• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim yandı :(

:KK43:
ben gercekden boyle haberlerde hasta oluyorum kabuslar goruyorum
kızımdan cok endıselıyım bı kızım var ve bıdaha asla dogurmam sorumlulugu endısesı cok agır
etraftakı ınsanlar okadar kırlı kı kımın ne oldugu da bellı degıl sımdı gozumun onunde bukadar sey dusunuyorum yarın bıgun okuma gıdecek ıse baslayacak :KK43:
Benimde bir kızım var ve kabus gibi üstüme çöktü bu gibi haberler Allah yardımcımız olsun bende senin gibi düşünüyorum artık bu gibi hasta zihinler yüzünden kızımın ve diğer masum kadın çocuk ve erkeklerin hayatından endişe ediyorum parka bile çıkamaz olacağız yakındır yani maalesef 2. Çocuk hayal bizim için

sunnetın dugunu yapılan bı yerde erkege cınsel egıtım vermek
hayal gıbı...

paşa ağa ogluş erkek ac pipiyi goster dıyen ınsanlardan dogan erkekler bu sucları ıslıyor :KK43:
Ne saçma dimi oğlunun minik pipisi kesilmiş "ADAM" olmuş diye düğün yapmak nefret ediyorum sünnet düğünlerinde hayatımda sadece 1 kere gittim o da 7 yaşındaydım galiba.

Her berbat ailede yetisen katil sapik vs de olmuyor ama...o yuzden gen yatkinligi da tetikliyor diye dusunuyorum....
Bu bir aklama degil ama...ne alaka?
aynen

neden bukadar kesın konustugumu da soyleyeyım ... netde arastırılınca ulasılabılır bu bılgıye

serı katıl ve sapık bı adamın elektro dalgayla kafa yapısını noronlarını beyın sınır sıstemını ıncelıyorlar
bu merhamet cınsellık motor gıbı kısmı ıceren bolum kıpkırmızı renk yanı orda bı bozukluk var...

doktor dıyorkı bu kısıler dogustan boyle, hatta o kısının annesıyle roportajı var cocugum boyle oldugu ıcın cok uzgunum, kendımı sucluyorum ,kardesıne kucukken soyle boyle yapardı ,gereken herseyı yaptıgımızı sanıyorduk... gıbılerınden anlatıyor kadın

yanı kadın cocugunun anormallıgının farkında ve cocukken bunun ıcın gereken seylerı yapan bılınclı kadın

dogustan oyle doguyorlar zaten herkes karakterıyle dogar

Her berbat ailede yetisen katil sapik vs de olmuyor ama...o yuzden gen yatkinligi da tetikliyor diye dusunuyorum....
Bu bir aklama degil ama...ne alaka?

Değil işte psikopat doğan, genetik olarak yatkın olan, ama şiddet eylemlerinden bulunmayan bir sürü insan var. Ana nedeni yetiştikleri ortam, bu genetik olarak yatkın olanlar genelde seri katil gibi oluyorlar eğer yetiştikleri ortam kötüyse, değilse olmuyorlar.

aynen

neden bukadar kesın konustugumuda soyleyeyım netde arastırılınca ulasılabılır bu bılgıye
serı katıl ve sapık bı adamın elektro dalgayla kafa yapısını noronlarını beyın sınır sıstemını ıncelıyorlar
bu merhamet cınsellık motor gıbı kısmı ıceren bolum kıpkırmızı renk yanı orda bı bozukluk var...

doktor dıyorkı bu kısıler dogustan boyle hatta o kısının annesıyle roportaj var cocugum boyle oldugu ıcın cok uzgunum kendımı sucluyorum kardesıne kucukken soyle boyle yapardı gereken herseyı yaptıgımızı sanıyorduk... gıbılerınden anlatıyor kadın

yanı kadın cocugunun anormallıgının farkında ve cocukken bunun ıcın gereken seylerı yapan bılınclı kadın

dogustan oyle doguyorlar zaten herkes karakterıyle dogar
Anladim...inan sadece mantik yurutmeye calistim yani kesin bir bilgim yoktu bu konuda...iste guzel yetistirilme ile belki baskilanirdi...ve Turkiyede bu bilinc yeni yeni geliyor

Sanki biri kalbimi yumruğuyla eziyor.. Gerçekten nefes alamiyorum böyle haberler gördükçe.. Bu neyin hırsıdır yaa ! Ne için kavga ettiniz ki adamın karısını çocuğunu öldürdünüz.. O anı gözümde canlandıramıyorum bile.. 10 aylık yahu 10.. çığlıklar atıp göğsümü yırtmak istiyorum.. Hergün yaa hergün bir vahşet digerini unutturur mu ? Ne yiyor ne içiyor bu yaratıklar bu hale geliyor.. Beyinleri mi ele geçiriliyor noluyor, bunu bi insan nasıl yapar !!! Lanet olsun..

Değil işte psikopat doğan, genetik olarak yatkın olan, ama şiddet eylemlerinden bulunmayan bir sürü insan var. Ana nedeni yetiştikleri ortam, bu genetik olarak yatkın olanlar genelde seri katil gibi oluyorlar eğer yetiştikleri ortam kötüyse, değilse olmuyorlar.
Tamam ayni seyi soyluyoruz...guzel bir yetistirilme ve ortamla baskilanabilir

Sanki biri kalbimi yumruğuyla eziyor.. Gerçekten nefes alamiyorum böyle haberler gördükçe.. Bu neyin hırsıdır yaa ! Ne için kavga ettiniz ki adamın karısını çocuğunu öldürdünüz.. O anı gözümde canlandıramıyorum bile.. 10 aylık yahu 10.. çığlıklar atıp göğsümü yırtmak istiyorum.. Hergün yaa hergün bir vahşet digerini unutturur mu ? Ne yiyor ne içiyor bu yaratıklar bu hale geliyor.. Beyinleri mi ele geçiriliyor noluyor, bunu bi insan nasıl yapar !!! Lanet olsun..
Of of 10 aylık değil 10 yaşında da olsa hiç günahı olmayan insanlar katledildi sadece onlar değil insanlık öldü bizim için :(

dusunsenize boyle pislikler bitlr gun once yanımda zdan yoldan geciyor.benim aklim maklim almiyor artik arkadssim.dusununce aklimi kacirmaktan korkuyorum.bebeklere cocuklara hayvanlara yapilanlar. Gecen bi kopege su verdim .ama aklimdan allah korudun bu kopege kotu bisey yapmislarmidir ki diye gecti.yedik bozduk kafayi.

Konuyu neden carpitiyorsunuz burda herşeyi düzgünce anladinizda o cümle mı kaldı
Evet benimde aklımda tek o cümle kaldı. Akşam akşam kanattınız kalbimi. Benim öpmeye kıyamadığım melek kuzum sana göre katilmi olacaktı sapıkmı? Lütfen kullandığınız kelimelerin nereleri yaraladığını tartarak söyleyin.

Konuya nasıl başlarım bilmiyorum benimle alakalı değil başta bir kadın olarak sonra da bir anne olarak yazıyorum içim o kadar acıyor ki illa kan bağımı gerek iki damla göz yaşı için..

1. Konu çılgın sedat ın spastik engelli dediği evladına "aynı hayvana benziyor, onu hayvanat bahçesine verin!!bağışlayın, bildiğin hayvan gibi " tabirler kullanan o şahsın ne gibi bir kafaya sahip olduğu tartışmaya bile açık değildir herhalde. İnsan engelli bir insana hele ki bu küçücük bir çocuksa o pislik ağzına o masum meleği nasıl alabilir aklım beynim durdu nutkum tutuldu :KK43:

2. Konu ise Sakarya da işlenen vahşi cinayet.. Suriyeli 9 aylik hamile kadinin eşinin iş arkadaşları tarafından evinden 10 aylik bebegiyle zorla kaçırılıp ormanda tecavüz edildikten sonra başının taşla ezilmesi ve 10 aylık bebeği bogmalari :KK43: :KK43: :KK43:

İnanın haber izleyemiyorum bir kaç gündür bu gün bi boşlukta denk geldim kanım çekildi resmen buz gibi oldum bu nasıl olur toplumumuz bozulmuş kokuşmuş iğrenç zihniyette insan bile denemez o yaratıklarla kaynıyor çocuğum var artık korkuyorum ciddiyim bu yaratıklar ne yiyip ne içiyor bu hale geliyor aklım almıyor keşke hepsi bebekken ölse nolur du :KK62:

Hatunlar bu konuyu kavga vs etmek siyaset için değil inanın insanlık için açtım yanlış anlaşılmasın sadece çok üzgünüm içim paramparça oldu Rabbim bu iblisleri cehenneminde yaksın hatta bu dünyada da yaksın :KK62::KK62:
İki yıldır hiç haber izlemiyorum. Gazete okumuyorum. Marifet değil. Gündemden kaçmak belki başımı kuma gömmekle aynı şey. Ama olup biten kötü şeyleri değiştirmeye gücümün yetmemesi çok moralimi bozuyor. Çok kötü şeyler oluyor. Doğaya, kadına, çocuğa, hayvana...bir kaç sokak kedisi için. Kapımın önüne koyduğum bir kap yemek ve su için bile 9 başlı canavarlarla! mücadele etmem gerekiyor. Neden böyle, kötü insanlar neden bu kadar çok.

Çılgın sedatın çocuğuna kim hakaret etmiş ilk kez duyuyorum
Net isim verilmedi canım ama bir düğüne gitmişler karısı oğlu da dahil bir grup resim atmış sosyal medyaya orada bir şerefsiz sen güzel bir kadınsın senden nasıl böyle bir çocuk doğar aynı hayvana benziyor hayvanat bahçesine bağışlayın demiş gözlerime kulaklarima inanamadım hukuksal süreç başlamış suç var ortada

Evet benimde aklımda tek o cümle kaldı. Akşam akşam kanattınız kalbimi. Benim öpmeye kıyamadığım melek kuzum sana göre katilmi olacaktı sapıkmı? Lütfen kullandığınız kelimelerin nereleri yaraladığını tartarak söyleyin.
Ben öyle mi dedim veya konu sahibi öyle mi dedi ? Eğer dediklerimizden bunu çıkarıyorsanız ne diyim ben size

sunnetın dugunu yapılan bı yerde erkege cınsel egıtım vermek
hayal gıbı...

paşa ağa ogluş erkek ac pipiyi goster dıyen ınsanlardan dogan erkekler bu sucları ıslıyor :KK43:
İşte ne yazık ki en eğitimlisinden en cahiline varana kadar bu toplumda ki birçok erkek cinsel konularda ilkelliklerini iyileştirmek gibi bir derdin içinde değiller. Toplum da bu ilkelliği doğru bir davranış olarak erkek olmanın gereği gibi yansıtıyor. Mesela avrupa şu anlamda şanslı kadın orada önce insan sonra kadın. Bu topraklar da ise sadece kadın. Ne bir insan ne de bir birey...

Ben acaba diyorum yendiğim z ictigimzde mi birseyler var diyorum.ya bi insan on ayligini gectim bir cana nasil davranir boyle. Bu hormonlar gdo lar bazilarinin bunyelerinde birseylermi yapiyor.
Sadece kendi cocugunu cevresini dusunen onlar icin dua eden bi toplum istemiyorum.duyarlilik duyarlilik.bugun parkta sokak cocuguda demek istemiyorumda belliki hali vakti yerinde olmayan cocuklar seyyar oyuncacinin onunde bu kac para abi falan diye soruyorlar.seyyar satici hiyar agasi rustunu ispat edecek ya cocuklari kovuyor falan .az sonra cocuklarla kaydirakta benim oglan kayarken gordum tekrar .kizlardan birine adına sordum asya dedi vayy ne kadar güzelmiş s adin dedim.sohbet ederken ebevenin biri bu sokak cocuklarindan biri kaydiraktan ters cikiyordu her cocugun yaptigi gibi.geldi cocugu azarladi.insanlarda duyarlilik yok .kendi cocuklar sultan prenses .usru basi biraz kirli cocuk pislik

Benim de kızım var 2 yaşında ben bebekler ölsün demiyorum o kadını çocuğu öldüren asagilik yaratıklar keşke bebekken ölseydi dedim niye anlamak istemiyor sunuz

Net isim verilmedi canım ama bir düğüne gitmişler karısı oğlu da dahil bir grup resim atmış sosyal medyaya orada bir şerefsiz sen güzel bir kadınsın senden nasıl böyle bir çocuk doğar aynı hayvana benziyor hayvanat bahçesine bağışlayın demiş gözlerime kulaklarima inanamadım hukuksal süreç başlamış suç var ortada
Yazıklar olsun insanlıktan nasiplerini almamışlar.Allah daha beteriyle sınar da o zaman görürler boş konuşmanın bedelini.

Benim de kızım var 2 yaşında ben bebekler ölsün demiyorum o kadını çocuğu öldüren asagilik yaratıklar keşke bebekken ölseydi dedim niye anlamak istemiyor sunuz
Ne anlatmak istediğinizi anlayan anladı. Bence bunun üzerinde durmayın. Uzadıkca konu dışına kayacak yorumlar. Hiç gerek yok.

Back