İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Aa bilmiyordum canın Allah rahmet eylesin
Çok oldu mu vefat edeli?
Araba sıkıntı oluyor evet ya eltoşu gazlayıp araba aldırırsın baktın kavga çıkıyor
Ay noskim burası çok güzel bayıldım
Ben de seviyorum canım çıkıp oturunca güzel evet ama gunde yarım saat anca fırsat bulabiliyorum
Var var yer buyur gel
Hoşgeldin tekrar ❣
Hoşbuldummm
Bende uzun zamandır adana da yasamiyordum kuzum hele yazları hiç gelmiyordum unutmuşum tedavi sürecim den dolayı kaldım
Adana ne haldedir hiç bilemiyorum şu an
Ben de iskenderunda oturuyorum temmuz 1 oldu mu kaçtık trakyaya
Ordaki asıl sıcakları görmedik bile burası da iskenderundan sonra serin geldi üşüdük

Görmediğin daha iyi

insan kendine bu kötülüğü neden ister ki Sen ozaman hiccc adananın sıcağını yemedin
Adana iskenderun arasında fark var mi ki?
Iskenderunda deli gibi nem var mesela ama Antakya öyle değil insanı boğmuyor
Pozantı da serin mesela iskenderuna göre

Adana iskenderun arasında fark var mi ki?
Iskenderunda deli gibi nem var mesela ama Antakya öyle değil insanı boğmuyor
Pozantı da serin mesela iskenderuna göre
Adana deniz seviyesinin altında kalıyor iskenderun burdan biraz daha iyi Sıcak bogumuyor ki canm nem boğuyor sabah basliyoruz geceye kadar duş dan çıkamıyoruz ki Vallahi banyoda yatcam artık o derece Pozantı rakım olarak yüksek yayla kuzum orası serin benim tedavim başlayınca annem de gidemedi bu yaz ne yazlığa ne Pozantı ya yayla evine

Ay ama yayla evleri çok güzel oraların bayıldım
Duşta bile terliyor insan öyle bi sıcak

Mucimmmm dinleniyorum şükür keyfim yerine geliyor yavaş yavaş bitanem sen nasılsın ❣❣
Ohhh ohhh yandan keyfin bol olsun ben de taşıncamjz evi temizlemeye geldim ama leş gibi heryer çıkamıyorum içinden Bi de musluk kırıldı
Sabret canım 1 ay sonra çıkabilceksen az kalmış sık dişini
Aynen artık valla sıkmaktan diş de kalmadı bulgur gibi dökülme döküle
İyiyim kuzum sen nasılsın
Amin canm
Kv 6 sene olcak kp de 2 olcak

Valla hiç şeyimde olmaz

Ben nasıl bileziklerini bozdurup aldıysam onlar da alsın epeyi yedirdiler ona herşeyi zaten

Hahah kız olsun ne güzel huzur kokuyor resmen
MssPARE kuzumm arkadaş giriş yapmak istiyor kapıda kaldı
Al Sana içeri maraaaalll

Ah kuzum bitanem
Allah yardımcın olsun
Kolaylık versin mucizemmm ❤

He bana da huzur kokuyor arka planda çöpe atılmayı bekleyen kirli bez çuvalindan geliyor huzur kokuları

aldık kuzumm aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…