- 10 Haziran 2019
- 26
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi youlooklikemoon
Herkese merhabalar. Ben 37 yaşında İstanbul’da yaşayan bir bayanım. İçimde öyle bir boşluk var ki size anlatamam. Çok güzel bir çocukluk geçirdim. Ailem hem maddi hem manevi olarak beni çok güzel yetiştirdi. İyi bir kariyerim oldu. Maddi manevi bir çok yönden kendimi iyi yetiştirdiğime inanıyorum. 4 dil biliyorum ve bir çok ülkeye gittim, gezdim. Arkadaşlarım entellektüel biri olduğumu söylerler hep. Hayatta hayal ettiğim bir çok şeyi elde ettim diyebilirim. Ama en büyük eksiğim bir aile kuramamış olmak. İnsanlarla iletişim kurarken çok sıkıntı yaşıyorum. Karşımdaki insanın (bayan erkek farketmez) dolu dolu olmasını istiyorum. Doluluktan kastım maddiyat değil manevi anlamda. Aynı masada oturduğum kişiyle saatlerce sohbet edebilmek, ondan bir şeyler öğrenebilmek isterim. Ama nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Hem erkek arkadaş olsun hem bayan arkadaş olsun hiç kimse yok etrafımda. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Kafa dengi birini bulmakta zorlanıyorum. Çok güzel olmasam da bakımlı biriyimdir yani öyle çok çirkin de değilim. Ama erkeklerde genelde benden hoşlanmıyorlar. Dolayısıyla 37 yaşımda olmama rağmen hala bir yuva kurabilmiş değilim. Bu yalnızlık beni çok üzüyor. İşin kötü yanı bir insanla evlenebilecek samimiyeti kurabileceğime de inanmıyorum artık. Ne yapmam gerektiğini, nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum. Bana bir fikir verirseniz çok sevinirim. Sevgiler.