• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim yandı :(

Ne anlatmak istediğinizi anlayan anladı. Bence bunun üzerinde durmayın. Uzadıkca konu dışına kayacak yorumlar. Hiç gerek yok.
Not düştüm zaten canım inşaAllah aynı dusunceliler yanlış anlamadan ne dediğimi anlarlar

Benim de kızım var 2 yaşında ben bebekler ölsün demiyorum o kadını çocuğu öldüren asagilik yaratıklar keşke bebekken ölseydi dedim niye anlamak istemiyor sunuz
Böyle acı yaşayınca kimseye o acıyı dileyemiyorsun. Öleceğine keşke onlarda bizim gibi başkasının yaşama hakkına saygı duyan sıradan sade bir vatandaş olsalardı

Böyle acı yaşayınca kimseye o acıyı dileyemiyorsun. Öleceğine keşke onlarda bizim gibi başkasının yaşama hakkına saygı duyan sıradan sade bir vatandaş olsalardı
Olmuyorlar işte afedersin biz burda g...müzü yirtsak yine olmuyor düzelmiyor kaç tane yürüyüş yapıldı basın toplantısı yapıldı Özgecan diye ve daha nice kadın bebek için söylesene ne düzeldi Allah aşkına ya

Olmuyorlar işte afedersin biz burda g...müzü yirtsak yine olmuyor düzelmiyor kaç tane yürüyüş yapıldı basın toplantısı yapıldı Özgecan diye ve daha nice kadın bebek için söylesene ne düzeldi Allah aşkına ya
Kuzum boşver açıklama çünkü ne kadar aciklasanda kendi düşüncelerinden vazgeçmeyecekler o yüzden yorma kendini ❤

Tamam ayni seyi soyluyoruz...guzel bir yetistirilme ve ortamla baskilanabilir

Yakin seyler soyluyoruz. Ama sizin bahsettiginiz ve benim soyledigim kisiler farkli. Saykopathler genetik olarak farklilar ve siddete daha egilimliler ama suc islemiyor hepsi. Cezaevi populasyonunun en fazla 20si ya da 25bir bunlardan olusuyor, kalan %75 ise genetik olarak boyle dogmayan insanlar.
Neyse isin ozeti cevre:) gunun ozeti bu:)))

Konudan bağımsız olacak ama sürekli örnekler erkeklerden ilerliyor. Unutmayalım az da olsa kadın tacizci ve tecavüzcü var. Her şeyi erkeğe yüklemeyelim.

Hickimseye guvenmiceksin ama hic kimseye...artik zaman çok kotu kimin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor..gozunden ayirmicaksin..ben oyle yapiyorum valla 2 oglumada..

Konudan bağımsız olacak ama sürekli örnekler erkeklerden ilerliyor. Unutmayalım az da olsa kadın tacizci ve tecavüzcü var. Her şeyi erkeğe yüklemeyelim.
Haklısınız pislik yaratıkların kadını erkeği hepsi aynı fabrikasyon aynı mal işte topunun belasını versin Allah

Hickimseye guvenmiceksin ama hic kimseye...artik zaman çok kotu kimin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor..gozunden ayirmicaksin..ben oyle yapiyorum valla 2 oglumada..
Ya hatta önce ki gün bi konu vardı denk geldim burda adam öz kızını taciz ediyormuş tuvalete filan giderken izliyormuş yani bu gibi sapıklarla yartiklarla maalesef aynı evde bile yaşama ihtimalimiz var ne yazık ki

Back