• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması İçim hiç rahat degil

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Gkceecf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
11
0
6
30
Merhaba arkadaşlar burayi yazarken lütfen önyargıda bulunmayın büyük derdim var..😒ben boşandım 3 çocuğum var bir erk k arkadasim vardı 1 yıldır konuştuğum ama ciddi düşünüyordu fakat bigun evine çağırdı konuşmak istiyorum dedi güveniyordum çünkü ona benimle zorla birlikte oldu 😥 ben de öğün ayrıldım çünkü evlenmeden byle bişey yaşamak istemiyordum.neyse ben 29 Ekim'de birlikte olduk 2 Kasım da tam zamanında adet oldum dedimki hamile değilim gecikir diye korkuyordum.sonra 15kasimfa kahverengi leke gelmeye başladı zaman zaman hafif pembeye döndü zaman zaman normal adet gibi geldi bı artıp bı azaildi ama normaledet değil farklı bişey 15 kasımdan beri hala kanamam devam ediyor dün bitti sandım bu sabah hala Geliyor ara ara kasıklarım ağrıyor ben hamile olabilir miyim sizce test yapcam ama kanama olurken olurmu bide hamileysem kürtaj hakkında beni aydınlatır mısınız😥

Bence burada bunu sormak yerine gidip savcılığa şikayet edin.
Adam dediğinize göre tecavüz etmiş.
Burada bu konuyu açmak yapacağınız en son şey olmalıydı

Neden şikayetçi olmadınız bu pislikten?

Çünkü şikayet edersem ailem öğrenmiş. Olacak bunu istemiyorum zaten yeterince utanıyorum tek isteğim hamile olmamak oyleysemde bı an önce kurtulmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum daha önce kürtaj olmadım hiç 😒

Çünkü şikayet edersem ailem öğrenmiş. Olacak bunu istemiyorum zaten yeterince utanıyorum tek isteğim hamile olmamak oyleysemde bı an önce kurtulmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum daha önce kürtaj olmadım hiç 😒
10.haftaya kadar hamileliğinizi sonlandırma hakkınız var

Peki nasıl olcak hani imza falan istemiyorlar degilmi evliler için eşten onay istiyorlar diye duymuştum yol gosterirmisiniz
Keşke yardımcı olabilsem ama bu konu hakkında daha fazla bilgim yok maalesef. Bence en kısa zamanda hastaneye gidip bilgi alın. Belki de yaşadığınız durum psikolojiktir ve sandığınız gibi bir şey yoktur

İnsallahhh teşekkür ederim 😒
Merhaba ben bu sabah ilk idrarla erken tanı gebelik testi yaptım sonuç negatif Allah'tan bu sabah kanamam olmadı doğru sonuç vermiştir degilmi ucuz bı test değil sadece c tarafında çizgi oluştu birer bu kanamalar düşük falansa yinede hamilelik olup olmadığı gozukurmu

Merhaba ben bu sabah ilk idrarla erken tanı gebelik testi yaptım sonuç negatif Allah'tan bu sabah kanamam olmadı doğru sonuç vermiştir degilmi ucuz bı test değil sadece c tarafında çizgi oluştu birer bu kanamalar düşük falansa yinede hamilelik olup olmadığı gozukurmu
testi yükleyebilirmisin , tek çizgiyse negatiftir

testi yükleyebilirmisin , tek çizgiyse negatiftir
Resmini çekmedim çöpe attiim hemen ama 5 dk bekledim tek çizgi yanında silik bile çıkmadı yani kesin sonuç verir dedi eczana 1 hafta erken sonuç veriyormuş bide ben 29 Ekim'de ilişki oldu ys şuan 5.hafta çok erken değildir heralfe test için ben normalde 6.haftalikken öğreniyordum

Resmini çekmedim çöpe attiim hemen ama 5 dk bekledim tek çizgi yanında silik bile çıkmadı yani kesin sonuç verir dedi eczana 1 hafta erken sonuç veriyormuş bide ben 29 Ekim'de ilişki oldu ys şuan 5.hafta çok erken değildir heralfe test için ben normalde 6.haftalikken öğreniyordum

Anlattıklarınıza bakarak gebe değilsiniz testte hemen çıkardı tarihi baz alınca. Adet olmuşsunuz gönlünüz rahat etsin en kötü bir kaç gün sonra tekrarlayın

Back
X