içimdeki yalnızlık

Peki sen nasıl anladın hatalarını nasıl gördün benimki mesajlarını falan hep siler
Benimki de siliyor. Telefonun arama geçmiş, mesaj ve whatsapp bölümü hep temizdir anında siler. Nasıl yakaladığıma gelirsek Allah diyelim. Şüpheleniyordum zaten. Sürekli cinsel içerikli mesajlaşma sitelerinden mailine mesaj gelmesi. O da bana; öylesine gönderiyor, ben bir şey yapmıyorum derdi. Ben de bu mesajlar neden hiç benim mailime gelmiyor diye cevaplardım kendisini. Benim bilgisayarımı kullanıyor evde bir gün baktım çıplak fotoları webcam en çekilmiş. Birisine mail gönderilmiş. Öyle gördüm işte.

Bir de kendine yeni arkadaşlar edinmeye bak. Yoksa bile varmış gibi davran. Yan komşuna gidiyorsan yeni tanıştığın kişiye gittiğini falan de. Bunları yaparken bakımlı ve kendinden emin ol.

Arkadaşlar öneri ve yorumlarınız için teşekkürler konuşmak beni rahatlattı hepsini dikkate alarak deneyeceğim. Sağolun . Yanlız değiilmisim aslinda

Onu sorgulamak yerine umursamaz olman lazım. Kendini sev kendine bak sosyal aktivitelere katıl çocukların okuyor mu onların saatine uygun kurslara git calışmıyorsan. Hiç umursama ona sizi kaybetmek üzere olduğunu hissettir.
Siz neyin var, ne oldu diye sordukça daha umursamaz olacaktır. Ters tepki oluşuyor bunlarda. :KK14:

Onu sorgulamak yerine umursamaz olman lazım. Kendini sev kendine bak sosyal aktivitelere katıl çocukların okuyor mu onların saatine uygun kurslara git calışmıyorsan. Hiç umursama ona sizi kaybetmek üzere olduğunu hissettir.
Siz neyin var, ne oldu diye sordukça daha umursamaz olacaktır. Ters tepki oluşuyor bunlarda. :KK14:

kadın diyor ki
kocam benimle konuşmuyor, beni görmüyor, duymuyor, ilgilenmiyor
sadece internette diyor
siz hala diyorsunuz ki olsun, sen onun üzerine düşmeye devam et
hafif makyaj yap çünkü erkek abartıyı sevmez
onun ilgisini çekecek konuyu konuş
yani diyorsunuz ki "inatla üzerine düş, peşini bırakma, alttan al, sus, yut"
nereye kadar??????????????

ha pardon bir de
"çıkın, gezin, alışveriş yapın"
çıkmak, gezmek, alışveriş yapmak mı dolduracak duygusal boşluğu? değer verildiğini, sevildiğini bunlar mı hissettirecek???????
Sanirim.gozlerinz bozuk o yuzden sabirla ve buyuk harflerle tekrar anlatiyorum.

BEN USTUNE DUSMEYİN DEDİM BU BİR.

İKİNCİSİ KOCASİ İCİN DEGİL KENDİ OZGUVENİ İCİN BAKİMLİ OLMASİNİ SOYLEDİM.

UCUNCUSU İLGİSİNİ CEKECEK KONUYU KONUSMAK UZERİNE DUSMEK DEGİLDİR BELKİ DİKKATİNİ CEKER SOHBET KONUSU ACİLİR BU DA BİR DENEME YONTEMİDIR.

DORDUNCUSU NE DİYEYİM GİT BOSAN Kİ DİYEYİM? ALISMISSINİZ AMAN ALLAHİM OYLE KOCA OLMAZ BOSANİN HEMEN DEMEYE. BİZ KADİNLAR NE KADAR ERKEKLERİ ANLAMİYORSSAK ONLAR DA BİZİ O KADAR ANLAMİYOR! DUSUNCE ACİMİZ HAYAT GORUSUMUZ HER SEYİMİZ ZİT CUNKU. VE BİRİLERİ EMPATİ KURMAYİ BİLMELİ Kİ ORTAK NOKTA BULUNSUN!

AYRİCA BEN SUS YUT DEMEDİM KENDİNE BAK OZEN GOSTER OZGUVENİN.OLSUN ONU FAZLA UMURSAMA DEDİM AMA SİZDE ANLAYİS SİKİNTİSİ OLDUGU COK BELLİ.

ALİSVERİSE CİK GEZ TOZ DEDİM CUNKU KADİNLAR GEZMEYİ SEVER STRES ATAR BU DA DESARJ OLMASİNA VE RAHATLAMASİNA NEDEN OLUR. DUYGUSAL BOSLUGU DOLDURMAZ EVET. AMA EVDE OTURUP SAR BASTAN DDUSUNMEKTEN VE PSİKOPATA BAGLAMAKTAN İYIDİR ZANNİMCA.

VE SON OLARAK BENİM DUSUNCELERİM SİZİ İLGİLENDİRMEZ. BEN HANİMEFENDİ SORDU DİYE KİSİSEL FİKRİMİ "ONUNLA" PAYLASTİM. DUSUNCEME KATİLİP KATİLMAMAK DA ONA KALMİS.

O zaman daha cok ters tepiyor emin olun. Siz kendinizle ilgilenin guzel giyinin makyaj yapin hafif ama abartiyi sevmez erkekler, ev ortaminda da disarida da bakimli olun, ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin. Onun ilgisini cekecek bir konuyla ilgili konusun ama onu konusturmaya calismayin cevap vermek isterse versin, sosyal hayatiniz nasil bilmiyorum ama elinizden geldigince sosyal olun sadece esinize bel baglamayin yalniz kalirsiniz. Cikin gezin alisveris yapin. Bu arada esinizle birlikte bir seyler uapar misiniz bir yerlere gider misiniz arada da olsa?

Sanirim.gozlerinz bozuk o yuzden sabirla ve buyuk harflerle tekrar anlatiyorum.

BEN USTUNE DUSMEYİN DEDİM BU BİR.

İKİNCİSİ KOCASİ İCİN DEGİL KENDİ OZGUVENİ İCİN BAKİMLİ OLMASİNİ SOYLEDİM.

UCUNCUSU İLGİSİNİ CEKECEK KONUYU KONUSMAK UZERİNE DUSMEK DEGİLDİR BELKİ DİKKATİNİ CEKER SOHBET KONUSU ACİLİR BU DA BİR DENEME YONTEMİDIR.

DORDUNCUSU NE DİYEYİM GİT BOSAN Kİ DİYEYİM? ALISMISSINİZ AMAN ALLAHİM OYLE KOCA OLMAZ BOSANİN HEMEN DEMEYE. BİZ KADİNLAR NE KADAR ERKEKLERİ ANLAMİYORSSAK ONLAR DA BİZİ O KADAR ANLAMİYOR! DUSUNCE ACİMİZ HAYAT GORUSUMUZ HER SEYİMİZ ZİT CUNKU. VE BİRİLERİ EMPATİ KURMAYİ BİLMELİ Kİ ORTAK NOKTA BULUNSUN!

AYRİCA BEN SUS YUT DEMEDİM KENDİNE BAK OZEN GOSTER OZGUVENİN.OLSUN ONU FAZLA UMURSAMA DEDİM AMA SİZDE ANLAYİS SİKİNTİSİ OLDUGU COK BELLİ.

ALİSVERİSE CİK GEZ TOZ DEDİM CUNKU KADİNLAR GEZMEYİ SEVER STRES ATAR BU DA DESARJ OLMASİNA VE RAHATLAMASİNA NEDEN OLUR. DUYGUSAL BOSLUGU DOLDURMAZ EVET. AMA EVDE OTURUP SAR BASTAN DDUSUNMEKTEN VE PSİKOPATA BAGLAMAKTAN İYIDİR ZANNİMCA.

VE SON OLARAK BENİM DUSUNCELERİM SİZİ İLGİLENDİRMEZ. BEN HANİMEFENDİ SORDU DİYE KİSİSEL FİKRİMİ "ONUNLA" PAYLASTİM. DUSUNCEME KATİLİP KATİLMAMAK DA ONA KALMİS.

1) nedense bazı insanlar eleştiri görünce hemen "hakaret etme" ihtiyacı duyuyorlar, bu bir nevi yetersizliktir.
2) yukarıda
kırmızı ile işaretlediğim cümlelere bir bakın, "kendi özgüveni için" söylemişsiniz gibi görünüyor mu gerçekten?
3) ALISMISSINİZ AMAN ALLAHİM OYLE KOCA OLMAZ BOSANİN HEMEN DEMEYE. Şimdi ben bu konuda "boşanın" mı demişim? Veya kaç konuya boşanın demişim? ALIŞMIŞSINIZ'daki SİZ kim???? Siz, kimleri nasıl genelliyorsunuz?
4) Bende "anlayış sıkıntısı" yok, sanırım sizde "yazdım zannetme" sıkıntısı var. Nerede yazmışsınız ONU UMURSAMAYIN? Siz sadece
"ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin." yazmışsınız, bu onu umursamayın demek değil," bu kadar ilgisizliği görmeyin, alttan alın" demektir.
5) Forumdaki herkesin düşünceleri, herkesi ilgilendirir. Eğer bir konuya yorum yazanlara, cevap veremeyecek olsaydık, "cevapla" butonu yalnızca konu sahibi için açık, bizler için kapalı olurdu. (nasıl ki cinsel konular yalnızca pro-üyeler için açıksa) Kimi cevaplayıp cevaplamayacağım da bana kalmış.

Ortada
1) nedense bazı insanlar eleştiri görünce hemen "hakaret etme" ihtiyacı duyuyorlar, bu bir nevi yetersizliktir.
2) yukarıda
kırmızı ile işaretlediğim cümlelere bir bakın, "kendi özgüveni için" söylemişsiniz gibi görünüyor mu gerçekten?
3) ALISMISSINİZ AMAN ALLAHİM OYLE KOCA OLMAZ BOSANİN HEMEN DEMEYE. Şimdi ben bu konuda "boşanın" mı demişim? Veya kaç konuya boşanın demişim? ALIŞMIŞSINIZ'daki SİZ kim???? Siz, kimleri nasıl genelliyorsunuz?
4) Bende "anlayış sıkıntısı" yok, sanırım sizde "yazdım zannetme" sıkıntısı var. Nerede yazmışsınız ONU UMURSAMAYIN? Siz sadece
"ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin." yazmışsınız, bu onu umursamayın demek değil," bu kadar ilgisizliği görmeyin, alttan alın" demektir.
5) Forumdaki herkesin düşünceleri, herkesi ilgilendirir. Eğer bir konuya yorum yazanlara, cevap veremeyecek olsaydık, "cevapla" butonu yalnızca konu sahibi için açık, bizler için kapalı olurdu. (nasıl ki cinsel konular yalnızca pro-üyeler için açıksa) Kimi cevaplayıp cevaplamayacağım da bana kalmış.
Hakaret yyok iyi bakin gercekten sikintili bir insansin belli. Hadi canim nereye istiyorsan yap yorumunu yorma beni. Neyi nasil anlamak istiyorsan anla :KK66:

X