- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.932
- 598
- Konu Sahibi youlooklikemoon
-
Bu şekilde evlenen çok kişi tanıyorum. Grup olsun farketmez. Bir şekilde birinin arkadaşı bile olabilir.Ay canım kültür turlarına da herkes çift geliyor...çok nadir tek erkek gelen
Ben çok sık gezen biriyim. Aynı zamanda kitap okurum, film izlemek en büyük zevklerimden biridir. Koşmak. Bilmiyorum pat diye aklıma gelmedi birden.
Kendinizi daha dikkatli dinlemeye başlayabilirsiniz belki ortamlarda konuşurkenOlabilir. Bunu ben de düşündüm açıkcası. Ama bilerek yaptığım bir şey değil kesinlikle. İnsan bilerek yapmadığı bir şeyi nasıl engelleyebilir ki.
Ulaşılmaz gördüklerinden olabilir.Ben de dış görünüşün önemli olduğunu düşünenlerdenim. Ben öyle çok güzel biri değilim. Ama temiz bakımlı biriyim. Etrafımdakiler, arkadaşlarım da aslında güzel olduğumu söylerler. Fakat bir yerde sıkıntı var çözemediğim. Etrafımdakiler kaçıyor benden.
Aynen öyle..Kadinin meslegine onem veriyorlar canim, calissin para kazansin ama benden once eve gelsin istiyorlar. Okumus da olsan kocanin yaninda bilmislik yapma istiyorlar
Aslında ben etrafımda bu özelliklerim var diye konuşan biri değilim. Sadexe düşüncelerimi yazmıştım buraya.Öncelikle bayan değil, kadın... Benim çevremdeki erkekler bu ayrıma dikkat eden erkeklerdir mesela. Kendi cinsiyetini kabullenmemiş kadına dünyanın en kültürlüsü de olsa eksi puanı yazıverirler.
Kendinizi fazla yukarıda bir yerlere konumlamışsınız gibi hissettim ben yazım tarzınızdan. Bu saydıklarınız ilgi alanlarınız, kendiniz için yaptığınız şeyler. İnsanlar birkaç dil biliyorsunuz, iyi bir işiniz var, yurt dışına çıktınız diye size ilgi duymazlar. İlgi alanlarınız ortaksa, birlikte zaman geçirebiliyor, sohbet edebiliyor ve bunlardan zevk alıyorsanız ilgi duyar ve değer verirler.
Ben diğer arkadaşlar gibi de düşünmüyorum. Evet ülkemizde insan kalitesi ve kültürel seviye biraz düşük ama insan çevresine kendi gibi insanları toplar. Karşınıza hep vasat adamlar çıkıyorsa, etrafınız alt kültür seviyesinde insanlarla doluysa dönüp bir kendinize bakmanız gerekir bence.
Aslında ben etrafımda bu özelliklerim var diye konuşan biri değilim. Sadexe düşüncelerimi yazmıştım buraya.
Eğer öyleyse durum bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum. Ben de tam tersi hep kendimde suç arıyordum.Sizin yazınızı okuyunca aklıma geldi. Eşimin iş yerinde bir bayan arkadas var. Eşimin bekar arkadaşı o kız hakkında diyor ki o kız beni aşar. Yani bilgi birikimi yüksek ozguvenli biri için erkekler bazen böyle düşünüyor.o yüzden yaklasmiyorlar.
Konu sahibi n'olur üzerinize alınmayın ama cevap veren arkadaşlara yazacağım.
Niye bu kadar coştunuz hanımlar? Kendini bu kadar geliştirmiş kadına erkekler yetişemez, o kadın beni aşar derler, kendi seviyenizde insan bulamazsınız falan filan... biraz abartmamış mısınız? Okul okumak, dil bilmek, gezip tozmak, kendini geliştirmek o kadar ekstrem özellikler değil. Sadece bu kadının tekelinde olan şeyler de değil. Benim dört yaşındaki yeğenim dört dil konuşuyor. Yeteneği, ilgisi varsa, şartları uygunsa öğrenir ne var bunda? Sadece bu kadın eğitim almadı, kariyer yapmadı, sadece bu kadın gezip görmedi. Benim çevremde yurt dışına çıkmayan bir 70 yaşındaki annem var mesela. Ne abarttınız durumu.
Kendini bahsettiğiniz kadar geliştirmiş birisi, bu kadar entellektüel bir "KADIN" kendine "BAYAN" demez.Herkese merhabalar. Ben 37 yaşında İstanbul’da yaşayan bir bayanım.
Ben gayet erkeklerin dış görünüşe baktığına inanıyorum. Hem de öyle bir bakıyorlar ki. Yüzünüzdeki en ufak bir kusuru siz farketmiyorsunuz onlar farkedip hemen söylüyorlar.Ve o kadar bilgili olmanıza rağmen dış görünüşün çok önemli olduğunu (iliski ya da başka şeyler) düşünmeniz beni şaşırttı .
Çünkü diyebilirim ki entelektüel seviyeye geçen Ilk seviye bunun değişimi ile başlıyor .
Elbette çirkin olsun bakmasın kendine kimse demiyorum
Ama biri bana erkekler en çok dış güzelliğe bakar vs dese açıkçası kitap vs okuduğunu düşünmem.
Çünkü bunu ancak sığ erkekler yapar ve sığ insanlar kabullenir.
Gerçekten kendini geliştirmiş ınsanlarda dış görünüş konuşana kadar etkilidir bence . Ve erkeklerinde dış görünüşe baktığına inanmıyorum, bakan varsa da benden uzak dursun . Ben bu siglikla baş edemem
Ben inanmaktan ziyade öyle deneyimlemiyorum . Benim genelde konuşmama, konuştuğum şeylere bakılır bundan ve karakterimden etkklenilir.Ben gayet erkeklerin dış görünüşe baktığına inanıyorum. Hem de öyle bir bakıyorlar ki. Yüzünüzdeki en ufak bir kusuru siz farketmiyorsunuz onlar farkedip hemen söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?