• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki boşluk... yalnızlık

Sizi bir üyeye benzettim ama bakalım 👀

Bu saydığınız özelliklere sahip biriyseniz ya bunları kullanamıyorsunuz dolayısıyla aslında niteliksizsiniz ya da olmanız gereken çevreden farklı ortamlarda takılıyorsunuz.
Sapyoseksüel çok fazla erkek var. Kadının bilgisinden, kariyerinden korkan erkek zaten kendini gizlemiş bir komplekslidir üst düzey bir yere de gelmiş olsa.
Ayrıca sosyal beceri anlamında sorunu olmayan çok büyük biliminsanları bile farklı konulardan konuşup, gerekirse karşısındakinin seviyesine inebiliyorlar.
Ben sizden biraz “ben üstteyim, benim seviyemde insan yok” enerjisi aldım. Bu sebepten de yalnız kalıyor olabilirsiniz.

Ben gayet erkeklerin dış görünüşe baktığına inanıyorum. Hem de öyle bir bakıyorlar ki. Yüzünüzdeki en ufak bir kusuru siz farketmiyorsunuz onlar farkedip hemen söylüyorlar.
yok be gülüm. bana bir bakan birdaha bakardı. sonuç elde var sıfır. güzellikte çare değil.
bence bu enerjiyle ilgili
onuda nasıl değiştiririz bilemiyorum :/

Sizin yerinizde olsaydım dünyayı gezer dolaşır keyfime bakar karşıma düzgün insan kafa dengi biri çıkana kadar da asla evlenmezdim çünkü siizn denginizde birini bulmanız biraz zor çünkü erkeklerin yüzde 80 i kendini geliştirmez gelişirse de geliştirmese de karşısında donanımlı birini üstün birini istemezler isteyen olup da aşık olup evlenenleri de kadına bin türlü çektirir hazmedemez üstünlüğünü ya psikolojik şiddet yahut fiziksel şiddet uygular bazıları da öyle şımarır ki yan gelir yatar eve kadın bakar hatta kredi kartlarına yüklü miktarda borç yapanları da var burada çok şahit olduk gözünü evlilikten korkutmak için söylemiyorum bunları sadece seçeceğin insan için bu saatten sonra daha dikkatli olman inşallah kısmet olur evlenirsin ve çocukların yahut 1 tane de olsa olur umarım sıkıntılar her evlilikte oluyor çok büyük sorunlar yoksa evlilik yaşadığımız hayatta denemeye değer bir kurum

Sizi bir üyeye benzettim ama bakalım 👀

Bu saydığınız özelliklere sahip biriyseniz ya bunları kullanamıyorsunuz dolayısıyla aslında niteliksizsiniz ya da olmanız gereken çevreden farklı ortamlarda takılıyorsunuz.
Sapyoseksüel çok fazla erkek var. Kadının bilgisinden, kariyerinden korkan erkek zaten kendini gizlemiş bir komplekslidir üst düzey bir yere de gelmiş olsa.
Ayrıca sosyal beceri anlamında sorunu olmayan çok büyük biliminsanları bile farklı konulardan konuşup, gerekirse karşısındakinin seviyesine inebiliyorlar.
Ben sizden biraz “ben üstteyim, benim seviyemde insan yok” enerjisi aldım. Bu sebepten de yalnız kalıyor olabilirsiniz.
Belki de olabilir. Ama karşımdaki insan boş olunca hiç zevk almıyorum. Dolu dolu bir insanla saatlerce sohbet etmekten keyif alırım ben.

Belki de olabilir. Ama karşımdaki insan boş olunca hiç zevk almıyorum. Dolu dolu bir insanla saatlerce sohbet etmekten keyif alırım ben.

Hem iletisim sorunu yasiyorsunuz ve bu nedenle cevrenizde kimse yok, hem de dolu bir insanla saatlerce sohbet etmekten keyif aliyorsunuz. Nasil oluyor bu? Bir insanla saatlerce sohbet ettiniz mi hic?

Back