İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bebeye el bombası muamelesi edenler kulübü ben de kimi görsem üstüne atıyom🤣🤣
Aman kocalar öyle annesi kaka yaptı annesi kustu annesi ağlıyor baba olsam kesin 10 tane çocuk ederdim🤣🤣
Allahin sevdiği kuluymuşsun maşallah bu devirde alerjisiz gazsız bebe piyangodan büyük ikramiye çıkmış gibi🤣
İnşallah hep böyle gider ya şakası bi tarafa da
Gaz sorunu olmayan bebek büyük bir nimet yani
Benimkilerin ikisi de kolikti bi daha tövbe ettim bebeye🤣
Oyyy kolik zor tabii canım beniimm ya neseki büyük seyi atlattın hepp
Bide yediklerimede cok dikkat ediyorum ondanda rahat hep

Hahhaha Kurbik bak ne diyi kız

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 🤣🤣🤣🤣

Yanlızmisin artık yavru gitti mi anneler
Kızla kaldım ha ❤🥰😇
Annemlerdeydim bayram boyu dün geldik eve geldigimden beri bavul bosalt kizcenin camaşirları hallet falan filan uyuyo evi toparliyom geriye uyaniyi onla ilgileniyom saat 1 den beri uyudugu yok gunduzleri hic uyumuyo daha yemek etcemm dışardan söylemek istemiyorum cok pahalı yaa o parayla market alışverisi edeyim daha iyi🙄 ama kızz uyumuyooorrrr uyumuyoorrer 🤦‍♀️ oda benim gibi gündüzleri hiç sevmey uyumayı

Ohhh ohhh yandan keyfin bol olsun 🤩ben de taşıncamjz evi temizlemeye geldim ama leş gibi heryer çıkamıyorum içinden Bi de musluk kırıldı 🤣

Aynen artık valla sıkmaktan diş de kalmadı bulgur gibi dökülme döküle 😂

İyiyim kuzum sen nasılsın

Amin canm
Kv 6 sene olcak kp de 2 olcak

Valla hiç şeyimde olmaz

Ben nasıl bileziklerini bozdurup aldıysam onlar da alsın epeyi yedirdiler ona herşeyi zaten😒

Hahah kız olsun ne güzel huzur kokuyor resmen 🤤

Al Sana içeri maraaaalll🤣🤣
Aahh doğru dedin mucizem🤣
Taşınıyonmu kızz

Screenshot_20220716-143500_Chrome.jpg

:skandal::temizlik::KK61::uykucu::uykucu: MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim bir mucizee bir mucizee

Annemlerdeydim bayram boyu dün geldik eve geldigimden beri bavul bosalt kizcenin camaşirları hallet falan filan uyuyo evi toparliyom geriye uyaniyi onla ilgileniyom saat 1 den beri uyudugu yok gunduzleri hic uyumuyo daha yemek etcemm dışardan söylemek istemiyorum cok pahalı yaa o parayla market alışverisi edeyim daha iyi🙄 ama kızz uyumuyooorrrr uyumuyoorrer 🤦‍♀️ oda benim gibi gündüzleri hiç sevmey uyumayı
Hahaha sevsinler telaşını
Is başa düştü koştur elco kostur🤣🤣🤣🤣💕💕💕

X