- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
GünaydınGünaydın fındıklı lokumummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın fındıklı lokumummm
Günaydın balım
Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum
Mutlu pazarlar
Evet bugün koci beysileri evde muhtemelen sessiz kalır buralar
Evli çiftlerin pazar gününden bir örnek
mavikelebek34 MssPARE Minnosprenses @ASSOSyal @coconatt @Hogwartss perimmmm @Buralardutluuugdu @Migim bir mucizee Fatmazell @cevizli tarcinli kek @karamel Latte
İsmini unuttuğum yoktur umarım varsa da uykuluyum ondandır
Gittim geldim bebeğimmNe yaptın kuzum gittin mi misafirliğe akşam tekrar giremedim
Hahahahaha canımsın kurbişiiim
Günaydın güzellerrr, fıstıklar, bademler, badem şekerleri, çikiiiluutolarımm, bal kaymaklarım, sevgi yumoşlarım anaa farkında olmadan pazar kahvaltısı saymaya doğru gidiyormuşum
Mutlu pazarlar
mavikelebek34 MssPARE Minnosprenses @ASSOSyal @coconatt @Hogwartss perimmmm @Buralardutluuugdu @Migim bir mucizee Fatmazell @cevizli tarcinli kek @karamel Latte
Günaydın canım bende misafirlikteyim çok bakamıyorum
Mutlu pazarlar
Günaydın bitanem
Mutlu pazarlar
Günaydın paremGünaydın bitanem
Iyiyim kelebeğim daha uyanamadım bile ne uykucu çıktım ben ya sen nasılsın bugün dinlenme günün dimiGünaydın parem
Bugün pazar herkesin eşi çocuğu telaşı rosem nasılsınNapiyosunuz kızlar, kimseler olmaz gerçi
Oyy lokumum dimi ben hemde fınduklu nasılsın kuzum bugün çalışmıyorsun dimiGünaydın fındıklı lokumummm
Ah ahh sorma zalım korona aldı bizden pazar gezmeleriniGünaydın tekrardan. Pazar günü iş yapmayı tercih etmezdim. Yapmıyorum da keşke gezebilsek
Yaa maşallah maşallah Allah bağışlasınİkiz değil ama araları az kızım 26,oğlum 4 aylık yine bile arada 11 ay olmasından iyi bence.
evet fındıklı hem de baldan bile tatlısınOyy lokumum dimi ben hemde fınduklu nasılsın kuzum bugün çalışmıyorsun dimi
Ah ahh sorma zalım korona aldı bizden pazar gezmelerini
ÖpücükssGünaydın balım
Oo gece kociyi uyutup sohbet haa adamlar yapsa biz burnundan fitil fitil getiririz herhalde yani şahsen ben getiririm bende bazen onu uyutup takılıyorum buralardaGittim geldim bebeğimm
Buradaki arkadaşlarla konuşurken de geceyi 1 etmişim hahaha ama iyi uyumuşum şimdi uyandım
Sen napıyorsun erkencisin
Vakit geçer mi dersinHahahahaha canımsın kurbişiiim
Günaydınnn
Eşciğinle vakit geçir bugünde bakalım
Selammm kolay gelsiinnGünaydın herkese
Benim haftasonum hep yoğun geçer evdeysem tabii... Dip köşe temizlik, çocukların banyosu, çamaşır ütü....
Oo gezmelere mi gittin bakim sen iyi eğlenceler kuzumGünaydın canım bende misafirlikteyim çok bakamıyorum
Şekerparemm sana da çok öpücükssGünaydın bitanem
Kesinlikle haklısın bir çoğumuz burnundan getiririz tabii Geçer tabii kuzucum bi dışarı çıkarsınız hava iyiyse hava alırsınız değişiklik olurÖpücükss
Oo gece kociyi uyutup sohbet haa adamlar yapsa biz burnundan fitil fitil getiririz herhalde yani şahsen ben getiririm bende bazen onu uyutup takılıyorum buralarda
Vakit geçer mi dersin
Selammm kolay gelsiinn
Oo gezmelere mi gittin bakim sen iyi eğlenceler kuzum
Şekerparemm sana da çok öpücükss
Oyy sen daha tatlısın kuzumHep huzurlu ol, mutlu ol musmutlu ol yarın güzel haberlere uyanırsın inşallahevet fındıklı hem de baldan bile tatlısın
iyiyim kuzum içimde saçma bi huzur var sanki
çalışıyorum bugün de yarın sabah tekrar toktora gitcem çünkim
Kesinlikle haklısın bir çoğumuz burnundan getiririz tabii Geçer tabii kuzucum bi dışarı çıkarsınız hava iyiyse hava alırsınız değişiklik olur
Çok şükür çiçeğim iyiyim
Yok kız ne gezmesi misafir var hazırlık yapcam sen nasılsın nasıl gidiyor