- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle dön kuzu inşallahBallı lokumlarim benim için dua edermisiniz kan vermeye gidiyorum sonuçlarımin güzel çıkması için MssPARE bir mucizee @Minnosprenses Jou Nosking
Teşekkürler kurabiyem benimYaa harikaaaa, afiyet olsun canım benim
Selam paremmmmmKızlar iyilik güzellik ne varsa YAKANIZI bırakmasın ❤❤❤❤❤
Eki Görüntüle 3098619
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
Black Light
Nosking
@Seridina
Sağol kuzummmOooo afiyet olsun kuzumm
AlllahhhhAh salisim sorma
Düşünsene bide o halimle aşık olan olurmuş
Sosyal medya da ben bu kadını arıyorum diye çıkarmış
Aminn Aminn inşallah balımGüzel haberlerle dön kuzu inşallah
Rabbim inşallah inşirah aşkına 99 ismi hürmetine aşkına o isimlerdeki mucizeler aşkına işini kolaylaştırsın inşallah sonuçların tertemiz çıksın Meralim rabbim senle olsun ❤❤❤❤❤❣❣❣❣❣❣❤❤❤❤❤❤❤Ballı lokumlarim benim için dua edermisiniz kan vermeye gidiyorum sonuçlarımin güzel çıkması için MssPARE bir mucizee @Minnosprenses Jou Nosking
Aminn parem Aminn inşallah Allah razı olsun kuzumRabbim inşallah inşirah aşkına 99 ismi hürmetine aşkına o isimlerdeki mucizeler aşkına işini kolaylaştırsın inşallah sonuçların tertemiz çıksın Meralim rabbim senle olsun ❤❤❤❤❤❣❣❣❣❣❣❤❤❤❤❤❤❤
İnşallah her şey tertemiz çıkar civi gibisin derlerBallı lokumlarim benim için dua edermisiniz kan vermeye gidiyorum sonuçlarımin güzel çıkması için MssPARE bir mucizee @Minnosprenses Jou Nosking
inşallah kuzum inşallahİnşallah her şey tertemiz çıkar civi gibisin derler
Sonucu yaz bize olur mu?inşallah kuzum inşallah
Sen gece yazdıklarımızı gördüm mu kurbikom gitme biryere burda kal bugün dövecem heMeral01 canım inşallah ter temiz gelsin sonucun
❤❤❤❣❣❣❣⚘⚘⚘⚘Yaa paremmm seni yerim
Aayyy haber ver merallcımmBallı lokumlarim benim için dua edermisiniz kan vermeye gidiyorum sonuçlarımin güzel çıkması için MssPARE bir mucizee @Minnosprenses Jou Nosking
Hahahahaha delisin ya hiç oyle bakmadım Hahhahaadamı neresinden yakaladın paris idam sehpasında yan yatmış gibi