Tamam kuzum dr bekliyorumAayyy haber ver merallcımm
Aminn inşallah
Hayırlısıyla güzel haberler alcanım benimmTamam kuzum dr bekliyorum
Sana kocaman sarılıyorum. MeroTüp bebek tedavisi sonrası memede kitle çıktı kuzum amaliyat oldum şimdi önlem amaçlı 4 kür kemoterapi alacam 27 sinde 2. Kürü alicam kuzumm
Ahahahaha
AminnnnnnnmKızlar iyilik güzellik ne varsa YAKANIZI bırakmasın❤ ❤ ❤❤ ❤
Eki Görüntüle 3098619
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Nosking
@Seridina
Ben köydw baya yoruldum tatil yapmadım yani marabalık yaptımDuzeldi şükürr yavvv een napiinn
Kuzum hayırlı haberle dön aminnn rabbim kalbine göre verainBallı lokumlarim benim için dua edermisiniz kan vermeye gidiyorum sonuçlarımin güzel çıkması içinMssPARE bir mucizee Minnosprenses Jou Nosking
Ahoovvvb misafir falan derken ne yoğun geçmiştir annene gidebildinmi kuzuBen köydw baya yoruldum tatil yapmadım yani marabalık yaptımeve gelince insanın evi gibisi yok dedim
Günnoooogggggg Meralımmmmmm
Günaydınnnn paremmmmmm güzeliimmmmmKızlar iyilik güzellik ne varsa YAKANIZI bırakmasın❤ ❤ ❤❤ ❤
Eki Görüntüle 3098619
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Nosking
@Seridina
Günnoooogggggg Meralımmmmmm
Tam onu sormaya gelmiştim çok şükür Rabbim inşallah tamamen bittiği günleri de gösterir bizlere kuzum beniimmCanoslarim bal böcuklerim ballı lokumlarimMssPARE Minnosprenses Lna16 Jou bir mucizee Nosking Sonucum güzel çıktı kızlar ama 2. Terapi sonrası saçlarda dökülme başlar dedi dr gelin hele bir sarılayım sizlere