İçime çok dert oldu.. Koca ve aile ikilemi..

Annenin vajinusmusa karşı verdiği cevaptan sonra eşinin görüşmemekte bence çok haklı. Böyle biriyle bende görüşmek istemezdim. Mesaj midemi bulandırdı resmen.

Dediklerin o kadar doğru ki canım.. Her kelimesine katılıyorum gerçekten.. Evet akışına bırakacağım ve ailemi arayacağım..

Annenin vajinusmusa karşı verdiği cevaptan sonra eşinin görüşmemekte bence çok haklı. Böyle biriyle bende görüşmek istemezdim. Mesaj midemi bulandırdı resmen.
Eşime bu mesajı söylemedim tabikide.. ama mesaj benim de çok sinirlerimi bozdu..

Eşime bu mesajı söylemedim tabikide.. ama mesaj benim de çok sinirlerimi bozdu..
Eşinin mesajı bilmediğinin farkındayım. Bu tarz mesaj yazabilen insanlarla işim olmazdı demek istiyorum. Eşinde bunun benzeri şeyler görmüş yada duymuş olacakki istemiyor görüşmek,zorlamayın adamı. Zorlamak ters teper,daha çok iter. Zamana bırakın..

Aynen öyle canım.. Zamana bırakacağım.. İnşallah düzelir herşey..

Aileni sen neden aramıyorsun ?Sen de onun ailesiyle görüşme madem.
Zamanla düzelecektir araları,fazla büyütmeyin bence.
Annenizin size kurduğu cümle ayrıca çok itici olmuş,yapmadan beni arama ne demek ya :/

Aileni sen neden aramıyorsun ?Sen de onun ailesiyle görüşme madem.
Zamanla düzelecektir araları,fazla büyütmeyin bence.
Annenizin size kurduğu cümle ayrıca çok itici olmuş,yapmadan beni arama ne demek ya :/
Orası öyle canım da yani bende artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten..
Ama ben onun ailesini seviyorum yani ama ne bileyim böyle olunca benim de görüşesim gelmiyor..

iyyyyy ne vicik vicik bir aile iliskisi esin uzak durmakla cok hakli

Ben her zaman derim kari koca arasinda olan kari koca arasinda kalmalidir diye. 3.ncu kisiler bilmemeli. Sonucu boyle oluyor iste.

Bu rahatsızlığın (vajinusmus) evlendiğinden beri mi var?
Bence hem psikoloğu hem de bu tedavini bir arada götürebilirsin. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.
Ailenle görüşmeyide bırakma bu arada. Onlara bazı şeyleri senin abarttığını ve eşinle aranda olanların tek sorumlusunun onolmadığını açıkla. Ona ve sana karşı anlayışlı olmalarını rica et.
Annen konusuna hiç girmiyorum bile
Bu fevri çıkışlarına bir son vermeli ve sakin olmayı öğrenmelisin. Yoksa başına daha çok dert açabilirsin.
Eşinin ailesiylede ilişkilerini bozma. Anladığım kadarıyla onların bir suçu yok.

Hepimiz hata yaparız. Bence bu aralar herkesi kendi haline bırak. Kendini de kendi haline bırak günlük yürüyüşe çık, seni mutlu edebilecek filmler izle, sevdiğin hareketli müzikleri dinle, kendi kendine evde cilt bakımları yap ne bileyim bir problemin olmadığı zamanlar seni mutlu eden şeyleri yapmaya çalış. Eğer konusu açılırsa eşine hata yaptığını, pişman ve üzgün olduğunu söyle ve ona sımsıkı sarıl. Sonra hastalığınla ilgilen. Ailen senden ses çıkmazsa merak eder ve seni arar. Hata yaptığını ve üzgün olduğunu onları çok özlediğini sakince söyle. Bak sonra kendiliğinden yoluna girer herşey. Herkese biraz zaman ver. Psikolojini ayakta tut. Sen güçlü ve mutlu olmazsan herşey üstüne gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…