İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ahahahahahah pareeee ben ne yaparım hiç düşünmedim ama sevmiyom nikimi ozo190781 ne ya diyorum
Ozo deyince bir dizi vardı erkek hapishanesinde geçiyordu dizinin adı ozyyy ifi o geliyor aklıma
Değiştir düşün bir dünya şey var

Neden gergindin? Ne oldu?
Birileri bana söz verdi sana şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye 3 sene oldu
Beni arıyorlar seni seviyoruz seni özlüyoruz seni unutamadık eee aklımıza geldin nasılsın iyimisin
3 senedir sessiz kaldım bekledim bekledim
Daha nereye kadar dün bir sürü şey dedim patladım
Insanın sabrını taşırmayın yani

azicikk dedikodu yapmak istiyorum..
bir arkadaşımın sevgilisi vardi..
sevgilisi düğün yapamam demiş. terketti kızı..
çok geçmeden çok zengin bir kız bulmuş...
onunla evlenmiş..
Daha düğün arifesindeyken çocuk işi birakmiş..
tüm masraflari kıza yüklenmiş.
kızın ailesine ödetiriyormuş.
arkadaşım bunu duyunca sasirdi..
çocuğu 9 sene bekledi ama çocuk biraktı bu kızla 1 yılda evleniyor.
şimdi daha 1 aylık evliler...

Çocuk kızla değil para ile evleniyor. Arkadaşın çok şanslıymış. Benim de arkadaşımın başına benzer bir şey geldi. Çocuk gitti zengin kızla evlendi. Benim arkadaşım şu an yabancı biri ile bir Fransız'la evlilik aşamasında ve ilk defa onu bu kadar mutlu gördüm. O çok üzülen kız artık sadece hangi şehirde yaşayacağına karar vermeye çalışıyor Arkadaşın üzülüyorsa da üzülmesin. Her şey olacağına varır.

E engelle gitsin

çocuk arkadaşıma hala aşıkmış.. zengin kızla bilerek parayla evlendi.. bu zengin kızın ailesi bizim yandaki komşumuz:)
komşulardan duyduk. şaşirdik.. bende arkadaşıma söyledim. çok şaşirdi.
arkadaşım da salaklık yapmasin inşallah o çocuga dönmez. çocukta boşanma ihtimali da var daha 1 aylık evliler. çocuk boşanip arkadaşımla evlenecekmiş önce parayi almak istiyormuş..
bende dedim sakin dönme.
bilmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…