İçimdeki kötü his..

mutluannemutlubebek12

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
26
5
1
28
Biraz uzun ama lütfen okuyun.Arkadaşlar merhaba 4 yıllık evliyim 2 ay sonra 3 yaşına girecek bi oğlum var çalışan bir anneyim oğluma anneanne babaanne dönüşümlü olarak bakıyor. Benim içimde bir sıkıntı var ki eşimden şüphe duyuyorum eşimin telefonunda telegram denen uygulama yüklü daha önceleri açık öğretim sınav sorularına bakmak için yüklediğini söylemişti ve sadece onunla alakalı bi grup vardı daha sonraları baktığımda borsa senedi hisse tarzında gruplara da girmiş. Benim şüphem şu ki daha çok tuvalete girdiğinde bu uygulamaya giriyor ya da ben yanında yokken giriyor bunu nerden biliyorsun derseniz kendi telegramımdan takip ediyorum aktif olma durumunu. Ben telegramı ilk kez indirdiğimde tek fotoğrafı vardı kaslı maslı bi fotoğraf koymuştu sonra ben dedikten sonra ikimizi koydu.Bundan bi süre sonra beraberlik yaşadıktan sonra duşa önce o girdi ben bu arada telefonunu karıştırırken hemen girmesiyle çıkması bir oldu duşa yanıma geldi bu sırada yabancı koreli gibi bi kızla gizli sohbet gibi bi şey gördüm ama konuşma filan hiçbir şey yoktu bizimde profil resmimizi gizlemiş bu şahıstan kendisine sorduğumda beni aramıştı kim olduğunu bilmiyorum fotoğrafımı gizledim görmesini istemedim dedi bu olaydan etkilendim kalbim kırıldı ama kondurmak istemedim. Daha sonra dün akşamda telegramda ayrıcalıklar diye bi bölüm var gizlilik ayarlarında 6 tane kişi bu şekildeydi ordada teki türktü. Birde istek onaylayıcı bot diye bir şey var onu da durdurmuş mu bi şey yapmış. Benim bu telegram zımbırtısına aklım hiç ermiyor biraz araştırdım ve normalde cihaz bağlanarak kendi telefonumuzla eşleştirerek takip edebiliyoruz ama takip ettiğimizi cihazlarım kısmından görür ve anlar. Ona inanmaktan başka çarem kalmıyor ama içimde hala kandırıldığıma orda anlık sohbetler yaptığına dair şüphem var. Birde içime şüpheyi salan o değilmiş gibi yok bana güvenmiyorsun yok ben neyim sanki diyor ben bu güven kırıklığını tek başıma yaşamadım.. Gerçekten neye inanacağımı bilmiyorum tam net bulgulara da rastlamadım rastlasam bi dakika durmam oğlumu da alır çeker giderim.. Sizce benim hislerim doğru mu arkadaşlar

Doğruluğunu bilmiyorum da sıkıntı varsa, bı şüphe varsa boş yere oluşmamıştır, sıkıntıyı ortadan kaldırmayı deneyin içim rahat etmiyor aklıma düştü bu şüphe uygulamayi kullanmanı istemiyorum deyin bakalım ne diyecek, sıkıntıyı yaratan buysa ve bı problemi yoksa silmek zor olmamalı.

Yoo kabul etmiyor kesinlikle aöf sorularına cevaplarına bakıyormuş günün indirimlerini takip ediyormuş ama bana daha çok aranıyor mutlu yuvasını dağıtmaya çalışıyor gibi geliyor zaten aramızda çok iyi değil

aöf sorularına cevaplarına bakıyormuş günün indirimlerini takip ediyormuş ama bana daha çok aranıyor mutlu yuvasını dağıtmaya çalışıyor gibi geliyor zaten aramızda çok iyi değil
Valla bir şey diyemedim bunları takip için evet güzel sayfalar var bende de telegram var ama sohbete kapalı hatta rehberime bile kapalı.

Bahaneler bahaneler yani.. en iyisini siz bilirsiniz, siz tanırsınız, bana çok masum gelmedi

Bahaneler bahaneler yani.. en iyisini siz bilirsiniz, siz tanırsınız, bana çok masum gelmedi
Banada gelmediği için buraya konu açmak istedim insan kimseye de anlatamıyor o kadar kötü hissediyorum ki ben kötü bi eş olduğumu düşünmüyorum ona veremediğim hiçbir şey de yok yani bunları hak edecek bi şey yapmadım ama sanki aranıyor

AÖFsoru diye bi site ve uygulama var, tüm çıkmış sorular orada ve deneme sınavları da mevcut, onu kullansın tek derdi AÖF ise.

Aöf soruları sürekli bakılacak bişey mi öyle. Sınav dönemi, sınavlardan önce bakar geçersin. Sürekli telegram açık, sohbet modunda olmazsın yani.
Eşiniz en az o 6 kişiyle de sohbet etmiş, ediyor, açık ve net.

"Bana güvenmiyorsun" gibi bir cümle olamaz.
Çünkü Güven kontrole mani değil !

Eşimde borsayla ilgileniyor, hatta kalabalık bir grupta, gözümün önünde açar teli, yazışır ne yazacaksa telegramda, kapatır.
Bazen yanına sokulurum kapatmaz.

Wpda da aynı şekilde.
Bizim fotoğrafımızı koy desem koyar, bazen kızarım kaldır desem kaldırır.

İşte bide şöyle bi şey var ki hiç yanımda girmiyor telegrama benim güven kırıklığı yaşamam çok normal bide saçma sapan şeyler görüyorum yani boş bıraksam bi şey karıştıracak gibi güven vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…