Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Siz diye hitap ediyorum tanımadığım insanlara SEN demem ben evli değilim ama evli olduğumu varsayıyorum, bu dünyaya bir kere geldim, bana saygısız davranan insanları çekemem. Çekmek zorunda değilim. K. valideniz acı çekmiş olabilir, benim anneannemde çok acı çekti 30 yaşında 5 çocukla dul kalmış, 2 çocuğu öldü, ve hala gelinlerine zulm etmek istiyor ama kendi oğulları bile buna izin vermiyor. Eşlerini ezdirmiyor. Çünkü bıktılar artık. Sırf acı çekmiş diye insanlara kötü davranamaz tam tersi bir anneye karşı daha iyi olmalı. yaşadığı acılar bahane olamaz...
Başka bir örnek daha benim teyzem de çok acı çekti oğlu binadan düştü öldü, kocasını trafik kazasında kaybetti gelinlerine kızı gibi davranıyor. Kendine birşey alırken onlara alıyor. Doğru olan bu. Ayrıca burada kimse kimseye, terbiye dersi veremez. Herkes haddini ve yerini bilmeli. Bu konu ile ilgili daha fazla muhattap olamam size iyi günler. iyi çekmeler.
Ben kendimi ezdiremem, tepeme çıkartamam. Konu ile alakalı Çocuğum olursa istemediğim birine baktıramam. Çocuk benim çocuğum ben karar veririm. Ben bir bireyim, okudum, para kazanıyorum, o zaman otururdum babamın evinde rahatmı battı, babamın annemim yapmadığını başkası hiç yapamaz, babama anneme yapmadığımı kimseye yapmam. NOKTA