İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bir sürü şey saydı hemşire aklımda tutamadım valla
Öğlen uykusundan sonra hafif sıcaklık vardi calpol verdim artık yükselirse soyup dışarı çıkartırım 🤷‍♀️
İyi yapmışın noskimm bugün biraz huysuz olabilirler ama yarınaa bişicik olmazz geçmiş olsunnn❤️❤️

Ben seni öyle hatırlıyorum zaten profil mesajında Malatya ile ilgili bir şey vardı bende yazmıştım ilk geldiğim zamanlarda oradan bir yakınlaştık seninle noskimm😍😍🤣🤣 Malatya geliniyim çiçeğim 🌺
Evet kuşum doğru 😍😍
Eşim aslen malatyali dogma büyüme iskenderun
Kaynanamlar 77-78 yıllarında gitmişler oraya 2002de kayinpederim kalp krizi geçirip bypass olunca havası yaramıyor diye malatyaya dönmüşler
Eşim Malatyayı ilk defa 25 yaşındayken görmüş 🤣
O zaman da atanmış öğretmen görev yeri İstanbul
Aklına eserse yaz tatillerinde bir hafta on gün gider kalırmış hiç bilmez oraları

Evet kuşum doğru 😍😍
Eşim aslen malatyali dogma büyüme iskenderun
Kaynanamlar 77-78 yıllarında gitmişler oraya 2002de kayinpederim kalp krizi geçirip bypass olunca havası yaramıyor diye malatyaya dönmüşler
Eşim Malatyayı ilk defa 25 yaşındayken görmüş 🤣
O zaman da atanmış öğretmen görev yeri İstanbul
Aklına eserse yaz tatillerinde bir hafta on gün gider kalırmış hiç bilmez oraları
Ahahhahahahha anlatışa bak roman gibi kuzum🤣🤣 biz her yıllık izinde gidiyoruz mübarek seviyoruz Malatyayı😍

Aaaa bulmuşsun yeni nick hayırlı olsun baharcim
👍👍👍❤❤🖤🖤🖤🧡🧡🧡💛💛💛💙💙💙
Hoşgeldin iyimisin bebem nasıl oldu iyimi 💝🥰💝🥰💝🥰💝
Canım parem evet ya buldum sonunda 😍 kendinin uydurduğu bir kelime kızım için kullandığım hem biblo hemde Lolita 🤗🤗
Çok şükür iyiyim kızımda teyzesi iyi sayılır ishal filan olmuş onla ugrasiyoruz antibiyotik kullanıyoruz. Sen nasılsın iyi misin birtanem

X