- 5 Mart 2015
- 14
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi atessemanur
Merhaba ben siteye yeni üye oldum .amacım konuşup dertlesmek. Beni en iyi kadınlar anlar diye düşündüm. Eşim pek ilgili değil. Sohbet etmez dinlemeyi sevmez yorum yapmayı sevmez vs. Paylaşımcı değil yani. 8 yıldır evliyim ama artık kendimi yanlız hissetmeye başladım. Çocuklar olmasa evliliğimbitecek sanki. Benden uzak duygularını belli etmiyor.bu konuyu açtığımda konuşmayı kapatıyor. Sanki bir arayış içinde internet onun için vazgeçilmez.
Aldatilma gibi şeyler düşünüp duruyorum. Korkuyorum.
Ne yapsam bilmiyorum.
Merhaba, benimki de öyle. Ben onun Messenger da flörtözden daha ağır durumlarını gördüm. Yani diyeceğim şu; eşin seni aldatmamıştır ama bir yazışma, mesajlaşma halinde olabilir. Korkuyorum diyorsun aldatılmaktan bana göre neden korkuyorsun biliyor musun? Çünkü; ne yapacağını bilmiyorsun, bir b planın yok. Başına öyle bir durum gelse bile ağlayıp, üzülüp içine sindirmesen bile kabul edeceğini düşünüyorum. Ben de o durumdayım, ben de beni asla bırakamaz, aldatamaz demiyorum. Aldatılırsam, bırakılırsam ne yaparım diyorum? Senin çocukların var, sen benden daha haklısın böyle düşünsen bile. kendimizi yanılıyorum, bende sorun var diye teselli ediyoruz. Biraz acı, ağır yazmış olabilirim ama kusura bakma. Çocukların kaç yaşlarında?
Ne yapabilirsine gelirsek; biraz bakımlı ol, hafif makyaj yap ve onun ilgisini çekecek konulardan bahset. Aaa bak ne oldu demek yerine, ilgisini çekecek yerden söze başlayıp ortaya konuşuyormuşsun gibi yap ve çok üstüne düşme, ne ilgisiz gözük ne de fazla ilgi göster
Sende sorun yok. O ilgisiz bir eş...
Merhaba ben siteye yeni üye oldum .amacım konuşup dertlesmek. Beni en iyi kadınlar anlar diye düşündüm. Eşim pek ilgili değil. Sohbet etmez dinlemeyi sevmez yorum yapmayı sevmez vs. Paylaşımcı değil yani. 8 yıldır evliyim ama artık kendimi yanlız hissetmeye başladım. Çocuklar olmasa evliliğimbitecek sanki. Benden uzak duygularını belli etmiyor.bu konuyu açtığımda konuşmayı kapatıyor. Sanki bir arayış içinde internet onun için vazgeçilmez.
Aldatilma gibi şeyler düşünüp duruyorum. Korkuyorum.
Ne yapsam bilmiyorum.
ama bu "paylaşımcı değil" değil ki
çok özür dilerim, sizi incitmek istemem ama
çocuklar olmasa evliliğim bitecek sanki ne demek? yazdıklarınızdan anladığım, evliliğiniz zaten bitmiş ama çocuklar için bir aradasınız
sohbet yok, duygu yok, sizden uzak, aynı evin içinde 2 yabancısınız
buna bir dur demeniz şart. yazık geçen yıllarınıza...
Ne zamandır böyle evliliklerde böyle iniş çıkışlar olabiliyor çok üzerine gitmeden konuşmayı denediniz mi
aklıma yapabileceğiniz bir tek şey geliyor
kısasa kısas
eşinizle hiç ilgilenmeyeceksiniz, ama soğuk da davranmayacaksınız
dır dır etmeyeceksiniz
bir şey sormayacaksınız, o sizinle konuşmadan konuşmayacaksınız
kendinize ait özel bir tane yoksa kendinize bir laptop veya ipad alacaksınız
çocukları yatırır yatırmaz elinizde laptop veya ipad yazışıp, güleceksiniz
bırakacaksınız o da sizden şüphelenecek
ne oluyor bu kadına deyip değişirse ne ala
Mantıklı bunu denemek lazım ben tam tersi onun ne yaptığını sorup duruyorum.
Peki sen nasıl anladın hatalarını nasıl gördün benimki mesajlarını falan hep silerMerhaba, benimki de öyle. Ben onun Messenger da flörtözden daha ağır durumlarını gördüm. Yani diyeceğim şu; eşin seni aldatmamıştır ama bir yazışma, mesajlaşma halinde olabilir. Korkuyorum diyorsun aldatılmaktan bana göre neden korkuyorsun biliyor musun? Çünkü; ne yapacağını bilmiyorsun, bir b planın yok. Başına öyle bir durum gelse bile ağlayıp, üzülüp içine sindirmesen bile kabul edeceğini düşünüyorum. Ben de o durumdayım, ben de beni asla bırakamaz, aldatamaz demiyorum. Aldatılırsam, bırakılırsam ne yaparım diyorum? Senin çocukların var, sen benden daha haklısın böyle düşünsen bile. kendimizi yanılıyorum, bende sorun var diye teselli ediyoruz. Biraz acı, ağır yazmış olabilirim ama kusura bakma. Çocukların kaç yaşlarında?
Ne yapabilirsine gelirsek; biraz bakımlı ol, hafif makyaj yap ve onun ilgisini çekecek konulardan bahset. Aaa bak ne oldu demek yerine, ilgisini çekecek yerden söze başlayıp ortaya konuşuyormuşsun gibi yap ve çok üstüne düşme, ne ilgisiz gözük ne de fazla ilgi göster
Sende sorun yok. O ilgisiz bir eş...
ııı ıııhhh
bu yapabileceğiniz en büyük yanlışlardan biri
daha önce de bazı konularda yazmıştım aynı şeyi
onun ne yapıp durduğunu sormak sadece ona "seni seviyorum, kıskanıyorum, önemsiyorum" mesajı vermektir, başka birşey değil
oysa sizin ona "ben de senden soğuyorum, ilgim başka yerlere kayıyor" mesajı vermeniz lazım
erkekler "sevilmeyi" değil "kaybetmeyi" daha çok önemsiyorlar maalesef
O zaman daha cok ters tepiyor emin olun. Siz kendinizle ilgilenin guzel giyinin makyaj yapin hafif ama abartiyi sevmez erkekler, ev ortaminda da disarida da bakimli olun, ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin. Onun ilgisini cekecek bir konuyla ilgili konusun ama onu konusturmaya calismayin cevap vermek isterse versin, sosyal hayatiniz nasil bilmiyorum ama elinizden geldigince sosyal olun sadece esinize bel baglamayin yalniz kalirsiniz. Cikin gezin alisveris yapin. Bu arada esinizle birlikte bir seyler uapar misiniz bir yerlere gider misiniz arada da olsa?Mantıklı bunu denemek lazım ben tam tersi onun ne yaptığını sorup duruyorum.
Çocuklar biraz engel oluyor ama dışarda zaman geçiriyoruzO zaman daha cok ters tepiyor emin olun. Siz kendinizle ilgilenin guzel giyinin makyaj yapin hafif ama abartiyi sevmez erkekler, ev ortaminda da disarida da bakimli olun, ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin. Onun ilgisini cekecek bir konuyla ilgili konusun ama onu konusturmaya calismayin cevap vermek isterse versin, sosyal hayatiniz nasil bilmiyorum ama elinizden geldigince sosyal olun sadece esinize bel baglamayin yalniz kalirsiniz. Cikin gezin alisveris yapin. Bu arada esinizle birlikte bir seyler uapar misiniz bir yerlere gider misiniz arada da olsa?
Farkettim
O zaman daha cok ters tepiyor emin olun. Siz kendinizle ilgilenin guzel giyinin makyaj yapin hafif ama abartiyi sevmez erkekler, ev ortaminda da disarida da bakimli olun, ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin. Onun ilgisini cekecek bir konuyla ilgili konusun ama onu konusturmaya calismayin cevap vermek isterse versin, sosyal hayatiniz nasil bilmiyorum ama elinizden geldigince sosyal olun sadece esinize bel baglamayin yalniz kalirsiniz. Cikin gezin alisveris yapin. Bu arada esinizle birlikte bir seyler uapar misiniz bir yerlere gider misiniz arada da olsa?