- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
-
Dua etmeyi bırakmak mi ?Arkadaşlar daha önceki konularımdanda bahsettiğim gibi annemi babamı kaybettim 27 yaşındayım kardeşim şehir dışında okuyor abimde yeni evlendi kaldım bir başıma maddi olarak bir sıkıntım yok tek sorunum çok yanlızım sanırım yanlızlık kendi seçimin değilse eğer pekte hoş olmuyormuş , hayatımda biride yok bir çok arkadaşım var ama hepsi arabayla gidilecek mesafede haftanın bir günü enstrüman kursum var orda müthiş güzel bir gün geçiriyorum ama geri kalan günlerde kendimi manevi olarak o kadar eksik hissediyorum ki.. çok sevgisiz , ilgisiz malesef bir yerde insan insana muhtaç hayatıma biride girmiyor işim gücümde yerinde bakıldığında güzelde bir kadınım ama neden olmuyor anlamıyorum bu beklentiye girmektende kendimi kaçırıyorum çünkü bu beklenti beni yaralıyor , başıma gelen bir ton acı olaydan sonra dua etmeyide bıraktım maneviyattanda uzaklaştım şu sıralar.. kendimi toparlayamıyorum hayata dair kırgınlığım bir türlü geçmiyor hiç bir güzellikte beni bulmuyor eve geldiğimde içimi saran o kötü his beni bir türlü bırakmıyor nasıl kurtulacağım bilmiyorum bu histen...
Duhan suresi... En sevdiğim ayettir tevafuk oldu.. biliyorum ama sanırım sabrımı kaybettim o kadar inançlı bir insandım ki annem kollarımda bir deri bir kemik kalıp ölünce ruhumda açılan bu yarayı bu kırgınlıgı atamıyorum çok denedim ama yapamıyorum... Arkadaşlarımda bekar kelin ilacı misaliDua etmeyi bırakmak mi ?
'rabbin seni terk etmedi sana darilmadi da '
Siz neden terk ettiniz ?
İlişki bakımından da arkadaslarinizin yada birilerinin tanıştıracagi kişilere de açık olun bence
Teşekkür ederim.. görüşüyorum ama ikiside uzakta ve erkekler çok daha ketum oluyor malesef.. karşıma çıkan kimse olmuyor resmen kısır döngüdeyim yani nasip olmuyor bir şekilde anlam veremiyorum bu durumaÖncelikle başınız sağ olsun. Sabırlar diliyorum. Daha yaşınız çok genç, neden olmuyor derken birileri çıkıyor da siz mi istemiyorsunuz?
Kardeşlerinizle sık sık görüşüyor musunuz, telde olur yüz yüze olur, anne baba kaybından sonra insan kardeşlerine daha çok ihtiyaç duyuyor.
Çok haklısın gelecek çok belirsiz insanlar kaygılarla boğuluyor.. inşallah öyle olur çünkü gerçekten güzel olan şeylere ihtiyacım var...Başın sağ olsun, üzücü olaylar yaşamışsın. Yalnızlık veya hayatına birinin girmesi konusunda yalnız değilsin; şu zamanda kadınlar da erkekler de yalnızlıktan yakınıyor ama kimse harekete geçmiyor. Zaman çok kötü, gelecek çok belirsiz. Çoğunluğun ekonomi ve iş durumu kötü. Hal böyleyken biriyle tanışıp işi ilerletmek lüks kaçıyor.
Yaşın çok genç mutlaka karşına çıkanlar olacaktır. Ama yaşanan hastalık sürecini biliyorsun, insanlar maddi manevi bitti. İnşallah bu sıkıntılar bitince tanışmalar görüşmeler yaşamaya başlarsın.
Tanışıyor olsaydik onerebilirdimDuhan suresi... En sevdiğim ayettir tevafuk oldu.. biliyorum ama sanırım sabrımı kaybettim o kadar inançlı bir insandım ki annem kollarımda bir deri bir kemik kalıp ölünce ruhumda açılan bu yarayı bu kırgınlıgı atamıyorum çok denedim ama yapamıyorum... Arkadaşlarımda bekar kelin ilacı misali
Bir kedimiz var kardeşimin yanında su an haftaya gelecek yanıma.. hatta dışarıda beslediğim bir çok kedim var , gerçekten dünyanın en güzel hissi ağladığımda suratımı yalıyor kerata , onun gelecek olması biraz daha rahatlatıyor zatenEnerjinizi yükseltmek için bir evcil hayvan, özellikle kedi ya da köpek alın derim. En dipte olduğum zamanda kedi sahiplendim, o kadar hızlı değişti ki ruh halim, anlatamam.
Onun dışında işiniz var, hobiniz var, arkadaşlarınız da var; çok yalnızım diye düşünerek kendinizi daha da aşağı çekmeyin. Şu pandemi döneminde biz de arkadaşlarımızla çok yakında olsalar dahi buluşamadık ne yazık ki.
Tek başıma henüz cesaret edemedim ama gitmeyi düşündüğüm yerler varBence değerini bilin yalnızlığın ve tadını çıkarın.Ne güzel insanlar yok etrafınızda.Evlendikten 3 ay sonra boşanan bir arkadaşım var bu ay ukrayna ya gidiyor gezmeye.O kadar özeniyorum ki.Maddi anlamda sorununuz yoksa gezin tozun ne oluyor yani hayatınıza insan alınca.
Çalışıyorum bir kedim var , yani ikiside mevcut durumum vahim galibaÖncelikle başınız sağ olsun.
Ben kesinlikle evcil hayvan almalısınız diye düşünüyorum. Hem birbirinize yoldaş olursunuz hemde sıkılmazsınız. Ayrıca mutlaka iş bulup çalışın. Maddi olarak ihtiyacınız yoksa bile manevi olarak çok iyi gelecek.
Çok naziksin teşekkür ederim ihtiyacım oluyorSabırlar dilerim, istediğiniz zaman bana yazabilirsiniz. Konuşur, dertleşir bir seyler paylasırız. Aklınızda olmam dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?