İçime kurt düştü düşüyor

İçinize kurt düşmesinin ilk sebebi kadının rahat tavrı olmuş, güzelse eğer bu da sizi kötü hissettirmiştir böyle bi hisse kapılmanıza sebep olmuş. Eşinize güveniyorsanız problem yok

Havadan nem kapan biri gibi gelmediniz, kadının gevşekliğe varan rahatlığı belli ki sizi kıllandırmış. Kadının mizacı da olabilir ama rahatsız olduysanız eşinizle paylaşın en azından.

Fazla samimiyet kesinlikle hoşlanmadığım bir durum. Çok acı olarak çalıştığım pek çok kademede öğretmenlerin evli olmalarına rağmen flörtlestiklerine canlı canlı şahit oldum. Aynı apartmanda bile otursanız birlikte gitmeleri abes. Arabayla yan yana koltukta. Kesinlikle elektriklenme olur.
Belki benim hüsnü kuruntum olabilir, uzgunumm.

Siz arabada konuşurken o kadar yakın durmak istemeyebilirsiniz ama o istiyor demek ki. Herkesin karakteri, tepkileri bir değil ki. Bence gereksiz kuruntu yapıyorsunuz anlattıklarınızda somut bir şey yok.

Ben zor durumda kaldığında götür tabi ama her zaman bunu istemiyorum demiştim sizin belli bir sebep varmis. En azindan mesafeyi koru falan diyebilirsiniz. Mesafe iyidir

Ilk atandigimda kurumda kuruma giden minibus yoktu. 4-5 km yuruyordum acikcasi. Arabayla gecen erkek arkadaslari da kibarca reddederdim yuruyus yapiyorum diye. Ben rahat edemem, esimin de rahatsiz olacagi bir durum. Bence rahatsizliginizi belirtin. Fazla rahat tavirlarindan hoslanmadim deyin.

Nasıl yani başka bir öğretmene mi ilgisi var ? Başka bir olay mı oldu?

İçinize kurt düşmesinin ilk sebebi kadının rahat tavrı olmuş, güzelse eğer bu da sizi kötü hissettirmiştir böyle bi hisse kapılmanıza sebep olmuş. Eşinize güveniyorsanız problem yok
Normal kendi halinde bi kız. Öyle dikkat çekici bir şey göremedim..

Ben sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu tam olarak anlamadım. Kadının arabada eşinize temas etmeye calistigini mi soyluyorsunuz? Sizin yaninizda böyle bir şeye cesaret edecek hali yok. ya. Yanlış anlamissinizdir. Bazı insanlar daha dokunsaldir daha samimidir, sizi rahatsız ettigini anlamamistir. Bu zamana kadar eşinizle beraber ise gitmesini sorun etmediyseniz şimdi etmeniz , Hele ki ortada somut bir şey yokken mantiksiz olur. Çok iyi eşin, onu uzme vs demesi de saçma olmuş biraz ama boş muhabbet yani.

Diğerlerine göre biraz daha hoş bir kadın mı acaba ? O yüzden huzursuz olmuş olabilir misiniz ?

Ben de genelde kıskançlık yapmayan kadınların spesifik olarak bir kadından huzursuz olma durumunu "Kadın hisseder." olarak yorumlarım ama eşimin bana karşı tavırlarında değişiklik yok demişsiniz. Mesajlar da sıradan. Belki kadının o günkü samimiyeti rahatsız etti sizi çünkü daha yeni tanışıyorlar ama hemen "Sabahları birlikte gitmenizi istemiyorum." moduna girmeniz eşiniz tarafından yersiz kıskançlık olarak algılanabilir. Biraz daha gözlem yapın mesela iş dışında görüşüyorlar mı? Bu tip şeyleri takip edebilirsiniz içiniz rahat edecekse. Şahsi fikrim herhangi bir problem yok gibi şu an. Dediğiniz gibi hormonlardan kaynaklı hassas olabilirsiniz.

Yok. Okul dışında herhangi bir görüşmeleri olmuyor.

Geçerli bi sebep varsa yok yere kendinizi kötü hissettirmeyin o halde, hamilelikten dolayı böylesiniz sanırım

Anladığım kadarıyla kadın olgun bir yapıya sahip değil. Ne davranışı ne de söylediği çok oturaklı değil. Ben olsam da içim gıcıklanır ama eşime alma koyma vs demezdim. Hoşlanmadığımı belirtirdim sadece sonrasında ne yapması gerektiğine kendi karar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…