icimde bir bosluk...

Sevilyaman123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
25
22
38
Herkese Günaydin,

hic uzatmadan konuma geciyorum.. Acik konusmak gerekirse Allaha sükür güzel bir hayatim var, 20 Yasindayim ve Bankada calisiyorum, yurt disinda yasiyorum, altimda arabam var, Saglikliyim, Ailem yanimda.. ama icimde bir bosluk var.. Birkac ay önce Nisanlimdan ayrildim ve kendimi okadar bos hissediyorum ki. Sanki cevremdeki herkesin hayati mükkemmel de bir tek benimki bukadar bos gibime geliyor.. Yani insan icine cikmiyorum, sürekli benim hakkimda konustuklarini düsünüyorum. Biraz da nisan atdigim icin utaniyorum acikcasi. elalem ne der diye cok takiyorum galiba.. Bu bosluktan nasil kurtulabilirim? Gezmek bir cözüm degil benim icin cünkü canim onu bile istemiyor..

Yurt dışındada dedikodu oluyor mu nişan attı falan diye konuşuyorlar mı ? Ben sadece Türkiye de oluyor sanıyordum...

Çok gençsin. İşin gücün var. Gezme imkanın var. Sen içindeki boşluğu görmezden geldikçe o boşluk bir bakmışsın doluvermiş. Bazen akışında yaşamak gerekir

Ben gercekten böyle 19/20 yaşlarında evlenmek isteyenlere gerçekten şaşırıyorum. Karşı değilim erken yaşta evliliğe, ama 19/20 yaşında evliliği sürdürecek olgunlukta gençleri tanıdığımı pek söyleyemem. Daha kendilerini keşfetmeden sırf problemsiz beraber olmak istiyorlar ve sonradan pişman oluyorlar, ama o zamanda yine "bosanamam elalem ne der" devreye girer.ama neyise. Konu sahibine gelince: Elalemi taktığın anda hayatını zindan etmeye başlarsın, çünkü elalem senin hayatına faydadan çok zarar katar. Dikkatli incele: Etrafında seni seven sayan kim hakkında kötü konuşur? Konuşanlar varsa onları hayatında tutmak için herhani bir sebeb var mi? Yok. Sırf elalem çeneni kapatsın diye yalnis bir evlilik yapmak daha mi iyidi sence? Duyguların normal çünkü daha herşey taze. Kendine zaman ver. Kendine odaklan. Gez, kendini geliştir felan. Acını da yasa, ama sana fayda olmayanlarim hayatına söz hakki sahibi de yapma

İş dışında keyifli vakit geçirebilceniz aktivitelere katılıyo musunuz. Sinema tiyatro opera? Ya da bi sanat kursu olabilir.. Bunlar sizi kendi iç dünyanızdan uzaklaştırıp yeni bi perspektif kazandıracaktır

Terapi alın maleesef yapacak başka bişi yok

İnsan yasadigi zamanin kiymetini bilmezmis, gecmise yönelik mutlu olurmus. Yani gecmisi dusunerek , ne guzel gunlermis , dermis. Bunu bir yerde dinlemistim.
Bence nisan attiginiz icin olabilir ve monotonluktan sikilmis olabilirsiniz. Bu yuzden degisik bir seyler yapmaya calisin. Bir kursa gidip , yeni bir seyler ogrenmeye calisabilirsin

20 yaşındasın altında araban var hayati yaşıyorsun nisan atmak çok büyük bise değil yıllarca evlilik yürütüp bosananlar var 20 yaşındayım evliyim 5 aylık ama benimde senin gibi imkanım.olsaydi evlenmek yerine yurt dışında farklı ülkeleri gezmek isterdim ama şuan yapabildiğim tek şey ayda bir market gezmek evliliğin artı yönleri varmı var ama elinde imkan varken hayatini yasa ben sonradan dank etti de eğitimime devam ediyorum en azından

Bazı şeyleri red ettikce yukseliyorsunuz. Onlar boş boş konusacaklarina biraz sizden cesaret alsınlar.

Canım bende boşanınca herkes bana bakıo zannedıodum.Sonra kalbım sıkışmaya basladı.Kemdı kendımı dolduruodum.Psıkıyatrıye gittim.Ne kadarıyı bı ınsanmışsınkı rabbım senı korumuş.

20 yaşın da nişan attı diye, İnsan içine çıkamamak ,el alem ne diyecek diye tasalanmak .Ben şok bir de yurtdışında yaşıyorsun ,ve belli bir kariyerin var .Özgüvenini acilen geliştir .Elindeki olanak ve imkanlara şükretmeyi bil ,bu boşluktan ancak o şekil de çıkabilirsin .

20 yaşında evlenip ne yapacaksın zaten. Birkaç yıl hayatını yaşarsın ohh mis.. Bu yaşta evlilik zor yürür. Pembe hayaller kurduğunuz için size çok iyi gelebilir şu an fakat inanın ki bu yaş için çok güzel birşey değil evlilik. Nişan atmak boşanmak ayıp şeyler değil. En kötüsü berbat bir ilişkiyi sürdürme çabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…