Biraz uzun ama lütfen okuyun.Arkadaşlar merhaba 4 yıllık evliyim 2 ay sonra 3 yaşına girecek bi oğlum var çalışan bir anneyim oğluma anneanne babaanne dönüşümlü olarak bakıyor. Benim içimde bir sıkıntı var ki eşimden şüphe duyuyorum eşimin telefonunda telegram denen uygulama yüklü daha önceleri açık öğretim sınav sorularına bakmak için yüklediğini söylemişti ve sadece onunla alakalı bi grup vardı daha sonraları baktığımda borsa senedi hisse tarzında gruplara da girmiş. Benim şüphem şu ki daha çok tuvalete girdiğinde bu uygulamaya giriyor ya da ben yanında yokken giriyor bunu nerden biliyorsun derseniz kendi telegramımdan takip ediyorum aktif olma durumunu. Ben telegramı ilk kez indirdiğimde tek fotoğrafı vardı kaslı maslı bi fotoğraf koymuştu sonra ben dedikten sonra ikimizi koydu.Bundan bi süre sonra beraberlik yaşadıktan sonra duşa önce o girdi ben bu arada telefonunu karıştırırken hemen girmesiyle çıkması bir oldu duşa yanıma geldi bu sırada yabancı koreli gibi bi kızla gizli sohbet gibi bi şey gördüm ama konuşma filan hiçbir şey yoktu bizimde profil resmimizi gizlemiş bu şahıstan kendisine sorduğumda beni aramıştı kim olduğunu bilmiyorum fotoğrafımı gizledim görmesini istemedim dedi bu olaydan etkilendim kalbim kırıldı ama kondurmak istemedim. Daha sonra dün akşamda telegramda ayrıcalıklar diye bi bölüm var gizlilik ayarlarında 6 tane kişi bu şekildeydi ordada teki türktü. Birde istek onaylayıcı bot diye bir şey var onu da durdurmuş mu bi şey yapmış. Benim bu telegram zımbırtısına aklım hiç ermiyor biraz araştırdım ve normalde cihaz bağlanarak kendi telefonumuzla eşleştirerek takip edebiliyoruz ama takip ettiğimizi cihazlarım kısmından görür ve anlar. Ona inanmaktan başka çarem kalmıyor ama içimde hala kandırıldığıma orda anlık sohbetler yaptığına dair şüphem var. Birde içime şüpheyi salan o değilmiş gibi yok bana güvenmiyorsun yok ben neyim sanki diyor ben bu güven kırıklığını tek başıma yaşamadım.. Gerçekten neye inanacağımı bilmiyorum tam net bulgulara da rastlamadım rastlasam bi dakika durmam oğlumu da alır çeker giderim.. Sizce benim hislerim doğru mu arkadaşlar