Konuya nasıl başlarım bilmiyorum benimle alakalı değil başta bir kadın olarak sonra da bir anne olarak yazıyorum içim o kadar acıyor ki illa kan bağımı gerek iki damla göz yaşı için..
1. Konu çılgın sedat ın spastik engelli dediği evladına "aynı hayvana benziyor, onu hayvanat bahçesine verin!!bağışlayın, bildiğin hayvan gibi " tabirler kullanan o şahsın ne gibi bir kafaya sahip olduğu tartışmaya bile açık değildir herhalde. İnsan engelli bir insana hele ki bu küçücük bir çocuksa o pislik ağzına o masum meleği nasıl alabilir aklım beynim durdu nutkum tutuldu
2. Konu ise Sakarya da işlenen vahşi cinayet.. Suriyeli 9 aylik hamile kadinin eşinin iş arkadaşları tarafından evinden 10 aylik bebegiyle zorla kaçırılıp ormanda tecavüz edildikten sonra başının taşla ezilmesi ve 10 aylık bebeği bogmalari
İnanın haber izleyemiyorum bir kaç gündür bu gün bi boşlukta denk geldim kanım çekildi resmen buz gibi oldum bu nasıl olur toplumumuz bozulmuş kokuşmuş iğrenç zihniyette insan bile denemez o yaratıklarla kaynıyor çocuğum var artık korkuyorum ciddiyim bu yaratıklar ne yiyip ne içiyor bu hale geliyor aklım almıyor keşke hepsi bebekken ölse nolur du
Hatunlar bu konuyu kavga vs etmek siyaset için değil inanın insanlık için açtım yanlış anlaşılmasın sadece çok üzgünüm içim paramparça oldu Rabbim bu iblisleri cehenneminde yaksın hatta bu dünyada da yaksın