- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Tabi ki hicbir bebek ölmeyi hak etmez ama konu sahibinin dediğine katılıyorum .Evet aklımda tek o cümle kaldı. Hiç kimse bebekken ölmeyi hak etmez. Konu sahibine göre psikopat olma potansiyeli olanları bebekken öldürmek gerekiyor demek...
Kesinlikle katılıyorum . ileride masum bir anneyi ve evlatlarını katlecekse küçükken ölsünler :/Konuyu nasıl saptırıyorsunuz yaa?
Kadın ne demiş, siz ne anlamışsınız.
Evet böyleleri bebekken ölsün, büyüyünce insanlara böyle zarar vereceklerine ölsün!
Neden mi?
Çünkü tv'de kadın cinateyleri, Bebek tecavüzcüleri görmekten gına geldi! Çünkü bıktık. Çünkü ölsünler.
İzlerken içim parçalandı...Kesinlikle katılıyorum . ileride masum bir anneyi ve evlatlarını katlecekse küçükken ölsünler :/
Ah sorma ya inan çok kötü oldum o karnında daha doğmamış bebeği ile 2 insan değil 3 insanın kanına girip katlettiler hele o engelli kuzu ya hayvan diyen o yaratık küfür etsen bile küfür utanır tükürsem tükürüğüme yazıkBenimde içim yandı okuyunca dün gece. Geceden beri düşünüyprum nasıl böyle aşağılık bir toplum olduk diye. Üstelik eğer öldürülmese bugün doğum yapacakmış. Hamile bir kadınlar kaçırıp tecavüz edip öldürecek kadar vahşi yaratıklarla aynı ülkede yaşıyoruz,aynı havayı soluyoruz. Utanıyorum artık ülkemde olanlardan. Hamilelelere otobüste yer veren toplumdan hamileye,bebeklere tecavüz eden toplum haline geldik. Yazıklar olsun bize
Teşekkür ederim gerçekten ne demek istediğimi anladığın için canımİzlerken içim parçalandı...
Bi kadın, karnında da 9 aylık bebeği, yanında 10 aylık kuzusu...
Allah bildiği gibi yapsın, daha hala prim yapıcam diye konuyu saptırıyorlar, nefret ediyorum böyle insanlardan...
Teşekkür ederim.
Ben anladım sizi...Teşekkür ederim gerçekten ne demek istediğimi anladığın için canım
Sosyal medya ve internet sayesinde şunu öğrenmiş olduk. Meğerse bu toplumda çok fazla cinsel sapkınlığa sahip insan yaşıyormuş. Haber kaynakları teknoloji olup biten tüm pisliği kustu, gözler önüne serdi. Orta Doğu toplumları ne yazık ki kadın erkek ilişkileri, cinsellik, insan hakları gibi konularda ilkel toplumlar.Ve buna ülkemizde dahil. Ve her türlü baskı kendi içinde sapkınlık doğuruyor... Korkuyorum yaşanamaz bir hale gelmesinden.. O Suriyeli kadına saldırma sebepleri bile utanç verici. Güzel bir kadınmış diye bu pisliği kötülüğü yapmışlar... Burdan erkek annelerine sesleniyorum. Çocuğunuza cinsel eğitim verin. Kadının ve erkeğin insan olduğunu ve bir kadına rızası dışında yaklaşmanın zorbalık olduğunu anlatın. Kendisini cinsellik üstünden var etmemesi için onu destekleyin.Konuda nasıl başlarım bilmiyorum benimle alakalı değil başta bir kadın olarak sonra da bir anne olarak yazıyorum içim o kadar acıyor ki illa kan bağımı gerek iki damla göz yaşı için..
1. Konu çılgın sedat ın spastik engelli dediği evladına "aynı hayvana benziyor, onu hayvanat bahçesine verin!!bağışlayın, bildiğin hayvan gibi " tabirler kullanan o şahsın ne gibi bir kafaya sahip olduğu tartışmaya bile açık değildir herhalde. İnsan engelli bir insana hele ki bu küçücük bir çocuksa o pislik ağzına o masum meleği nasıl alabilir aklım beynim durdu nutkum tutuldu
2. Konu ise Sakarya da işlenen vahşi cinayet.. Suriyeli 9 aylik hamile kadinin eşinin iş arkadaşları tarafından evinden 10 aylik bebegiyle zorla kaçırılıp ormanda tecavüz edildikten sonra başının taşla ezilmesi ve 10 aylık bebeği bogmalari
İnanın haber izleyemiyorum bir kaç gündür bu gün bi boşlukta denk geldim kanım çekildi resmen buz gibi oldum bu nasıl olur toplumumuz bozulmuş kokuşmuş iğrenç zihniyette insan bile denemez o yaratıklarla kaynıyor çocuğum var artık korkuyorum ciddiyim bu yaratıklar ne yiyip ne içiyor bu hale geliyor aklım almıyor keşke hepsi bebekken ölse nolur du
Hatunlar bu konuyu kavga vs etmek siyaset için değil inanın insanlık için açtım yanlış anlaşılmasın sadece çok üzgünüm içim paramparça oldu Rabbim bu iblisleri cehenneminde yaksın hatta bu dünyada da yaksın
9 aylık hamile kadını karnında ki bebeği ve 10 aylık diğer bebeği sırf kadın güzel diye katletmek aman yarabbim bu nasıl bir şerefsizlik böyle bu ne iğrenç birşey ya midem bulandıSosyal medya ve internet sayesinde şunu öğrenmiş olduk. Meğerse bu toplumda çok fazla cinsel sapkınlığa sahip insan yaşıyormuş. Haber kaynakları teknoloji olup biten tüm pisliği kustu, gözler önüne serdi. Orta Doğu toplumları ne yazık ki kadın erkek ilişkileri, cinsellik, insan hakları gibi konularda ilkel toplumlar.Ve buna ülkemizde dahil. Ve her türlü baskı kendi içinde sapkınlık doğuruyor... Korkuyorum yaşanamaz bir hale gelmesinden.. O Suriyeli kadına saldırma sebepleri bile utanç verici. Güzel bir kadınmış diye bu pisliği kötülüğü yapmışlar... Burdan erkek annelerine sesleniyorum. Çocuğunuza cinsel eğitim verin. Kadının ve erkeğin insan olduğunu ve bir kadına rızası dışında yaklaşmanın zorbalık olduğunu anlatın. Kendisini cinsellik üstünden var etmemesi için onu destekleyin.
Aman Allahım bu nasıl vahşet ya bu insanlar nasıl halen nefes alıyor aramızda dolaşıyor ellerini kollarını sallaya sallaya bu nasıl bi faşizm ya annesi de ölmüş demeyin nolurSerpil Yeşilyurt, dünya güzeli anaokulu öğretmeni. O hayatını kaybettiğinde ben daha çocuktum, hiç ama hiç unutmadım ne onu, ne annesi Hanım Yeşilyurt'u ne de başlarına gelenlere rağmen katillerinin salıverilmesini. Hikayesini okuyun lütfen, çünkü biz kadınlara karşı işlenen suçların nasıl cezasız kaldığına siz de şahit olun.
http://www.gazetevatan.com/iskence-...oldurduler-7-yil-yatip-ciktilar-55537-gundem/
M magicat Magicat' un demek istediğini anlamıyorsunuz sanırım. Bari ben tekrar söyleyeyim, çocuklar katil doğmaz, onları katil ve saldırgan eden, içine doğdukları kültürdür. Ufacık masum bir bebekten bir katil yaratan bir karanlığımız var( rakel Dink), değişmesi gereken bu. Bu insanlar DNA hasarlı değiller, ya da marjinal, tam tersi ortalama erkekler bunlar. Siz bunlara marjinal veya DNA hasarlı muamelesi yaparak, onları yetiştiren sosyal ortamı aklamış oluyorsunuz. O yüzden ki biz bu soruna bir çare bulamıyoruz.
Aman Allahım bu nasıl vahşet ya bu insanlar nasıl halen nefes alıyor aramızda dolaşıyor ellerini kollarını sallaya sallaya bu nasıl bi faşizm ya annesi de ölmüş demeyin nolur
Ne günahları vardı o insanların madem tecavüz edecekler birbirlerine etsinler bu yaratıkları bir yere kapatıp diri diri yakmak gerek içim acıyor benimde o küçük bebeklere kadına yapılan işkence zulüm hele o engelli kuzuya yapılan hakaretAnnesi yaşıyor eski sözlükte yazın Serpil yeşilyurt diye, nasıl bir hayat hikayeleri var öğrenin. Ailenin akrabalarından biri var sözlükte o yazmıştı haklarında; Hanım yeşilyurt geçen gündüz çalışarak kızını tek başına okutup meslek Şahin'i ediyor ve " çvovuklatınn arkadaş kurbanı olduğunu" iddia eden bok bir ailelerin, bok gibi yetiştirdikleri vahşilerin kurbanı oluyorlar:S beni çok etkilemişti bu olay, üstüne Emani'nin hikayesi geldi( sinirden ve üzüntüden elim ayağım titriyor dünden beri. Aşağılıklar
Aman Allahım bu nasıl vahşet ya bu insanlar nasıl halen nefes alıyor aramızda dolaşıyor ellerini kollarını sallaya sallaya bu nasıl bi faşizm ya annesi de ölmüş demeyin nolur
bu dedıgın dogruBence dna hasarlari var boyle insanlarin ve ustune yetistirlme hatasi eklendiginde boyle bir yaratik olusuyor
Ben boyle dusunuyorum....
sunnetın dugunu yapılan bı yerde erkege cınsel egıtım vermekSosyal medya ve internet sayesinde şunu öğrenmiş olduk. Meğerse bu toplumda çok fazla cinsel sapkınlığa sahip insan yaşıyormuş. Haber kaynakları teknoloji olup biten tüm pisliği kustu, gözler önüne serdi. Orta Doğu toplumları ne yazık ki kadın erkek ilişkileri, cinsellik, insan hakları gibi konularda ilkel toplumlar.Ve buna ülkemizde dahil. Ve her türlü baskı kendi içinde sapkınlık doğuruyor... Korkuyorum yaşanamaz bir hale gelmesinden.. O Suriyeli kadına saldırma sebepleri bile utanç verici. Güzel bir kadınmış diye bu pisliği kötülüğü yapmışlar... Burdan erkek annelerine sesleniyorum. Çocuğunuza cinsel eğitim verin. Kadının ve erkeğin insan olduğunu ve bir kadına rızası dışında yaklaşmanın zorbalık olduğunu anlatın. Kendisini cinsellik üstünden var etmemesi için onu destekleyin.
Her berbat ailede yetisen katil sapik vs de olmuyor ama...o yuzden gen yatkinligi da tetikliyor diye dusunuyorum....Serpil Yeşilyurt, dünya güzeli anaokulu öğretmeni. O hayatını kaybettiğinde ben daha çocuktum, hiç ama hiç unutmadım ne onu, ne annesi Hanım Yeşilyurt'u ne de başlarına gelenlere rağmen katillerinin salıverilmesini. Hikayesini okuyun lütfen, çünkü biz kadınlara karşı işlenen suçların nasıl cezasız kaldığına siz de şahit olun.
http://www.gazetevatan.com/iskence-...oldurduler-7-yil-yatip-ciktilar-55537-gundem/
http://www.hurriyet.com.tr/taze-kan-taze-kiz-istiyorum-39042467
M magicat Magicat' un demek istediğini anlamıyorsunuz sanırım. Bari ben tekrar söyleyeyim, çocuklar katil doğmaz, onları katil ve saldırgan eden, içine doğdukları kültürdür. Ufacık masum bir bebekten bir katil yaratan bir karanlığımız var( rakel Dink), değişmesi gereken bu. Bu insanlar DNA hasarlı değiller, ya da marjinal, tam tersi ortalama erkekler bunlar. Siz bunlara marjinal veya DNA hasarlı muamelesi yaparak, onları yetiştiren sosyal ortamı aklamış oluyorsunuz. O yüzden ki biz bu soruna bir çare bulamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?