- 27 Mart 2019
- 29.019
- 103.675
2021 de üye olmuşun bir seneyi geçmişBen maraslı yirmi yaşında bir gezginim bir gezeyim biraya göz atayım tanışayım yeni arkadaslar kurayım diye geldim
Yeni mi gezmeye cıktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2021 de üye olmuşun bir seneyi geçmişBen maraslı yirmi yaşında bir gezginim bir gezeyim biraya göz atayım tanışayım yeni arkadaslar kurayım diye geldim
Ben 6 da kalkıyorum 8 gibi bahçe işi bitiyor bazen yatıyorum bugün hiç uyku tutmadıOooh kışa tam tekmil hazırsın inşallah
Allah ağız tadıyla yemeyi nasılsın etsin
Biz senin gibi hamarat değülük bacım nasıl yaptin bunları maşallah ellerine kollarına sağlik
Ben iyiyim kuzum çok şükür bebeleri uyuttum kahve keyfi yapıyorum
Uykum var ben de yataydım iyiydi de ortalığı toplamam lazım kızların yemeğini pisirmem lazım amaaaan
Pek girmiyordum buraya ondn yeni girmeye balsadm2021 de üye olmuşun bir seneyi geçmiş
Yeni mi gezmeye cıktın
Havalar da çok sıcak gidiyor burda birkaç gündür trakyada bile yanıyoruzBen 6 da kalkıyorum 8 gibi bahçe işi bitiyor bazen yatıyorum bugün hiç uyku tutmadı
Leyla gibiyim
Burası serin bir haftadır ama bugün baya sıcak canım yaHavalar da çok sıcak gidiyor burda birkaç gündür trakyada bile yanıyoruz
İyi ki iskenderunda değilim şu an
Oralar da sıcak mı çok?
Güneş tepeye çıkmadan bahçe işinin bitmiş olması lazım sıcakta taş toprakla hiç ugrasilmiyor
Niye uyuyamadın parişim hayırdır iyisin demi?
O zaman iyi gezmeler sanaPek girmiyordum buraya ondn yeni girmeye balsadm
SaolunO zaman iyi gezmeler sana
Gunayyyyyyydinnnnnnnnnnn
aşkoşkolar
ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekşe
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
Nosking
Iyice sor kimmiş ne imis yaseminim .Sen kimsin kimlerdensin nerelisin
Önce bi tanıt
Hamilelikte ben hamilemiyim mi demişin
Bunun dışında bilgi yok bilgilendir bizi
Saliha40 kuzu nerdesin yeni gelen biri var
Ben maraşlı 2021 'de üye oldm ama burayı hiç kulanmamıştım şimdide gebelik ihtimalim olunca burdaki tecrübelerden fln yararlanmak için geri döndüm yeni arkadaşlar için gezideyimIyice sor kimmiş ne imis yaseminim .
Afiyet olsun saglikla yiyin bende komposto icin vişne bakinirimYaptım kuruyorlar canım dün reçel yaptım
Benum iş bitmez ki
Bugün fasulye toplayacam vişne topladım dolaba aticam
Sen nasilsin iyimisin
Kk ya ya daralan gelir ya canı sıkılan. Keyifli gebelikleriniz olsunBen maraşlı 2021 'de üye oldm ama burayı hiç kulanmamıştım şimdide gebelik ihtimalim olunca burdaki tecrübelerden fln yararlanmak için geri döndüm yeni arkadaşlar için gezideyim
Saolun ama daha belli birşey yok sadece ikinci çizgisi silik olan test var elimde öbür aya doktora gidince belli olacakKk ya ya daralan gelir ya canı sıkılan. Keyifli gebelikleriniz olsun
Kan vermediniz mi obur ayi neden bekliyorsunuzSaolun ama daha belli birşey yok sadece ikinci çizgisi silik olan test var elimde öbür aya doktora gidince belli olacak
Yakın olmakta yollasam beybimAfiyet olsun saglikla yiyin bende komposto icin vişne bakinirim
Yok vermedim doktor kontrolünde belli olsn kesinse ona göre iyi bir muane olalım diye bekliyoruz eşimleKan vermediniz mi obur ayi neden bekliyorsunuz
Eee kan ver hamileysen daha genel muaneye olursun bir ay niye bekliyorsun kiYok vermedim doktor kontrolünde belli olsn kesinse ona göre iyi bir muane olalım diye bekliyoruz eşimle
Gunayyyyyyydinnnnnnnnnnn
aşkoşkolar
ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou