yakınmam kı ozel oldugumu hıssettırse esım ama yok adamın içi gecmiş 1 senede 1 kere sınemaya gıttık hepsı bu

Ne guzel işte brnde senın gıbı olsam yakınmam kı ozel oldugumu hıssettırse esım ama yok adamın içi gecmiş 1 senede 1 kere sınemaya gıttık hepsı bu

evde film ızleyın

o sana eglence sunmuyorsa sen kendın yarat dunyanı

hıc takma nıye boyle dıye

allah baska dert vermesın

bayanlar ,eşinize verdiğiniz toleransları geri almak sizin elinizde.

konu sahibinin sonradan yazdığı yorumları okuyunca tiksinmesine sebep olan sadece yıl dönümünü hatırlamaması değil.

çalışan eşler işleri paylaşmak zorunda.yok öyle bir rahatlık.

bence,romantizm veya sevgi beklentisi içinde olma.özel günleri sen de unut. eşin bunu zamanla anlayacaktır.ama sabırlı ol.

bütün işleri de yüklenmeyin asla.yapamıyorum,gücüm yok,yorgunum ayağı...

erkeklere elini verirsen kolunu alamazsın.

mesela ben sabah veya misafir geldiğinde çaydanlığı bile kaldırmıyorum.bileğim güçsüz diyorum.yanacağımızdan korkup çaylara o bakıyor.

bunu fenalık olsun diye değil iş paylaşımına alışsınlar diye yapıyorum.

ağır hiçbir şeyi kaldırmıyorum.her şeyi yüklenip ben yaparım ben bilirim demeyin.
İki çift laf edemiyoruz bile elinde telefon yataga bile onunla giriyor ben uyuyorum o oyunda bırsey ıstesem ofkelenir oyun oynuyor ara veremez elinden bir iş gelmez sadece bir gün beni mutlu etse o bile yok

evde film ızleyın

o sana eglence sunmuyorsa sen kendın yarat dunyanı

hıc takma nıye boyle dıye

allah baska dert vermesın
Hep evdeyım zaten havalar guzel bır sahıle gezmeye cıksak bunu akıl etse mutlu olurum ama yok

Keşke söylemeseydiniz.. Kendinizce bir sürpriz hazırlasaydınız evde. Böylece bu güne önem verdiğinizi diğer yıllarda hatırlamış olur.
Yinede evde güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.
Birde ikinizin de sevebileceği bir film alabilirsiniz.
Belki o da kendince bir sürpriz hazırlıyordur.
Ben zaten her aksam 3 cesıt yemek yapıyorum bır aksam dısarda yesek hıc fena olmazdı

İki çift laf edemiyoruz bile elinde telefon yataga bile onunla giriyor ben uyuyorum o oyunda bırsey ıstesem ofkelenir oyun oynuyor ara veremez elinden bir iş gelmez sadece bir gün beni mutlu etse o bile yok

elindeki telefona hiç laf etme sen dedikçe yapışırlar.olayları akışına bırak inan ki çözüm bu.

eşin senin bu beklentilerini hissettikçe yapmayacaktır.üzerine bir yük gibi görüp kaçmaya çalışacaktır.kendini telefonla v.s. meşgul edecektir.

oluruna bırak dene bunu sabırlı ol.

X