- 24 Eylül 2019
- 25
- 22
- 38
- Konu Sahibi Sevilyaman123
-
El alem denen örgüt yurt dışına da mı gelmiş
Virüs gibi her yere yayılıyorlar demek ki. Ruhumuzu hasta edip hayatimızı rezil etmek gibi ulvi bi görevleri var tabiVallaha burda da şubeler açmış durumdalar maalesef
20 yaşındasın altında araban var hayati yaşıyorsun nisan atmak çok büyük bise değil yıllarca evlilik yürütüp bosananlar var 20 yaşındayım evliyim 5 aylık ama benimde senin gibi imkanım.olsaydi evlenmek yerine yurt dışında farklı ülkeleri gezmek isterdim ama şuan yapabildiğim tek şey ayda bir market gezmekHerkese Günaydin,
hic uzatmadan konuma geciyorum.. Acik konusmak gerekirse Allaha sükür güzel bir hayatim var, 20 Yasindayim ve Bankada calisiyorum, yurt disinda yasiyorum, altimda arabam var, Saglikliyim, Ailem yanimda.. ama icimde bir bosluk var.. Birkac ay önce Nisanlimdan ayrildim ve kendimi okadar bos hissediyorum ki. Sanki cevremdeki herkesin hayati mükkemmel de bir tek benimki bukadar bos gibime geliyor.. Yani insan icine cikmiyorum, sürekli benim hakkimda konustuklarini düsünüyorum. Biraz da nisan atdigim icin utaniyorum acikcasi. elalem ne der diye cok takiyorum galiba.. Bu bosluktan nasil kurtulabilirim? Gezmek bir cözüm degil benim icin cünkü canim onu bile istemiyor..
Canım bende boşanınca herkes bana bakıo zannedıodum.Sonra kalbım sıkışmaya basladı.Kemdı kendımı dolduruodum.Psıkıyatrıye gittim.Ne kadarıyı bı ınsanmışsınkı rabbım senı korumuş.Herkese Günaydin,
hic uzatmadan konuma geciyorum.. Acik konusmak gerekirse Allaha sükür güzel bir hayatim var, 20 Yasindayim ve Bankada calisiyorum, yurt disinda yasiyorum, altimda arabam var, Saglikliyim, Ailem yanimda.. ama icimde bir bosluk var.. Birkac ay önce Nisanlimdan ayrildim ve kendimi okadar bos hissediyorum ki. Sanki cevremdeki herkesin hayati mükkemmel de bir tek benimki bukadar bos gibime geliyor.. Yani insan icine cikmiyorum, sürekli benim hakkimda konustuklarini düsünüyorum. Biraz da nisan atdigim icin utaniyorum acikcasi. elalem ne der diye cok takiyorum galiba.. Bu bosluktan nasil kurtulabilirim? Gezmek bir cözüm degil benim icin cünkü canim onu bile istemiyor..
20 yaşın da nişan attı diye, İnsan içine çıkamamak ,el alem ne diyecek diye tasalanmak .Ben şok bir de yurtdışında yaşıyorsun ,ve belli bir kariyerin var .Özgüvenini acilen geliştir .Elindeki olanak ve imkanlara şükretmeyi bil ,bu boşluktan ancak o şekil de çıkabilirsin .Herkese Günaydin,
20 yaşında evlenip ne yapacaksın zaten. Birkaç yıl hayatını yaşarsın ohh mis.. Bu yaşta evlilik zor yürür. Pembe hayaller kurduğunuz için size çok iyi gelebilir şu an fakat inanın ki bu yaş için çok güzel birşey değil evlilik. Nişan atmak boşanmak ayıp şeyler değil. En kötüsü berbat bir ilişkiyi sürdürme çabası.Herkese Günaydin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?