Aslında küçüklüğümden beri olan ve ara ara belirgin olan bir his var içimde. Kendimi erkek gibi hissediyorum bazen. Bazı zamanlar daha baskın oluyor ama ufak da olsa bu his hep var genelde. 20 yaşındayım şu an. 15-16 yaşlarımda saçlarım kısacık kestirmiştim erkek modeli, abimin gömleklerini giyiyordum ya da erkek tişörtleri giyerdim, göğüslerim gözükmesin diye korse takıyordum ama bu utanmaktan değil. Maskülen hissediyordum(erkek organına sahip olmayı asla düşünmedim ve istemedim). Hep subay olma hayali kuruyordum daha ilkokuldan beri. Küçükken de 6-7 yaşlarında oyuncak silahları, arabaları çok seviyordum onlarla oynardım. Kaba tavırlı ya da erkek fatma gibi birisi değilim o zaman da değildim, tarz olarak maskülendim o şekilde hissettiğim için. Şimdi feminenim, etek giyerim giyime çok dikkat ederim falan ama içimde hala o his var. Hem feminen yönümü hem de maskülen yönümü seviyorum ikisini sanki tek bedende taşıyorum gibi hissediyorum. Davranış olarak olsun diğer kızlara göre daha sakin oturaklı, ciddi mizaçlı biriyim. Ve kafa yapım daha mantıksal düşünme şeklim vs. Tabii ki asıl erkek gibi hissettiren şey bu değil. Bugünlerde yine saçlarımı kısacık kestiresim geliyor maskülen hissettiğim için. Bu hissin kaynağı ne bilmiyorum. Bir erkekle cinsel duygusal ilişkim de olmuştu ama ilgim olmuyordu ve şu an bile beni tanımak isteyenler hoşlananlar olunca bile çoğunlukla elimin tersiyle itiyorum, rahatsız hissettiriyor bazen neden bilmiyorum. Polikistik over hastasıyım bir de ancak tüm hormon değerlerim normal. Testesteron belirtileri de var bedenimde ama fizyolojik olarak bir neden bulamadılar. Kan tahlilleri ve hormonlar çok normal. Ama bu hastalıktan kaynaklı olabilir mi aklıma bu geldi? Yoksa yapısal birşey midir veya pkos olup da bu hisleri yaşayan oldu mu?