- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Uyandımmmuyandin mı çenn tünaydın kuzum
Aminnn inşallahTam onu sormaya gelmiştim çok şükür Rabbim inşallah tamamen bittiği günleri de gösterir bizlere kuzum beniimmSen ve senin gibi bu illeti çeken hangi hasta varsa Rabbim kurtarsın
Oyyyy kuzum benim yalnız olunca hele gurbette zor balım Rabbim gönlüne göre versin inşallahUyandımmmaz tavanı izledim geçmişi düşündümm böylesi bir sabah kuzummm
Aminnn çiçeğimmm beniim hepimizin rabbim gönlüne göre nasip etsiinnnOyyyy kuzum benim yalnız olunca hele gurbette zor balım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Çok sevindim meralim sonucun güzel cıkmış şükür yaradana ❤❤❤Canoslarim bal böcuklerim ballı lokumlarimMssPARE @Minnosprenses @Lna16 Jou bir mucizee Nosking Sonucum güzel çıktı kızlar ama 2. Terapi sonrası saçlarda dökülme başlar dedi dr gelin hele bir sarılayım sizlere
Gunaydin bebem ❤❤❤❤Günaydınnnn paremmmmmm güzeliimmmmm
Aynen kuzum önemli olan kandegerlerim bu aşamada şükür şimdilik iyi gidiyor saçları sorun etmiyorumÇok sevindim meralim sonucun güzel cıkmış şükür yaradana ❤❤❤
Saçların dökülebilir evet ama yerine daha kuvvetli gelicek kuzum benim
Yeterki seanslar sonrası yine tahlillerin iyi gelsin ki çok daha iyi olucak Meralim ❣❣❣
ayy çok şükür inşallah bi an önce gelir geçerCanoslarim bal böcuklerim ballı lokumlarimMssPARE @Minnosprenses @Lna16 Jou bir mucizee Nosking Sonucum güzel çıktı kızlar ama 2. Terapi sonrası saçlarda dökülme başlar dedi dr gelin hele bir sarılayım sizlere
Olsunn yenisi çıkarr güzel güzell saçlarrCanoslarim bal böcuklerim ballı lokumlarimMssPARE @Minnosprenses @Lna16 Jou bir mucizee Nosking Sonucum güzel çıktı kızlar ama 2. Terapi sonrası saçlarda dökülme başlar dedi dr gelin hele bir sarılayım sizlere
Olur tabiki kendini nasıl iyi hissedersen onu yap bebemAynen kuzum önemli olan kandegerlerim bu aşamada şükür şimdilik iyi gidiyor saçları sorun etmiyorumparemm saçlar gelene kadar orijinal peruk kullanicam
Olsunn yenisi çıkarr güzel güzell saçlarr
Sarılalimmm meralciimm canım benimm
Allah razı olsun İnşallah balimmmm İnşallah
Sen hele don evine görecem seni
Afiyet bal olsun noskimmmm