- 10 Nisan 2021
- 652
- 1
- 806
- 18
İçinize kurt düşmesinin ilk sebebi kadının rahat tavrı olmuş, güzelse eğer bu da sizi kötü hissettirmiştir böyle bi hisse kapılmanıza sebep olmuş. Eşinize güveniyorsanız problem yokKızlar eşim 7 senelik öğretmen.
Bugüne kadar bir sürü kadın arkadaşı oldu okuldan öğretmen. Ben de hepsini tanırım. Taktik olarak değil ama yapım gereği hepsiyle ben de arkadaş oldum. Beni rahatsız eden hiç olmadı bugüne kadar. Eşimle iletişimleri vs açısından. Hiç rahatsızlık duymadım.
Bu ara okullar açıldığından beri yeni gelen bi kadın öğretmen var. Onunla da tanıştık tesadüfen, avm de denk geldik eşimle. Beraber tatlı yedik vs.
O gün onu eve bırakırken arabayla, bizimle konuşurken sesi çok yakından geldi. Kafamı da çevirip bakmak istemedim rahatsız olmaması için. Ama sanki kollarını bizim iki koltuklara dayamış bize baya yakın duruyodu. O şekilde konuşuyordu. Ben o kadar yakın durmak istemem açıkçası. Arkada normal otur yani. Neredeyse başını bizim aramıza koyacak...
Neyse o gün rahatsız oldum ama bi şey demedim. Sonra eşime "Eşin çok iyi, onu kimse üzmesin" demiş. Eşim de "Ben varken onu kimse üzemez" demiş. Eşim anlattı. Ben de "beni kim, niye üzsün ki" dedim. Değişik geldi bana.
Sonra ben bikaç gün yoktum evde. Hiç yapmadığım şey eşimin teline baktım sabah. Sabahları, evi yakın olduğu için eşimle birlikte gidiyorlar okula. Mesajlar neredeyse her gün "Ben geldim, bekliyorum". "Çıkıyorum ben de" şeklinde normal konuşmalar.
Bilmiyorum yeni evli değilim ama ilk defa böyle bi rahatsızlık hissediyorum. Eşim okula ilk defa birilerini bırakmıyor ama içimde bi şey var. Huzursuzum... Hamilelikten mi acaba?
Eşimin bana karşı davranışlarında değişiklik yok bu arada...
Kızlar eşim 7 senelik öğretmen.
Bugüne kadar bir sürü kadın arkadaşı oldu okuldan öğretmen. Ben de hepsini tanırım. Taktik olarak değil ama yapım gereği hepsiyle ben de arkadaş oldum. Beni rahatsız eden hiç olmadı bugüne kadar. Eşimle iletişimleri vs açısından. Hiç rahatsızlık duymadım.
Bu ara okullar açıldığından beri yeni gelen bi kadın öğretmen var. Onunla da tanıştık tesadüfen, avm de denk geldik eşimle. Beraber tatlı yedik vs.
O gün onu eve bırakırken arabayla, bizimle konuşurken sesi çok yakından geldi. Kafamı da çevirip bakmak istemedim rahatsız olmaması için. Ama sanki kollarını bizim iki koltuklara dayamış bize baya yakın duruyodu. O şekilde konuşuyordu. Ben o kadar yakın durmak istemem açıkçası. Arkada normal otur yani. Neredeyse başını bizim aramıza koyacak...
Neyse o gün rahatsız oldum ama bi şey demedim. Sonra eşime "Eşin çok iyi, onu kimse üzmesin" demiş. Eşim de "Ben varken onu kimse üzemez" demiş. Eşim anlattı. Ben de "beni kim, niye üzsün ki" dedim. Değişik geldi bana.
Sonra ben bikaç gün yoktum evde. Hiç yapmadığım şey eşimin teline baktım sabah. Sabahları, evi yakın olduğu için eşimle birlikte gidiyorlar okula. Mesajlar neredeyse her gün "Ben geldim, bekliyorum". "Çıkıyorum ben de" şeklinde normal konuşmalar.
Bilmiyorum yeni evli değilim ama ilk defa böyle bi rahatsızlık hissediyorum. Eşim okula ilk defa birilerini bırakmıyor ama içimde bi şey var. Huzursuzum... Hamilelikten mi acaba?
Fazla samimiyet kesinlikle hoşlanmadığım bir durum. Çok acı olarak çalıştığım pek çok kademede öğretmenlerin evli olmalarına rağmen flörtlestiklerine canlı canlı şahit oldum. Aynı apartmanda bile otursanız birlikte gitmeleri abes. Arabayla yan yana koltukta. Kesinlikle elektriklenme olur.Kızlar eşim 7 senelik öğretmen.
Ben zor durumda kaldığında götür tabi ama her zaman bunu istemiyorum demiştimAslında o öğretmenin okula bırakılıp, birileriyle dönmesi için bi sebep var ama buradan yazarsam çok deşifre olur konum. Çünkü belirgin bi olay. Onun için yazamıyorum. Okula bırakma da diyemem onun için...
Nasıl yani başka bir öğretmene mi ilgisi var ? Başka bir olay mı oldu?Aslında o öğretmenin okula bırakılıp, birileriyle dönmesi için bi sebep var ama buradan yazarsam çok deşifre olur konum. Çünkü belirgin bi olay. Onun için yazamıyorum. Okula bırakma da diyemem sanırım...
Normal kendi halinde bi kız. Öyle dikkat çekici bir şey göremedim..İçinize kurt düşmesinin ilk sebebi kadının rahat tavrı olmuş, güzelse eğer bu da sizi kötü hissettirmiştir böyle bi hisse kapılmanıza sebep olmuş. Eşinize güveniyorsanız problem yok
Sağlık problemi olabileceğini düşünüyorumNasıl yani başka bir öğretmene mi ilgisi var ? Başka bir olay mı oldu?
Ne tür bir sağlık problemi bilemedim ama sanırım psikolojik. Bence siz en iyisi eşinizle konuşun uzak dursun... Siz hamilesiniz eşiniz sizi anlar ve uzak durur diye düşünüyorum...Sağlık problemi olabileceğini düşünüyorum
Konu sahibi ben değilimNe tür bir sağlık problemi bilemedim ama sanırım psikolojik. Bence siz en iyisi eşinizle konuşun uzak dursun... Siz hamilesiniz eşiniz sizi anlar ve uzak durur diye düşünüyorum...
Yok. Diğerlerinden tıp olarak bi farkını göremedim. Normal bi kızDiğerlerine göre biraz daha hoş bir kadın mı acaba ? O yüzden huzursuz olmuş olabilir misiniz ?
Yok. Okul dışında herhangi bir görüşmeleri olmuyor.Ben de genelde kıskançlık yapmayan kadınların spesifik olarak bir kadından huzursuz olma durumunu "Kadın hisseder." olarak yorumlarım ama eşimin bana karşı tavırlarında değişiklik yok demişsiniz. Mesajlar da sıradan. Belki kadının o günkü samimiyeti rahatsız etti sizi çünkü daha yeni tanışıyorlar ama hemen "Sabahları birlikte gitmenizi istemiyorum." moduna girmeniz eşiniz tarafından yersiz kıskançlık olarak algılanabilir. Biraz daha gözlem yapın mesela iş dışında görüşüyorlar mı? Bu tip şeyleri takip edebilirsiniz içiniz rahat edecekse. Şahsi fikrim herhangi bir problem yok gibi şu an. Dediğiniz gibi hormonlardan kaynaklı hassas olabilirsiniz.
Geçerli bi sebep varsa yok yere kendinizi kötü hissettirmeyin o halde, hamilelikten dolayı böylesiniz sanırımAslında o öğretmenin okula bırakılıp, birileriyle dönmesi için bi sebep var ama buradan yazarsam çok deşifre olur konum. Çünkü belirgin bi olay. Onun için yazamıyorum. Okula bırakma da diyemem sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?