İçim yandı :(

Evet aklımda tek o cümle kaldı. Hiç kimse bebekken ölmeyi hak etmez. Konu sahibine göre psikopat olma potansiyeli olanları bebekken öldürmek gerekiyor demek...
Tabi ki hicbir bebek ölmeyi hak etmez ama konu sahibinin dediğine katılıyorum .

Benimde içim yandı okuyunca dün gece. Geceden beri düşünüyprum nasıl böyle aşağılık bir toplum olduk diye. Üstelik eğer öldürülmese bugün doğum yapacakmış. Hamile bir kadınlar kaçırıp tecavüz edip öldürecek kadar vahşi yaratıklarla aynı ülkede yaşıyoruz,aynı havayı soluyoruz. Utanıyorum artık ülkemde olanlardan. Hamilelelere otobüste yer veren toplumdan hamileye,bebeklere tecavüz eden toplum haline geldik. Yazıklar olsun bize

Konuyu nasıl saptırıyorsunuz yaa?

Kadın ne demiş, siz ne anlamışsınız.
Evet böyleleri bebekken ölsün, büyüyünce insanlara böyle zarar vereceklerine ölsün!

Neden mi?
Çünkü tv'de kadın cinateyleri, Bebek tecavüzcüleri görmekten gına geldi! Çünkü bıktık. Çünkü ölsünler.

Kesinlikle katılıyorum . ileride masum bir anneyi ve evlatlarını katlecekse küçükken ölsünler :/

Kesinlikle katılıyorum . ileride masum bir anneyi ve evlatlarını katlecekse küçükken ölsünler :/
İzlerken içim parçalandı...
Bi kadın, karnında da 9 aylık bebeği, yanında 10 aylık kuzusu...

Allah bildiği gibi yapsın, daha hala prim yapıcam diye konuyu saptırıyorlar, nefret ediyorum böyle insanlardan...
Teşekkür ederim.

Ah sorma ya inan çok kötü oldum o karnında daha doğmamış bebeği ile 2 insan değil 3 insanın kanına girip katlettiler hele o engelli kuzu ya hayvan diyen o yaratık küfür etsen bile küfür utanır tükürsem tükürüğüme yazık

Teşekkür ederim gerçekten ne demek istediğimi anladığın için canım

Sosyal medya ve internet sayesinde şunu öğrenmiş olduk. Meğerse bu toplumda çok fazla cinsel sapkınlığa sahip insan yaşıyormuş. Haber kaynakları teknoloji olup biten tüm pisliği kustu, gözler önüne serdi. Orta Doğu toplumları ne yazık ki kadın erkek ilişkileri, cinsellik, insan hakları gibi konularda ilkel toplumlar.Ve buna ülkemizde dahil. Ve her türlü baskı kendi içinde sapkınlık doğuruyor... Korkuyorum yaşanamaz bir hale gelmesinden.. O Suriyeli kadına saldırma sebepleri bile utanç verici. Güzel bir kadınmış diye bu pisliği kötülüğü yapmışlar... Burdan erkek annelerine sesleniyorum. Çocuğunuza cinsel eğitim verin. Kadının ve erkeğin insan olduğunu ve bir kadına rızası dışında yaklaşmanın zorbalık olduğunu anlatın. Kendisini cinsellik üstünden var etmemesi için onu destekleyin.

9 aylık hamile kadını karnında ki bebeği ve 10 aylık diğer bebeği sırf kadın güzel diye katletmek aman yarabbim bu nasıl bir şerefsizlik böyle bu ne iğrenç birşey ya midem bulandı

Serpil Yeşilyurt, dünya güzeli anaokulu öğretmeni. O hayatını kaybettiğinde ben daha çocuktum, hiç ama hiç unutmadım ne onu, ne annesi Hanım Yeşilyurt'u ne de başlarına gelenlere rağmen katillerinin salıverilmesini. Hikayesini okuyun lütfen, çünkü biz kadınlara karşı işlenen suçların nasıl cezasız kaldığına siz de şahit olun.

http://www.gazetevatan.com/iskence-...oldurduler-7-yil-yatip-ciktilar-55537-gundem/

http://www.hurriyet.com.tr/taze-kan-taze-kiz-istiyorum-39042467

M magicat Magicat' un demek istediğini anlamıyorsunuz sanırım. Bari ben tekrar söyleyeyim, çocuklar katil doğmaz, onları katil ve saldırgan eden, içine doğdukları kültürdür. Ufacık masum bir bebekten bir katil yaratan bir karanlığımız var( rakel Dink), değişmesi gereken bu. Bu insanlar DNA hasarlı değiller, ya da marjinal, tam tersi ortalama erkekler bunlar. Siz bunlara marjinal veya DNA hasarlı muamelesi yaparak, onları yetiştiren sosyal ortamı aklamış oluyorsunuz. O yüzden ki biz bu soruna bir çare bulamıyoruz.

Son düzenleme:
Aman Allahım bu nasıl vahşet ya bu insanlar nasıl halen nefes alıyor aramızda dolaşıyor ellerini kollarını sallaya sallaya bu nasıl bi faşizm ya annesi de ölmüş demeyin nolur

Aman Allahım bu nasıl vahşet ya bu insanlar nasıl halen nefes alıyor aramızda dolaşıyor ellerini kollarını sallaya sallaya bu nasıl bi faşizm ya annesi de ölmüş demeyin nolur

Annesi yaşıyor eski sözlükte yazın Serpil yeşilyurt diye, nasıl bir hayat hikayeleri var öğrenin. Ailenin akrabalarından biri var sözlükte o yazmıştı haklarında; Hanım yeşilyurt geçen gündüz çalışarak kızını tek başına okutup meslek sahibi ediyor ve " çocuklarının arkadaş kurbanı olduğunu" iddia eden bok ailelerin, bok gibi yetiştirdikleri vahşilerin kurbanı oluyorlar:S beni çok etkilemişti bu olay, üstüne Emani'nin hikayesi geldi( sinirden ve üzüntüden elim ayağım titriyor dünden beri. Aşağılıklar

Ne günahları vardı o insanların madem tecavüz edecekler birbirlerine etsinler bu yaratıkları bir yere kapatıp diri diri yakmak gerek içim acıyor benimde o küçük bebeklere kadına yapılan işkence zulüm hele o engelli kuzuya yapılan hakaret

Yaşıyor ama kimbilir nasıl yaşıyor(( kızını bırakmamış kaçırmak isterlerken kollarına yapışmış o yüzden onu da kaçırmışlar.

ben gercekden boyle haberlerde hasta oluyorum kabuslar goruyorum
kızımdan cok endıselıyım bı kızım var ve bıdaha asla dogurmam sorumlulugu endısesı cok agır
etraftakı ınsanlar okadar kırlı kı kımın ne oldugu da bellı degıl sımdı gozumun onunde bukadar sey dusunuyorum yarın bıgun okuma gıdecek ıse baslayacak

Bence dna hasarlari var boyle insanlarin ve ustune yetistirlme hatasi eklendiginde boyle bir yaratik olusuyor
Ben boyle dusunuyorum....
bu dedıgın dogru
bılımsel olarak kanıtlanmıs bırsey ...

sunnetın dugunu yapılan bı yerde erkege cınsel egıtım vermek
hayal gıbı...

paşa ağa ogluş erkek ac pipiyi goster dıyen ınsanlardan dogan erkekler bu sucları ıslıyor

Her berbat ailede yetisen katil sapik vs de olmuyor ama...o yuzden gen yatkinligi da tetikliyor diye dusunuyorum....
Bu bir aklama degil ama...ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…