içim şişti resmen kanser olcam artık düşünmekten

Dediğin kişi eşinin annesi. Eşini bu yaşa kadar büyüten bakan insan.
Madem pasaklı beceriksiz neden oğluyla evlendin?[/Q

TÖBE YARABBİM YAAAAA
BİR TANE DAHA YAHU ANASIYLA DANASI BİRMİ :)
ANASIYLA OĞLUNUN NE ALAKASI VAR YA BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU BEYİN AÇMA EGZERSİZİ YAPIN YAAA CİDDEN KUSUCAM ARTIK

Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Siz diye hitap ediyorum tanımadığım insanlara SEN demem ben evli değilim ama evli olduğumu varsayıyorum, bu dünyaya bir kere geldim, bana saygısız davranan insanları çekemem. Çekmek zorunda değilim. K. valideniz acı çekmiş olabilir, benim anneannemde çok acı çekti 30 yaşında 5 çocukla dul kalmış, 2 çocuğu öldü, ve hala gelinlerine zulm etmek istiyor ama kendi oğulları bile buna izin vermiyor. Eşlerini ezdirmiyor. Çünkü bıktılar artık. Sırf acı çekmiş diye insanlara kötü davranamaz tam tersi bir anneye karşı daha iyi olmalı. yaşadığı acılar bahane olamaz...
Başka bir örnek daha benim teyzem de çok acı çekti oğlu binadan düştü öldü, kocasını trafik kazasında kaybetti gelinlerine kızı gibi davranıyor. Kendine birşey alırken onlara alıyor. Doğru olan bu. Ayrıca burada kimse kimseye, terbiye dersi veremez. Herkes haddini ve yerini bilmeli. Bu konu ile ilgili daha fazla muhattap olamam size iyi günler. iyi çekmeler.
Ben kendimi ezdiremem, tepeme çıkartamam. Konu ile alakalı Çocuğum olursa istemediğim birine baktıramam. Çocuk benim çocuğum ben karar veririm. Ben bir bireyim, okudum, para kazanıyorum, o zaman otururdum babamın evinde rahatmı battı, babamın annemim yapmadığını başkası hiç yapamaz, babama anneme yapmadığımı kimseye yapmam. NOKTA
BU İŞ OKUYUP ÇALIŞMAKLA OLMUYOR KARDEŞİM
BENDE ÇALIŞIYORUM PARA KAZANIYORUM KİMSEYE DE MUHTAÇ DEĞİLİM BENİM ANNEMDE ÇOK ÇEKMİŞ NAPAYIM YANİ EVLENMEEN KONUŞMAK KOLAY SEN HELE BİR EVLENDE O ZAMAN GÖRELİM SENİ ...
BEKAR OLDUGUN İÇİN ANLAMAN ZATEN İMKANSIZIN DA İMKANSIZI BU YÜZDEN PEK DİKKATE ALMIYORUM

:KK47:ARKADASIM SEN BİLDİGİNİ YAP İNSANLAR BURADA GERCEKTEN KONUSMAK İÇİN BOS BOS KONUSUR DEGMEZ YANİ HİÇ BİŞEY COCUGUNDAN ÖNEMLİ DEGİL DOGRU YOLDASIN DÜZENİNİ BOZMA SALLA GİTSİN..

ay yuh yaaa.... kadına bak kendini düşünüyo sadece. diren bence bi şekilde hallet. kimse kayınvalidesi diye eve almak zorunda değil kızı falan yokmu onun çocuklarına baksın . hastaa değil bişey değil ya durup dururken düzen bozmak ne demek.

EŞİM TEK ÇOCUK MALESEF ÜZERİNE ÇOK DÜŞÜYOR DÜŞSÜN BİR LAFIM YOK EVLADI TABİİ
AMA HAYATIMIZA MÜDAHALE ETMESİ HOŞUMA GİTMİYOR
İSTİYORKİ EVİNDE KALMASIN EVİNDEKİ TÜM İŞİ KOCASINA YÜKLESİN BENİM YANIMDA ÖLE YATSIN İYİDE BEN İŞTEN 6DA GELİYORUM HER GÜN 6 DA GELİP SABAH YEDİĞİ İÇTİĞİNİN BİLE BEN YIKIYORUM YATAGINI AKŞAM GELİNCE BEN TOPLUYORUM YANİ İÇİM ŞİŞTİ DEMEK LE BUNU KASTETTİM YORULDUM CİDDEN AMA OĞLU GELİNCE HEMEN HOOP AYAKLANIR AAA CANIN TATLIMI ÇEKTİ OĞLUM GELİN YAPMAMIŞ BEN HEMEN YAPARIM FELAN OFFF FENALIKLR BASIYOR ANLATIRKEN YATTIKLARI ODADAN GİTTİĞİNDE 2 POŞET ÇÖP ÇIKARDIM PEÇETELER BOŞ İLAÇ KUTULARI VS VS YANİ İNSANIN İÇİNDE OLACAK TEMİZLİK YOKSA YAŞLA ALAKASI YOK BUNUN BENİM ANNEM DE OLSA BU BUDUR YANİ

kesinlikle kabul etmeyin
15 gün neden bıraktınız ki bakıcıyı? neyse olan olmuş

eşiniz de küserse küssün kızarsa kızsın net olun
bi de forumda büyük harf yasak bağırma anlamına geliyor:KK52:

Eğer Eşiniz surat asmasin diye bunu kabul ederseniz çok uzlursunz

Eşiniz anneniz sizinle kaldiginiz da asacagnz surati da umursayacagni hic sanmiyorum.

Erkekler suratla bagirip cagirmakla istediğini yaptirir sadece gerisini de tinlamaz.

Bir düzen oturmuş buna çomak sokmaya gerek yok. Herkesin evi yurdu ayri ve öyle olmali. İnsani çocuk dogurduguna dahi pişman etmesin su insanlar. Eşinizde ayni sşekilde.

Sinirlarinizi genislettiginiz sürece saldıran çok olur. Siz kesin ve net olduktan sonra uç bagirir bir ay surat asar sonra düzelir.

ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten

resmen hakaretleri siralamissiniz pespese ve cogu kisi bu pasakli beceriksiz laflari kücümsemis..
ben size terbiyesiz diyince dokunuyor size..benim icin sizin uslubunuzda olan biri terbiyesizdir.
ne varmis bunda canim?
terbiyesize terbiyesiz denilir pasakliya pasakli bukadar basit ..
olaylari dogru düzgün anlatacaginiza sinirinizi atmak ve kayinvalidenizi cekistirmek icin yazmissiniz bence.
ve bu hakaretlerinizi gözardi eden insanlar kendi kayinvalidesini düsünerek size cevap vermisdir sinirle eminim...
ayrica kocanizla aranizi acan kv olamaz kimse olamaz buna izin veren beceriksizin oglu kocanizin sucudur bu

resmen hakaretleri siralamissiniz pespese ve cogu kisi bu pasakli beceriksiz laflari kücümsemis..
ben size terbiyesiz diyince dokunuyor size..benim icin sizin uslubunuzda olan biri terbiyesizdir.
ne varmis bunda canim?
terbiyesize terbiyesiz denilir pasakliya pasakli bukadar basit ..
olaylari dogru düzgün anlatacaginiza sinirinizi atmak ve kayinvalidenizi cekistirmek icin yazmissiniz bence.
ve bu hakaretlerinizi gözardi eden insanlar kendi kayinvalidesini düsünerek size cevap vermisdir sinirle eminim...
ayrica kocanizla aranizi acan kv olamaz kimse olamaz buna izin veren beceriksizin oglu kocanizin sucudur bu

eminim siz çok terbiyelisiniz egonuzu tatmin ettiyseniz iyi akşamlar

Bende sinirlenince kayınvalidem için kıskanç , fesat gibi şeyler söylerim. Pasaklı olsa onuda derdim. Bunlara niye bu kadar takılmış bazıları anlamadım.
Sanki konu sahibi bunları yüzüne söylemiş. Sinirden patlayacak duruma geldiği okadar belliki duygu yoğunluğuyla yazmış.

burada kimse size temizlik hastasi olun lavabodan ayrilmayin demiyor.bahsedilen sey bebegin poposunu temizledikten sonra el yikamanin gerekliligi. sorulariniza gelince, evet bebegimin poposu kuru olsa da elimi yikarim. evet telefonla ugrastiktan sonra mutfaga gideceksem, cocuguma dokunacaksam elimi yikarim. evet alisveristen sonra elimi yikarim. evet tokalastktan sonra elimi yikarim, yikamalisiniz, yikanmali. bunlar sandiginz kadar zor seyler degil. omrunuz de lavaboda gecmez emin olun. daha gecen gun afrikadaki milyonlarca insanin olumune sebep olan hastaliklarin el yikama olanaginin olmamasindan kaynaklandigiyla ilgili rapor yayinlandi. el yikamak en temel, en gerekli, en kolay hijyen kuralidir.
konuyu hic bu kadar uzatmaya gerek yok. cunku konu, sofranin yaninda bebeginin altini degistirip yemegine devam eden bir annenin etrafinda donuyor. siz bu kadini normal gorup savunmaya aldiniz. yani bu size normal geliyor. hergun dus almayan insani hijyenik bulmamaniz komiklikli saka gibi.

sizin titizliginizde birine ders veriyor gibi olmak istemem ama bu mantikta sadece mutfaga gidecekseniz veya cocugunuza dokunacaksaniz degil, mutlaka her telefonu elleyiste ellerinizi yikiyor olmalisiniz. dokundugunuz yerlere ellerinizdeki mikroplar bulasir, ordan da yediginiz yemegin icine kadar girer. ben bu kadar titiz degilim, hatta sizin olcunuze gore pasakliyim ama sizin titizliginizde birisi her telefon elledikten, her tokalasmadan, her kapi kolu elledikten sonra ellerini yikamali. ama haftada bir banyo yaparsiniz yeter o ayri konu.

O pasaklı beceriksiz dediginiz kadının eğittiği erkekle evlisiniz ,farkında mısınız acaba ??
Kayınvalideniz cinayet işlese kocanızı bırakır mısınız ya da kaynınız esrar eroin işine girse pis işler çevirse kocanızı hemen terkedersiniz demek

Kayın validem hayatta olsaydı da, bebeğimi ona emanet edebilseydim keşke. Onların varlığı büyük nimet aslında, o kadar küçük şeylere takılıyoruz ki, sanki bizim hiç eksiğimiz gediğimiz yokmuş gibi!

Konuyla alakasız lakin canım kuzum (arkadaşım) geldi aklıma. 'Kanser olacam diyenlere kafam atıyor. O kadar kolay mı kanser olmak? Ben 30 senemi verdim lan kanser olmak için!' diye kocaman gülerdi. Melek oldu...

O pasaklı beceriksiz dediginiz kadının eğittiği erkekle evlisiniz ,farkında mısınız acaba ??
bu saçma yorumu sizin gibi kaç kişi yazmış ve kaç kişiyede saçmadıkları yazılmış siz bunun farkındamısınız acaba ne alaka kardeşim ya oğluda söylüyor anasına anne çok pissin diyor hemde hepimizin içinde bence akıllı yorumlar yapın

X