- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi16
Arkadaşlar daha önceki konularımdanda bahsettiğim gibi annemi babamı kaybettim 27 yaşındayım kardeşim şehir dışında okuyor abimde yeni evlendi kaldım bir başıma maddi olarak bir sıkıntım yok tek sorunum çok yanlızım sanırım yanlızlık kendi seçimin değilse eğer pekte hoş olmuyormuş , hayatımda biride yok bir çok arkadaşım var ama hepsi arabayla gidilecek mesafede haftanın bir günü enstrüman kursum var orda müthiş güzel bir gün geçiriyorum ama geri kalan günlerde kendimi manevi olarak o kadar eksik hissediyorum ki.. çok sevgisiz , ilgisiz malesef bir yerde insan insana muhtaç hayatıma biride girmiyor işim gücümde yerinde bakıldığında güzelde bir kadınım ama neden olmuyor anlamıyorum bu beklentiye girmektende kendimi kaçırıyorum çünkü bu beklenti beni yaralıyor , başıma gelen bir ton acı olaydan sonra dua etmeyide bıraktım maneviyattanda uzaklaştım şu sıralar.. kendimi toparlayamıyorum hayata dair kırgınlığım bir türlü geçmiyor hiç bir güzellikte beni bulmuyor eve geldiğimde içimi saran o kötü his beni bir türlü bırakmıyor nasıl kurtulacağım bilmiyorum bu histen...