• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Daralıyor Rabbim sabrıma sabır ver

titiz titiz

Çok şükür bin şükür
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
35
39
3
39
Kuzular hepinize Merhaba
Aslında eski üyeyim ama 2 yıldır hiç girmedim eskiler iyi bilir burda az beraber aglamadık buraya arkadaşlarımıda dertlesmelerimide çok çok özledim sezenorhan vardı ve daha ismini unuttuğum bir sürü arkadaşım kizlar ben 2013 te evlendim tam bir yıl sonra meleğimin haberini aldık 2014 ekimde eşimle yere göğe sigamadik ama Kasım ayında dis gebelik olduğu anlaşıldı ve iç kanamayla laparaskopi ameliyatı a alındım sonra yine o sabırsız bekleyiş vee 2015 ekim yine hamileyim ben ve eşim yine goklerde ucuyoruz ama yine Kasım ayında bu kez dusuk yaptim ve sonra genetik testle bende kanda pihtilasma çıktı ve tam 1 yilim bitti ama hala gebe kalamadim çok üzülüyorum bugün yine çok duygulandim aileme her saniye acilamiyorum çünkü hepsi çok üzülüyor offfff offff Rabbim en kisa zamanda sağlıklı uzun uzunnn ömurlu melekler versin bize

Allah yardım etsin. Benim de 2 bebeğim karnımda kalbi durdu malesef 2014'ten beri uğraşıyoruz. Kan pıhtılaşması bende de var 5. Haftamdan beri hergün iğne yapıyoruz zor ama hayırlısını dilemekten başka çare yok:(

Ben de dedim acaba bebeği mi hasta. Bi de bu yönden düşünün ya olsaydı da hasta olsaydı Allah korusun.
Karalar bağlamayın her şeyin hayırlısı elbet zamanı gelince olacaktır. Hiç olmazsa rahatsızlığınızın farkına varılmış.

Geçen ay kontrollerimde sağ yumurtaligimda çikolata kisti olduğu söylendi ptesi yine kontrolum var yarın adet günüm belkide ameliyat der doktor son iki aydır klomen arti catlatma ignesi oldum tık yok acaba bu kist engelmi bilmiyorum

Kuzular hepinize Merhaba
Aslında eski üyeyim ama 2 yıldır hiç girmedim eskiler iyi bilir burda az beraber aglamadık buraya arkadaşlarımıda dertlesmelerimide çok çok özledim sezenorhan vardı ve daha ismini unuttuğum bir sürü arkadaşım kizlar ben 2013 te evlendim tam bir yıl sonra meleğimin haberini aldık 2014 ekimde eşimle yere göğe sigamadik ama Kasım ayında dis gebelik olduğu anlaşıldı ve iç kanamayla laparaskopi ameliyatı a alındım sonra yine o sabırsız bekleyiş vee 2015 ekim yine hamileyim ben ve eşim yine goklerde ucuyoruz ama yine Kasım ayında bu kez dusuk yaptim ve sonra genetik testle bende kanda pihtilasma çıktı ve tam 1 yilim bitti ama hala gebe kalamadim çok üzülüyorum bugün yine çok duygulandim aileme her saniye acilamiyorum çünkü hepsi çok üzülüyor offfff offff Rabbim en kisa zamanda sağlıklı uzun uzunnn ömurlu melekler versin bize
Bugünde herkese aynı şeyi ya
Kuzular hepinize Merhaba
Daha demin bi arkadaşa aynı dertten aynı şeyleri yazdım.

Benim eltim bu anlattıklarının tıpkını 3 kez yaşadı, genetik testle sendeki gibi kan pıhtılaşması sonucu bebeklerini kaybettiği sonucu çıktı..

Sebeb bulununca kafa rahatladı yani tekrar gebe kaldıgında günlük yapacağı kan sıvılaştırıcı iğne ile sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilecekti..

Busefer bekle bekle gebe kalamadı..
Nezaman kafaya takmamaya başladı ozaman gebelik gerçekleşti..
Ve şuan 3 aylık sağlıklı bi kızımız var..

Moralini yüksek tut ve cinselliği bebek icin bi görev haline getirme, buşekilde kalmak çok zor oluyor..

Elbet tekrar kalacaksın, hayırlı sağlıklı evlatlar olsun..

İnşallah Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Pıhtılaşma dediniz.
Bu tür rahatsızlığı olanlar gebelik boyunca göbekten, bacaktan filan her gün iğne oluyor. Kan sulandırıcı.. Bunu önermedi mi kimse:KK56:

Bugünde herkese aynı şeyi ya

Daha demin bi arkadaşa aynı dertten aynı şeyleri yazdım.

Benim eltim bu anlattıklarının tıpkını 3 kez yaşadı, genetik testle sendeki gibi kan pıhtılaşması sonucu bebeklerini kaybettiği sonucu çıktı..

Sebeb bulununca kafa rahatladı yani tekrar gebe kaldıgında günlük yapacağı kan sıvılaştırıcı iğne ile sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilecekti..

Busefer bekle bekle gebe kalamadı..
Nezaman kafaya takmamaya başladı ozaman gebelik gerçekleşti..
Ve şuan 3 aylık sağlıklı bi kızımız var..

Moralini yüksek tut ve cinselliği bebek icin bi görev haline getirme, buşekilde kalmak çok zor oluyor..

Elbet tekrar kalacaksın, hayırlı sağlıklı evlatlar olsun..
Saol kuzum inş dediğin gibi olur sağlıkla olsunda uzun zaman geçince insan bi stres oluyo napican beklicez artık Allah acisin Rabbim artmasın ins

Tanidigimdada kan pihtilanmasi vardi.hamile kaliyor ama düşük yapiyordu. Simdi iki cocugu var tedaviyle oldu sizede verir inş

Ben de çok takıyorum , artık tüp bebeği düşünüyorum ama bu stresle onun tutup tutmayacağı bile meçhul

Canim cok gecmis olsun. Bu pihtilasma cok sinir bozucu insanlar ne kadar buyuk yikim yasiyor. Boyle bir durumun varligindan bebegimi kaybedene kadar haberim yoktu. Testlerimin sonucunu henuz almadim ama bugunku aklim olsa evlenir evlenmez bu testi yaptirirdim ki bir gun hamile kaldigimda boyle bir husran yasarsam sebebi bu olmasin...

İnsallah hayirisiyla bebegine kavusursun sende, tup bebege gelene kadar bir cok tedavi yontemi var onlari dene once derim. Cunku tup bebek evet kolay geliyor ama anneye yuklenen hormon hem maddi hem manevi hemde saglik olarak dusunulmesi gereken en son care bence

Kan sulandirici filan kullaniyor musunuz?
Bende de var pihtilasma...hemde cok yuksek seviyede...
Sukur iki kizim var...
Allah size de verir insallah...

Kizlar bi ara coraspin kullandım ama suan bebe aspirinine geçtim sorun artık gebe kalamiyorum benden sonra dusuk yapanlar önümüzdeki ay doğum yapacak ama ben 1 yil bitti hala gebe kalamadim geçen gün is yerinde bi arkadaşım gobegin dusmus belki dedi aklıma takıldı valla yaslilar anliyomus sütle maydonoza oturuyomussun ne biliyim herseye inanıyorum valla

Kizlarrr bin sukur Rabbim nasip etti meğer ben bunları yazarken gebeymisim günüm gecince tahlil yaptım suan iğne kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımizdaki günlerinide gösterir inş
Aaaa ne güzel :halay: umudunuzu kaybettiğiniz anda Rabbim mucizenizi vermiş bile:dua: sağsalim kucagınıza alırsınız inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin:dua:

Back