• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki boşluk... yalnızlık

youlooklikemoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
26
12
3
43
Herkese merhabalar. Ben 37 yaşında İstanbul’da yaşayan bir bayanım. İçimde öyle bir boşluk var ki size anlatamam. Çok güzel bir çocukluk geçirdim. Ailem hem maddi hem manevi olarak beni çok güzel yetiştirdi. İyi bir kariyerim oldu. Maddi manevi bir çok yönden kendimi iyi yetiştirdiğime inanıyorum. 4 dil biliyorum ve bir çok ülkeye gittim, gezdim. Arkadaşlarım entellektüel biri olduğumu söylerler hep. Hayatta hayal ettiğim bir çok şeyi elde ettim diyebilirim. Ama en büyük eksiğim bir aile kuramamış olmak. İnsanlarla iletişim kurarken çok sıkıntı yaşıyorum. Karşımdaki insanın (bayan erkek farketmez) dolu dolu olmasını istiyorum. Doluluktan kastım maddiyat değil manevi anlamda. Aynı masada oturduğum kişiyle saatlerce sohbet edebilmek, ondan bir şeyler öğrenebilmek isterim. Ama nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Hem erkek arkadaş olsun hem bayan arkadaş olsun hiç kimse yok etrafımda. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Kafa dengi birini bulmakta zorlanıyorum. Çok güzel olmasam da bakımlı biriyimdir yani öyle çok çirkin de değilim. Ama erkeklerde genelde benden hoşlanmıyorlar. Dolayısıyla 37 yaşımda olmama rağmen hala bir yuva kurabilmiş değilim. Bu yalnızlık beni çok üzüyor. İşin kötü yanı bir insanla evlenebilecek samimiyeti kurabileceğime de inanmıyorum artık. Ne yapmam gerektiğini, nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum. Bana bir fikir verirseniz çok sevinirim. Sevgiler.

Hayat cok garip degilmi?Istedigim herseyi elde etmissin,kendini yetistirmissin,maddi olanagin,kariyerin var dort dil bilmen bile benim ennn buyuk hayalim zira ikinci dilimi ogrenmek bile suan bana o kadar zorki,senin hayattaki beklentinde sanirim bende var iyi bir esim var ,cocuklarim,kedilerim,kopegim kendimce kucuk bir dunyam var iste...hani denir ya insan elde ettiginin nankoru elde edemediginin delisi olur diye sanirim gercekten oyle..Es,dost konusuna gelince bence kendini yetistimis bir insanin baskalariyla sohbeti,konusacagi konu bulmasi hic de zor degildir.Sadece biraz sicakkanli olmak,cevre edinmeniz de size yeter de artar bile.

İnsanlarla iletişim kurarken çok sıkıntı yaşıyorum. Karşımdaki insanın (bayan erkek farketmez) dolu dolu olmasını istiyorum. Doluluktan kastım maddiyat değil manevi anlamda. Aynı masada oturduğum kişiyle saatlerce sohbet edebilmek, ondan bir şeyler öğrenebilmek isterim.
Sanirim sapyoseksuelsin. Gunumuz toplumunda en iyi yaptigimiz sey : dedikodu, arkadan konusmak, onu bunu doldurmak, kim ne almis, kim geceleri ne yapmis, kim evlenmis , kim evde kalmis , kimin cocugu olmuyor , kim guzel , kim cirkin , kim ne giymis diye takip etmek ... Maalesef ulkece bu tur konularda cok gelismisiz. Turkiye sartlarinda isin zor, o kadar diyeyim. Ulke disina acil. :KK6:

Bir ara bende de vardi bu durum . Simdi saldim cayira , mevlam kayira mod on.:rapci:

Neden ? cunku hayat cok kisa ve ertelemeye gelmiyor. :KK37:

Kriterlerini düşür...Türkiye'de öyle çok dolu dolu oturup saatlerce entel sohbetler yapabileceğin bi erkek çok zor bulamazsın...Kitap okuyan erkek bile çok az zaten...Erkekler zaten hiçbi zaman kadının kültürüne, kaç dil bildiğine mesleğine falan hiç bakmazlar önce bunu anla...Erkekler için dış görünüş number one olmak üzere işve cilve güler yüz başta gelir...Sen kültürel birikimlerini hatta sakla çok ta fazla derin konuşursan erkekler kaçıyor zaten bu çok akıllı başedemem diye...

Kriterlerini düşür...Türkiye'de öyle çok dolu dolu oturup saatlerce entel sohbetler yapabileceğin bi erkek çok zor bulamazsın...Kitap okuyan erkek bile çok az zaten...Erkekler zaten hiçbi zaman kadının kültürüne, kaç dil bildiğine mesleğine falan hiç bakmazlar önce bunu anla...Erkekler için dış görünüş number one olmak üzere işve cilve güler yüz başta gelir...Sen kültürel birikimlerini hatta sakla çok ta fazla derin konuşursan erkekler kaçıyor zaten bu çok akıllı başedemem diye...
Kadinin meslegine onem veriyorlar canim, calissin para kazansin ama benden once eve gelsin istiyorlar. Okumus da olsan kocanin yaninda bilmislik yapma istiyorlar

25 yaşımda evlendim 27 yaşındayım. Ve bugün bekar olsam nasıl evlenirdim nasıl beğenirdim bir insanı hayatıma nasıl dahil ederdim diye düşününce işin içinden çıkamıyorum. Yaş ilerledikçe insan bence başkasıyla uyumlu yaşamakta, hatasıyla yanlışıyla kabul etmekte zorluk çekiyor. İşimde gücümde 4 dil bilen uluslararası seyahat eden 37 yaşında bir kadın olsaydım, muhtemelen beni beğenenlere bakmazdım benim beğendiklerim de bana bakmazdı.
Zor ama nasip işte bilemiyorum...

Erkekler Çok fazla birikimi olan kadınlardan korkuyorlar. Entellektüel anlamda yetememekten.
Klişe ama etkili olan kültür turlarına katılıp yeni bir çevre oluşturabilirsiniz. Ya da fotoğrafçılık kursları gibi kaliteli insanların katıldığı etkinliklere katılabilirsiniz.

Kadinin meslegine onem veriyorlar canim, calissin para kazansin ama benden once eve gelsin istiyorlar. Okumus da olsan kocanin yaninda bilmislik yapma istiyorlar

Mesleğine önem değil o parasına önem...Bazı çulsuzlar veya cimriler evet para kazansın der ama ihtiyacı olmayanlar tanısınca mesleğini ilk etapta sormaz bile...Demek istediğim şey öncelik dış görünüş işve

Erkekler Çok fazla birikimi olan kadınlardan korkuyorlar. Entellektüel anlamda yetememekten.
Klişe ama etkili olan kültür turlarına katılıp yeni bir çevre oluşturabilirsiniz. Ya da fotoğrafçılık kursları gibi kaliteli insanların katıldığı etkinliklere katılabilirsiniz.

Ay canım kültür turlarına da herkes çift geliyor...çok nadir tek erkek gelen

Mesleğine önem değil o parasına önem...Bazı çulsuzlar veya cimriler evet para kazansın der ama ihtiyacı olmayanlar tanısınca mesleğini ilk etapta sormaz bile...Demek istediğim şey öncelik dış görünüş işve
Ben de dış görünüşün önemli olduğunu düşünenlerdenim. Ben öyle çok güzel biri değilim. Ama temiz bakımlı biriyim. Etrafımdakiler, arkadaşlarım da aslında güzel olduğumu söylerler. Fakat bir yerde sıkıntı var çözemediğim. Etrafımdakiler kaçıyor benden.

Ay canım kültür turlarına da herkes çift geliyor...çok nadir tek erkek gelen
Aynı şeyi ben yazacaktım. Ben her yıl sık sık turlara katılırım. Yok öyle tek gezen erkek😂 Aynı zamanda öyle pat diye karşıma çıkan erkek olsa hemen samimiyet kuramam zaten, güvenemem hemen.

Hayat cok garip degilmi?Istedigim herseyi elde etmissin,kendini yetistirmissin,maddi olanagin,kariyerin var dort dil bilmen bile benim ennn buyuk hayalim zira ikinci dilimi ogrenmek bile suan bana o kadar zorki,senin hayattaki beklentinde sanirim bende var iyi bir esim var ,cocuklarim,kedilerim,kopegim kendimce kucuk bir dunyam var iste...hani denir ya insan elde ettiginin nankoru elde edemediginin delisi olur diye sanirim gercekten oyle..Es,dost konusuna gelince bence kendini yetistimis bir insanin baskalariyla sohbeti,konusacagi konu bulmasi hic de zor degildir.Sadece biraz sicakkanli olmak,cevre edinmeniz de size yeter de artar bile.
Ben aslında çok bulurum konu, arkadaşlarım her kişiyle her konudan sohbet edebiliyorsun derler. Ama karşılığını bulamıyorum.

Back