- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Iyi akşamlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hosgeldinnnnIyi akşamlar :)
Hoş buldum nasılsınCnm hosgeldinnnn
İdare eder be kuzum can sikintisi kk ya takiliomHoş buldum nasılsın
CnmmKızınin adı eslem.ben ilk defa duyuyorum mesela.o yüzden seni tanıyan ve burayı takip eden tanır seni.
Senin neyin var cnmAynen of
Efendimm?
Nerdesin yaEfendimm?
Kardeşime geldik canim yaa.kalabalik.pisir taşır.onunla uğraşıyoruz.elim tlfa gidince annem kötü kötu bakıyor. Elime alamıyorum tlfu sen napıyorsun canım?Nerdesin ya
Bende dert bitmez sen beni taniyon mu ona göre anlatiyim derdimiSenin neyin var cnm
Npm cnm ya bnde bugün yeri sil fln yoruldum fena bitkinim. Annene selam soleKardeşime geldik canim yaa.kalabalik.pisir taşır.onunla uğraşıyoruz.elim tlfa gidince annem kötü kötu bakıyor. Elime alamıyorum tlfu sen napıyorsun canım?
Ara ara okuyorum da tam bilmiyorum esin mi sorun cnmBende dert bitmez sen beni taniyon mu ona göre anlatiyim derdimi
Of sinir oluyorum ben bu adama bugun gidelim annemlere yarinda eti alip geliriz dedim yok dedi kp yarin gideriz sonra ikinci gun siz tekrar gidersiniz diyor bende gitmek istemiyorum kuzenimi falan gormek istemiyorum ya ne olacakti sanki bugun gitsek bende o zaman ikinci gunde gitmem dedim esimde iyi gitme o zaman dedi gicik seyAra ara okuyorum da tam bilmiyorum esin mi sorun cnm
Sağol bitanem.çok kibarsın.a.s.Npm cnm ya bnde bugün yeri sil fln yoruldum fena bitkinim. Annene selam sole
Eşini kırma cnm.aran bozulmasın yaOf sinir oluyorum ben bu adama bugun gidelim annemlere yarinda eti alip geliriz dedim yok dedi kp yarin gideriz sonra ikinci gun siz tekrar gidersiniz diyor bende gitmek istemiyorum kuzenimi falan gormek istemiyorum ya ne olacakti sanki bugun gitsek bende o zaman ikinci gunde gitmem dedim esimde iyi gitme o zaman dedi gicik sey
Ne demek bebikimSağol bitanem.çok kibarsın.a.s.
Eşini kırma cnm.aran bozulmasın ya
Pekı sen demeden o demiomu yplm diyeValla o beni kiriyor ya bi dedigimide yapsa ben soyledigim icin iki kat gicikligina yapiyor herseye hayir diyor sirf ben dedigim icin
Hepsi aynı canım.boşver.Of sinir oluyorum ben bu adama bugun gidelim annemlere yarinda eti alip geliriz dedim yok dedi kp yarin gideriz sonra ikinci gun siz tekrar gidersiniz diyor bende gitmek istemiyorum kuzenimi falan gormek istemiyorum ya ne olacakti sanki bugun gitsek bende o zaman ikinci gunde gitmem dedim esimde iyi gitme o zaman dedi gicik sey