Ozo deyince bir dizi vardı erkek hapishanesinde geçiyordu dizinin adı ozyyy ifi o geliyor aklımaahahahahahah pareeeeben ne yaparım hiç düşünmedim ama sevmiyom nikimi ozo190781 ne ya diyorum
ozan isim olanlara ozyy diyorlar yaOzo deyince bir dizi vardı erkek hapishanesinde geçiyordu dizinin adı ozyyy ifi o geliyor aklıma
Değiştir düşün nur dünya şey var
haahhahaha hiç duymadım o filmi sankimOzo deyince bir dizi vardı erkek hapishanesinde geçiyordu dizinin adı ozyyy ifi o geliyor aklıma
Değiştir düşün nur dünya şey var
Birileri bana söz verdi sana şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye 3 sene olduNeden gergindin? Ne oldu?
Ozmopolitan yap ne dersunhaahhahaha hiç duymadım o filmi sankimseninki yine iyi baloncukun aklına Ozmo geliyo
ozmo çikolata markasi degil mihaahhahaha hiç duymadım o filmi sankimseninki yine iyi baloncukun aklına Ozmo geliyo
Çocuk kızla değil para ile evleniyor. Arkadaşın çok şanslıymış. Benim de arkadaşımın başına benzer bir şey geldi. Çocuk gitti zengin kızla evlendi. Benim arkadaşım şu an yabancı biri ile bir Fransız'la evlilik aşamasında ve ilk defa onu bu kadar mutlu gördüm. O çok üzülen kız artık sadece hangi şehirde yaşayacağına karar vermeye çalışıyorazicikk dedikodu yapmak istiyorum..
bir arkadaşımın sevgilisi vardi..
sevgilisi düğün yapamam demiş. terketti kızı..
çok geçmeden çok zengin bir kız bulmuş...
onunla evlenmiş..
Daha düğün arifesindeyken çocuk işi birakmiş..
tüm masraflari kıza yüklenmiş.
kızın ailesine ödetiriyormuş.
arkadaşım bunu duyunca sasirdi..
çocuğu 9 sene bekledi ama çocuk biraktı bu kızla 1 yılda evleniyor.
şimdi daha 1 aylık evliler...
E engelle gitsinBirileri bana söz verdi sana şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye 3 sene oldu
Beni arıyorlar seni seviyoruz seni özlüyoruz seni unutamadık eee aklımıza geldin nasılsın iyimisin
3 senedir sessiz kaldım bekledim bekledim
Daha nereye kadar dün bir sürü şey dedim patladım
Insanın sabrını taşırmayın yani
çocuk arkadaşıma hala aşıkmış.. zengin kızla bilerek parayla evlendi.. bu zengin kızın ailesi bizim yandaki komşumuz:)Çocuk kızla değil para ile evleniyor. Arkadaşın çok şanslıymış. Benim de arkadaşımın başına benzer bir şey geldi. Çocuk gitti zengin kızla evlendi. Benim arkadaşım şu an yabancı biri ile bir Fransız'la evlilik aşamasında ve ilk defa onu bu kadar mutlu gördüm. O çok üzülen kız artık sadece hangi şehirde yaşayacağına karar vermeye çalışıyorArkadaşın üzülüyorsa da üzülmesin. Her şey olacağına varır.
hahahah evet beni çikolataya benzetiyo sanırımozmo çikolata markasi degil mi
Sen nörüyonnn gııı benim haller hec eyi değil
Gençliklk nörüyonuzz yaaa
İnternette geziniyorum meralımmm nolduuu kuzummm kötü bişi yok inşAllahSen nörüyonnn gııı benim haller hec eyi değil
Allah kolaylık versin ablacm yaayyy Allah kolaylık versin kuzumben de iki hafta üst düzey bi arkadaşın yerine bakcam ve ben de yoğun olcam diye düşünüyorum ve stresliyim
Hayırlı cumalar canımmEki Görüntüle 3104150
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee