- 12 Ocak 2017
- 35
- 39
- 3
- 39
- Konu Sahibi titiz titiz
-
Bugünde herkese aynı şeyi yaKuzular hepinize Merhaba
Aslında eski üyeyim ama 2 yıldır hiç girmedim eskiler iyi bilir burda az beraber aglamadık buraya arkadaşlarımıda dertlesmelerimide çok çok özledim sezenorhan vardı ve daha ismini unuttuğum bir sürü arkadaşım kizlar ben 2013 te evlendim tam bir yıl sonra meleğimin haberini aldık 2014 ekimde eşimle yere göğe sigamadik ama Kasım ayında dis gebelik olduğu anlaşıldı ve iç kanamayla laparaskopi ameliyatı a alındım sonra yine o sabırsız bekleyiş vee 2015 ekim yine hamileyim ben ve eşim yine goklerde ucuyoruz ama yine Kasım ayında bu kez dusuk yaptim ve sonra genetik testle bende kanda pihtilasma çıktı ve tam 1 yilim bitti ama hala gebe kalamadim çok üzülüyorum bugün yine çok duygulandim aileme her saniye acilamiyorum çünkü hepsi çok üzülüyor offfff offff Rabbim en kisa zamanda sağlıklı uzun uzunnn ömurlu melekler versin bize
Daha demin bi arkadaşa aynı dertten aynı şeyleri yazdım.Kuzular hepinize Merhaba
Aslında eski üyeyim ama 2 yıldır hiç girmedim eskiler iyi bilir burda az beraber aglamadık buraya arkadaşlarımıda dertlesmelerimide çok çok özledim sezenorhan vardı ve daha ismini unuttuğum bir sürü arkadaşım kizlar ben 2013 te evlendim tam bir yıl sonra meleğimin haberini aldık 2014 ekimde eşimle yere göğe sigamadik ama Kasım ayında dis gebelik olduğu anlaşıldı ve iç kanamayla laparaskopi ameliyatı a alındım sonra yine o sabırsız bekleyiş vee 2015 ekim yine hamileyim ben ve eşim yine goklerde ucuyoruz ama yine Kasım ayında bu kez dusuk yaptim ve sonra genetik testle bende kanda pihtilasma çıktı ve tam 1 yilim bitti ama hala gebe kalamadim çok üzülüyorum bugün yine çok duygulandim aileme her saniye acilamiyorum çünkü hepsi çok üzülüyor offfff offff Rabbim en kisa zamanda sağlıklı uzun uzunnn ömurlu melekler versin bize
Saol kuzum inş dediğin gibi olur sağlıkla olsunda uzun zaman geçince insan bi stres oluyo napican beklicez artık Allah acisin Rabbim artmasın insBugünde herkese aynı şeyi ya
Daha demin bi arkadaşa aynı dertten aynı şeyleri yazdım.
Benim eltim bu anlattıklarının tıpkını 3 kez yaşadı, genetik testle sendeki gibi kan pıhtılaşması sonucu bebeklerini kaybettiği sonucu çıktı..
Sebeb bulununca kafa rahatladı yani tekrar gebe kaldıgında günlük yapacağı kan sıvılaştırıcı iğne ile sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilecekti..
Busefer bekle bekle gebe kalamadı..
Nezaman kafaya takmamaya başladı ozaman gebelik gerçekleşti..
Ve şuan 3 aylık sağlıklı bi kızımız var..
Moralini yüksek tut ve cinselliği bebek icin bi görev haline getirme, buşekilde kalmak çok zor oluyor..
Elbet tekrar kalacaksın, hayırlı sağlıklı evlatlar olsun..
Aaaa ne güzelKizlarrr bin sukur Rabbim nasip etti meğer ben bunları yazarken gebeymisim günüm gecince tahlil yaptım suan iğne kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımizdaki günlerinide gösterir inş
Allah kucagina almayida nasip etsin insallahKizlarrr bin sukur Rabbim nasip etti meğer ben bunları yazarken gebeymisim günüm gecince tahlil yaptım suan iğne kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımizdaki günlerinide gösterir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?