İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

tenor.gif

Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım🥰🥰🥰 anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum😁
Mutlu pazarlar 😍😍
Evet bugün koci beysileri evde muhtemelen sessiz kalır buralar 🤣🤣
tenor.gif

Evli çiftlerin pazar gününden bir örnek😁😁

mavikelebek34 mavikelebek34 MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses @ASSOSyal @coconatt @Hogwartss perimmmm @Buralardutluuugdu @Migim bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell @cevizli tarcinli kek @karamel Latte
İsmini unuttuğum yoktur umarım varsa da uykuluyum ondandır 😴😴
Günaydın balım 🤗🥰

tenor.gif

Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım🥰🥰🥰 anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum😁
Mutlu pazarlar 😍😍
tenor.gif

mavikelebek34 mavikelebek34 MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses @ASSOSyal @coconatt @Hogwartss perimmmm @Buralardutluuugdu @Migim bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell @cevizli tarcinli kek @karamel Latte
Hahahahaha canımsın kurbişiiim😍
Günaydınnn 🌸
Eşciğinle vakit geçir bugünde bakalım😁

tenor.gif

Mutlu pazarlar 😍😍
tenor.gif

Günaydın canım bende misafirlikteyim çok bakamıyorum 🤭

tenor.gif

Mutlu pazarlar 😍😍
tenor.gif

Günaydın bitanem🥰🥰🥰🥰

Oyy lokumum dimi ben hemde fınduklu🤤🤤 nasılsın kuzum bugün çalışmıyorsun dimi😍😍

Ah ahh sorma zalım korona aldı bizden pazar gezmelerini😬
evet fındıklı hem de :KK19:baldan bile tatlısın
iyiyim kuzum içimde saçma bi huzur var sanki
çalışıyorum bugün de yarın sabah tekrar toktora gitcem çünkim :KK23:

Günaydın balım 🤗🥰
Öpücükss:KK60::KK60:
Gittim geldim bebeğimm 😍
Buradaki arkadaşlarla konuşurken de geceyi 1 etmişim hahaha ama iyi uyumuşum şimdi uyandım🙈
Sen napıyorsun erkencisin😘
Oo gece kociyi uyutup sohbet haa🤣🤣 adamlar yapsa biz burnundan fitil fitil getiririz herhalde yani şahsen ben getiririm 😁🤫🤫🤫 bende bazen onu uyutup takılıyorum buralarda 🤭
Hahahahaha canımsın kurbişiiim😍
Günaydınnn 🌸
Eşciğinle vakit geçir bugünde bakalım😁
Vakit geçer mi dersin😁😁
Günaydın herkese :KK54:
Benim haftasonum hep yoğun geçer evdeysem tabii... Dip köşe temizlik, çocukların banyosu, çamaşır ütü....
Selammm 😍 kolay gelsiinn 🥰
Günaydın canım bende misafirlikteyim çok bakamıyorum 🤭
Oo gezmelere mi gittin bakim sen😍 iyi eğlenceler kuzum 🥰🥰
Günaydın bitanem🥰🥰🥰🥰
Şekerparemm sana da çok öpücükss :KK60::KK60:

Öpücükss:KK60::KK60:

Oo gece kociyi uyutup sohbet haa🤣🤣 adamlar yapsa biz burnundan fitil fitil getiririz herhalde yani şahsen ben getiririm 😁🤫🤫🤫 bende bazen onu uyutup takılıyorum buralarda 🤭

Vakit geçer mi dersin😁😁

Selammm 😍 kolay gelsiinn 🥰

Oo gezmelere mi gittin bakim sen😍 iyi eğlenceler kuzum 🥰🥰

Şekerparemm sana da çok öpücükss :KK60::KK60:
Kesinlikle haklısın bir çoğumuz burnundan getiririz tabii :KK48:Geçer tabii kuzucum bi dışarı çıkarsınız hava iyiyse hava alırsınız değişiklik olur:KK60:

X