• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden çalışmak gelmiyor, benim gibi olan var mı?

benim okuduğum öğretmenlik bölümü kapatıldı, bir çok branşa sözde atamamız var ama işe yarar tek bir branş:37::37: onun da peşinden koşan bir ton bölüm var, zamanın kumları akmakta ve hiçbir konuya başlamadım

tatlım beni yerime mıhlayan belirsizlik haliydi ki onu da silkelenip atarım, her şey olması gerektiği gibi olur ama 90 puan için sonra iki ayağın bir pabuca girer, çalışma vaktin gelmiş senin gözün yemedi değil mi ? :34:

ben de daha başlamadım.sayısalıma güveniyorum sözelim de kötü olduğu için bugün öğrensem yarına aklımda kalmaz.pazartesi dershaneye başlayacağım en azından belki çalışanları görünce gaza gelirim.

ben de daha başlamadım.sayısalıma güveniyorum sözelim de kötü olduğu için bugün öğrensem yarına aklımda kalmaz.pazartesi dershaneye başlayacağım en azından belki çalışanları görünce gaza gelirim.

bende matematik türkçeme çok güveniyorum.. diğerleride aynen düşündüğünüz gibi unuturuyorum diye

Kendine güvenle çalışmayı ertelemenin bir alakasını kuramadım ben.
Ben tarihi ekimde bitirdim. Şu zamana kadar testlerle tekrarlarla ancak oturttum da diğer dersleri öyle hallettim.
Sallamanın bir mantığı yok. Şimdiden başlamanın yararını çalışmaya başlayınca göreceksiniz.
Heleki hedef 90 ve bu kadar ağırdan almak...
Eleyici olan genel yetenek değildir. Genel kültürdür.
Hadi kolay gele..

Ben tarihi ekimde bitirdim. Şu zamana kadar testlerle tekrarlarla ancak oturttum da diğer dersleri öyle hallettim.
Sallamanın bir mantığı yok. Şimdiden başlamanın yararını çalışmaya başlayınca göreceksiniz.
Hadi kolay gele..

hKLIAIN BENDE BİLİYORUM ELEYİCİ OLDUĞUNU... BİRDE KÜÇÜK BEBEĞİM VAR OONDANDA ZAMAN BULAMIYORUM...

Hadi kolay gele..

Ben sevgi meleğine katılıyorum. Kendine güven bence çalıştıkça oturan bir şeydir ders konusu için söylüyorum. Yani bir dersi dört dörtlük biliyorsundur o zaman kendine güveniyorsundur o derste. Ama konu eksiği varsa güven pek bir işe yaramaz, zaten eksiğin varsa güven de kaybolur zamanla başarısız oldukça. ÖZellikle de kpss zekadan çok bilgi ağırlıklı bir sınavdır. O yüzden çok çalışan kazanır. Bazıları sözel ezber diye son iki aya bırakıyor. Bence en büyük hata bu olsa gerek. Sözelde bilginin yanında mantık da çok önemli oluyor. Yorum sorularında başarılı olabilmek içinde bir sürü test çözmek gerekmekte. Son 2 ayda çözeceğin soru sayısı maksimum 20000 soru olur. Ben ekimden bu yana 20000 soru çözmüş durumdayım. Son iki ay çalışanla ekimde çalışmaya başlayan kişinin bir olacağını da hiç sanmıyorum ben. Yani çalışmaya bir an önce başlayın kızlar, geç kalmış sayılmazsınız. Ama şimdi başlamazsanız, son aylarda baya sıkıntı yaşarsınız sözelde belki son iki ay çalışarak da 90 üstü alınabilir ama, günde 10 saatlik bi çalışma gerektirir. Onun yerine şimdi 5-6 saat çalışarak daha fazla soru çözerek şansınızı arttırabilirsiniz, hemde sevgi meleğinin de dediği gibi sözel dersler anca oturuyor bir kaç ayda.

Back