Icimdeki_sen'in caninin ici ceyizleri :)

Çok güzel seçimler yapmışsınız çok şirin ve huzur vericiler mutlulukla aşkla kullanın inşallah:nazar:En üste 3.sıradaki pembiş havluları nereden aldığınızı öğrenebilir miyim bayıldım onlara:16:

herşeyim çok cici :16: güle güle kullan inşallah :16:

Tesekkür ederim, insallah :nazar:

Çok güzel seçimler yapmışsınız çok şirin ve huzur vericiler mutlulukla aşkla kullanın inşallah:nazar:En üste 3.sıradaki pembiş havluları nereden aldığınızı öğrenebilir miyim bayıldım onlara:16:

Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim, o havlulari English Home'dan alindi, hatta o havlular su anda indirimde :34

eviniz çiçek bahçesi gibii olucak galiba..hayırlı olsun canım güle güle kullanasınız...:55:

eviniz çiçek bahçesi gibii olucak galiba..hayırlı olsun canım güle güle kullanasınız...:55:

Aynen annem ve kiz kardeslerimde öyle söylüyorlar. Ama gercekten bu bir hastalik gibi, bir baslayinca cicekli bir seyler almaya her gördügünüz cicekli, gül desenli seyi almak istiyorsunuz :9::69:

O zaman kaçırmadan bir magazaya ugramalıyım çok teşekkürler güzel günlerde kullanın inşallah:nazar::16:

Rica ederim, mutlaka ugrayin English Home asktir :69:

hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin inşallah,aldıkların güzel ,mutlu günlerde kullan ...

Canıııımmm herşeyin çok güzel, ve bu arada yemek takımı, çatal bıçaklar hariç beyaz güllü kutularımız da aynı sanırım.. :12:
Mutlu günlerde kullanman dileğiyle.. :34:

Zevkiniz gerçekten çok hoş :16: bayıldımm. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :46::46:

Cok sagolun :34: Insallah :nazar:

Canıııımmm herşeyin çok güzel, ve bu arada yemek takımı, çatal bıçaklar hariç beyaz güllü kutularımız da aynı sanırım.. :12:
Mutlu günlerde kullanman dileğiyle.. :34:

Bizim zevkimiz gercekten ayni :16:
Tesekkür ederim canim, hepimiz mutlu günlerde kullanalim :nazar:

Evet kuzenim sagolsun, ben internetden begeniyorum, o da alip bana yolluyor posta yolu ile.
Tatile geldigimde Bernardo'dan yemek takimi almistim ama ucakla getirememistim, kargo sirketleri ucuk fiyatlar söylemisti benimde aklima en son ptt'nin kargosu geldi, Allahtan onlarin fiyatlari daha uygun :34:
Buradan duyurmus olayim eger yurtdisinda yasayanlar arkadaslar bir seyler getirtmek isterlerse ptt'nin kargosu hem uygun hemde güvenli.
Ve tabi ki burada bulunan bir kac Türk ceyiz magazalari var oralardan da bulabiliyorum bazi begendiklerimi.

Canım bende bir sürü şeyi yurtdışından beğeniyorum ama alamıyorum malesef gümrüğe takılma ihtimali yüksek olduğu için kadın ihtiyaçları hiç bitmez ya :) sen yemek takımını postayla kaça getirttinki merak ettim :27:

Canım bende bir sürü şeyi yurtdışından beğeniyorum ama alamıyorum malesef gümrüğe takılma ihtimali yüksek olduğu için kadın ihtiyaçları hiç bitmez ya :) sen yemek takımını postayla kaça getirttinki merak ettim :27:

141 tl ödedi kuzenim, kiloya göre ücretlendiriyor, benim yemek takimim 27 kilo oldugu icin bu kadar tuttu :34:
Diger kargo sirketlerin söyledikleri fiyatlari duyduktan sonra 141 tl benim icin hic birseydi :12:

ebaydan alışveriş yapıcam bende inşallah param çöpe gitmez ya teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :52:

Ebaydan hic alisveris yapmadim, yapan arkadaslarim var memnunlar, insallah bir sorun cikmaz :34:

çeyizlerin herşeyin çok ama çok güzel çiçekli olan herşeyi seviyorum ben mutlu günlerde kullan inşallah

Cok tesekkür ederim, ben bayiliyorum cicekli seylere hastalik gibi birsey oldu bu bende :16:

Back
X