- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.777
- 30
EvettYine yakına gitmişsin ama. 2 saatlik yol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvettYine yakına gitmişsin ama. 2 saatlik yol.
İnşallah canım benimHeee olsunn sağlıklı olsunda kuzum
Gercrkten yaa bizim istanbula gifiş dönüş 3 bin harcadık nere nasill gitti bilmiyoruzNormaldir canım rahim toparlanıyor ya.
Kız düşünülmezmi artık mazot insan biryere gitmeye korkuyor
Allah razi olsun kurbisim balım, ins çok kolay kurtulurum artik korkum kalmadı. Biyopsi rahattı, be yaşayacağımı biliyorum. Ama narkoz almasam inş süper olur kuzucum sogan suyu içtim inş fayda ederBalım mesajları hızla geçerken gördüm inşallah ameliyata gerek kalmadan tedavi edilir ama ameliyat olsa da çok ağrılı bir işlem değil gönlünü ferah tut
Oyy kıyamam yaaa rabbim yardim etsin inşallah kuzumEvett dunden beri pek iyi değilimm kuzu huysuzlandı gözümden uyku akiyo 3saat uykuyla duruyorum
Ohh afiyet bal şeker olsun fıstığım ama ben uykuya yenik düştüm kavulamadkkBendee senii etikete gelmiştimmm kurabiyemmm nerdesiinnn diyeee Temizlik bitti yemek bitti şimdii çay faslı bebeğiiimmm
Şu aramızdaki saat farkı bitisb bir an önce yafffHerkeslerr uykudaaaaa
Hahha o kıyafetler hiç üzerindekini tutmuyorEvet alışkanlık konusunda haklısın
Sen iyi ol da gerisi boş kilo alınır verilir
Ben 18den sonrasına karismam
Günler bir bir geçiyor kuzu yeni doğum yaptığım zaman birer tane tulum hediye etmişlerdi 1 yas
Gözüme kocaman geliyordu asla o kadar buyumeyecekler diye düşünmüştüm şimdi o tulumun içine sigmiyorlar
Elço Bi duş aldır bebişe belki rahatlar biz çok huysuzlanunca öyle yapıyoruz sıcak su bağırsakları da çalıştırıyorEvett dunden beri pek iyi değilimm kuzu huysuzlandı gözümden uyku akiyo 3saat uykuyla duruyorum
Hahah kız güzel miydi bariOnu kaçırdık
Ben dedim o amca bendim hahah
Narkz etklilyo mu canım acaba lokal anestezi olur mu sor bakalım hafif n veriyorlar narkozu aslındaAllah razi olsun kurbisim balım, ins çok kolay kurtulurum artik korkum kalmadı. Biyopsi rahattı, be yaşayacağımı biliyorum. Ama narkoz almasam inş süper olur kuzucum sogan suyu içtim inş fayda eder
Yabancı insanlar meselesinden ben de hiç haz etmiyorum vallaKurban bayramı iş bayramı telaş bayramı kendi kendimize olsak keyifli olur ama ev düğün evi gibi olunca yabancı ınsanlarda eve gelince çekilmez oluyor daha da yoruyor canım
Bayram geldi mi gitti mi bilemiyorum hiç sevmiyorum bile
Takip ediyorum pare okuyorum siziSaliş Saliha40 gel yavru ne yapıyon altta
Aa başınız sağ olsunAynen kuzucum gelene kadar iş yaptık, kp ablasıda vefat etti baş sağlıgına gelen çok oldu hiç oturmadık
Bayram gelince ortadan kaybolmak istiyorumKurban bayramı iş bayramı telaş bayramı kendi kendimize olsak keyifli olur ama ev düğün evi gibi olunca yabancı ınsanlarda eve gelince çekilmez oluyor daha da yoruyor canım
Bayram geldi mi gitti mi bilemiyorum hiç sevmiyorum bile
Bazıları hele bir kere bile giydirmeden küçülüyor en çok ona gıcık oluyorumHahha o kıyafetler hiç üzerindekini tutmuyor
Aman daha çok var diyip ayırdıklarımı tek tek çıkarıyorum kandırmışlar bizi
Alla yardımcımız olsun canım ama zor herşey artıkGercrkten yaa bizim istanbula gifiş dönüş 3 bin harcadık nere nasill gitti bilmiyoruz
Tskr ederim geçecek Allahın izni ileBeslenmene dikkat et bol bol ye geçec3k bu günlerde
Allah bağışlasın canım benimEvet alışkanlık konusunda haklısın
Sen iyi ol da gerisi boş kilo alınır verilir
Ben 18den sonrasına karismam
Günler bir bir geçiyor kuzu yeni doğum yaptığım zaman birer tane tulum hediye etmişlerdi 1 yas
Gözüme kocaman geliyordu asla o kadar buyumeyecekler diye düşünmüştüm şimdi o tulumun içine sigmiyorlar
Amiiinn canim herkesin, hepimizin evlatlariniAllah bağışlasın canım benim