- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Amanın malatyalı misin malatya gelini misinEe bizimkileriii don vurduu noskiiimmmmm Malatya da çok az kişinin var dedii kayınvalidem biz senle memleket kardeşiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanın malatyalı misin malatya gelini misinEe bizimkileriii don vurduu noskiiimmmmm Malatya da çok az kişinin var dedii kayınvalidem biz senle memleket kardeşiyiz
İyi yapmışın noskimm bugün biraz huysuz olabilirler ama yarınaa bişicik olmazz geçmiş olsunnnBir sürü şey saydı hemşire aklımda tutamadım valla
Öğlen uykusundan sonra hafif sıcaklık vardi calpol verdim artık yükselirse soyup dışarı çıkartırım
Ben seni öyle hatırlıyorum zaten profil mesajında Malatya ile ilgili bir şey vardı bende yazmıştım ilk geldiğim zamanlarda oradan bir yakınlaştık seninle noskimm Malatya geliniyim çiçeğimAmanın malatyalı misin malatya gelini misin
Evet kuşum doğruBen seni öyle hatırlıyorum zaten profil mesajında Malatya ile ilgili bir şey vardı bende yazmıştım ilk geldiğim zamanlarda oradan bir yakınlaştık seninle noskimm Malatya geliniyim çiçeğim
Ahahhahahahha anlatışa bak roman gibi kuzum biz her yıllık izinde gidiyoruz mübarek seviyoruz MalatyayıEvet kuşum doğru
Eşim aslen malatyali dogma büyüme iskenderun
Kaynanamlar 77-78 yıllarında gitmişler oraya 2002de kayinpederim kalp krizi geçirip bypass olunca havası yaramıyor diye malatyaya dönmüşler
Eşim Malatyayı ilk defa 25 yaşındayken görmüş
O zaman da atanmış öğretmen görev yeri İstanbul
Aklına eserse yaz tatillerinde bir hafta on gün gider kalırmış hiç bilmez oraları
Malatya'yı ben de seviyorum da kociş beğenmiyor deniz yokmuşAhahhahahahha anlatışa bak roman gibi kuzum biz her yıllık izinde gidiyoruz mübarek seviyoruz Malatyayı
Canım parem evet ya buldum sonunda kendinin uydurduğu bir kelime kızım için kullandığım hem biblo hemde LolitaAaaa bulmuşsun yeni nick hayırlı olsun baharcim
❤❤
Hoşgeldin iyimisin bebem nasıl oldu iyimi
Paremm bende yoğun bir gün gecirdim anca yazabiliyorum iyiyim sen nasılsınGünaydın kizlar dün işlerim vardı giremedim herkes iyimi askoskolar
Eki Görüntüle 3099953 @ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
Nosking
Twitiy sen misin gıGünaydın kızlar
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mavi kelebek mi acabaTwitiy sen misin gı
Tekrar baktım twety benceTwitiy sen misin gı
Tekrar baktım twety benceTwitiy sen misin gı
Günaydın canim ❣günaydınnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bence de hadi iddiaya girelim yok mu artıranTekrar baktım twety bence
1 10 veriyorum twety birdBence de hadi iddiaya girelim yok mu artıran
Hahah benim sürem de dolmuştur herhalde ne yapsam nickimi1 10 veriyorum twety bird