İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Balım mesajları hızla geçerken gördüm inşallah ameliyata gerek kalmadan tedavi edilir ama ameliyat olsa da çok ağrılı bir işlem değil gönlünü ferah tut 🤗🤗
Allah razi olsun kurbisim balım, ins çok kolay kurtulurum 🤲 artik korkum kalmadı. Biyopsi rahattı, be yaşayacağımı biliyorum. Ama narkoz almasam inş süper olur kuzucum🤗🧚‍♀️🤲 sogan suyu içtim inş fayda eder🥺

Evet alışkanlık konusunda haklısın
Sen iyi ol da gerisi boş kilo alınır verilir🤲🥰

Ben 18den sonrasına karismam 🤣
Günler bir bir geçiyor kuzu yeni doğum yaptığım zaman birer tane tulum hediye etmişlerdi 1 yas
Gözüme kocaman geliyordu asla o kadar buyumeyecekler diye düşünmüştüm şimdi o tulumun içine sigmiyorlar 🤣
Hahha o kıyafetler hiç üzerindekini tutmuyor 😅😅
Aman daha çok var diyip ayırdıklarımı tek tek çıkarıyorum kandırmışlar bizi😅😅

Allah razi olsun kurbisim balım, ins çok kolay kurtulurum 🤲 artik korkum kalmadı. Biyopsi rahattı, be yaşayacağımı biliyorum. Ama narkoz almasam inş süper olur kuzucum🤗🧚‍♀️🤲 sogan suyu içtim inş fayda eder🥺
Narkz etklilyo mu canım acaba lokal anestezi olur mu sor bakalım hafif n veriyorlar narkozu aslında

Kurban bayramı iş bayramı telaş bayramı kendi kendimize olsak keyifli olur ama ev düğün evi gibi olunca yabancı ınsanlarda eve gelince çekilmez oluyor daha da yoruyor canım
Bayram geldi mi gitti mi bilemiyorum hiç sevmiyorum bile 😔
Yabancı insanlar meselesinden ben de hiç haz etmiyorum valla🤷‍♀️

Kurban bayramı iş bayramı telaş bayramı kendi kendimize olsak keyifli olur ama ev düğün evi gibi olunca yabancı ınsanlarda eve gelince çekilmez oluyor daha da yoruyor canım
Bayram geldi mi gitti mi bilemiyorum hiç sevmiyorum bile 😔
Bayram gelince ortadan kaybolmak istiyorum

Evet alışkanlık konusunda haklısın
Sen iyi ol da gerisi boş kilo alınır verilir🤲🥰

Ben 18den sonrasına karismam 🤣
Günler bir bir geçiyor kuzu yeni doğum yaptığım zaman birer tane tulum hediye etmişlerdi 1 yas
Gözüme kocaman geliyordu asla o kadar buyumeyecekler diye düşünmüştüm şimdi o tulumun içine sigmiyorlar 🤣
Allah bağışlasın canım benim 💕😘❤️

X