• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde Başka Biri Var?

Norolarda bir sikinti olmasin. Beynimizdeki noronlar statik elektrik uretir az da olsa bazrn bana da olur ayrietten birden elim ayagim asiri buyukms ben kucukmusum gibi gelir bazen sdc kafam cok buyukmus gibi cok degisik bir duygu seni anliyorum psikiyatr a gt derim ya da rahatlama meditasyon nefes calismalari artik cok nadit oluyot bana da yalniz degilmisim 😊

Norolarda bir sikinti olmasin. Beynimizdeki noronlar statik elektrik uretir az da olsa bazrn bana da olur ayrietten birden elim ayagim asiri buyukms ben kucukmusum gibi gelir bazen sdc kafam cok buyukmus gibi cok degisik bir duygu seni anliyorum psikiyatr a gt derim ya da rahatlama meditasyon nefes calismalari artik cok nadit oluyot bana da yalniz degilmisim 😊
Fakat bende dediğiniz seyler olmuyor, cok farkli bir his...

Dissossiyatif kimlik bozukluğu olabilir. Ne kadar erken fark eder yardım alırsanız o kadar iyi. Hiç beklemeden doktora gidin. Kendinize iyi bakın

Psikolojik sıkıntıların varsa arada değişik sorunlar yaşayabilirsin ağır bir rahatsızlığın olsa yaşadıklarının bilincinde olmazdın büyük bir sorunun yok ama sorun yaşamamak ve ilerlememesi için tedavi olman gerekir

Back