Geldim geldimHahahahaha gelsin yavrum buyursun gelsinacın kapıyı niye bekletiyorsunuz
Alla alla
Yok buradayımBekledi bekledi gitti iste
Hoş buldukBuyurun efendim hoş geldiniz ⚘❤
Oyyy kolik zor tabii canım beniimm ya neseki büyük seyi atlattın heppBebeye el bombası muamelesi edenler kulübü ben de kimi görsem üstüne atıyom
Aman kocalar öyle annesi kaka yaptı annesi kustu annesi ağlıyor baba olsam kesin 10 tane çocuk ederdim
Allahin sevdiği kuluymuşsun maşallah bu devirde alerjisiz gazsız bebe piyangodan büyük ikramiye çıkmış gibi
İnşallah hep böyle gider ya şakası bi tarafa da
Gaz sorunu olmayan bebek büyük bir nimet yani
Benimkilerin ikisi de kolikti bi daha tövbe ettim bebeye
Gelmiş gördüm fıstığımAmanda aman kimler gelmiş hoş gelmişMssPARE parem koş koş geldi geldi
Geldim geldimNasılsınız?
Kız elco selam sabah yokOyyy kolik zor tabii canım beniimm ya neseki büyük seyi atlattın hepp
Bide yediklerimede cok dikkat ediyorum ondanda rahat hep
Amann bee eve kavuştumm totom yer gormediiiGelmiş gördüm fıstığım❤
Tekrar hoşgeldin biz iyiyiz şükür sen nasılsın❤
Kız elco selam sabah yok
Geliyo tokmak ha
Hahhaha Kurbik bak ne diyi kız
Annemlerdeydim bayram boyu dün geldik eve geldigimden beri bavul bosalt kizcenin camaşirları hallet falan filan uyuyo evi toparliyom geriye uyaniyi onla ilgileniyom saat 1 den beri uyudugu yok gunduzleri hic uyumuyo daha yemek etcemm dışardan söylemek istemiyorum cok pahalı yaa o parayla market alışverisi edeyim daha iyiHahhaha Kurbik bak ne diyi kız
Catlak-kurabiye
Yanlızmisin artık yavru gitti mi anneler
Kızla kaldım ha ❤
Seni hep böyle görelim paremYandan halimem yandan severim seni candan
Aahh doğru dedin mucizemOhhh ohhh yandan keyfin bol olsunben de taşıncamjz evi temizlemeye geldim ama leş gibi heryer çıkamıyorum içinden Bi de musluk kırıldı
Aynen artık valla sıkmaktan diş de kalmadı bulgur gibi dökülme döküle
İyiyim kuzum sen nasılsın
Amin canm
Kv 6 sene olcak kp de 2 olcak
Valla hiç şeyimde olmaz
Ben nasıl bileziklerini bozdurup aldıysam onlar da alsın epeyi yedirdiler ona herşeyi zaten
Hahah kız olsun ne güzel huzur kokuyor resmen
Al Sana içeri maraaaalll
İyiyim ben de. Netflixte bir diziye sardım. Ona bakıyorum.Gelmiş gördüm fıstığım❤
Tekrar hoşgeldin biz iyiyiz şükür sen nasılsın❤
Kız elco selam sabah yok
Geliyo tokmak ha
Hahaha sevsinler telaşınıAnnemlerdeydim bayram boyu dün geldik eve geldigimden beri bavul bosalt kizcenin camaşirları hallet falan filan uyuyo evi toparliyom geriye uyaniyi onla ilgileniyom saat 1 den beri uyudugu yok gunduzleri hic uyumuyo daha yemek etcemm dışardan söylemek istemiyorum cok pahalı yaa o parayla market alışverisi edeyim daha iyiama kızz uyumuyooorrrr uyumuyoorrer oda benim gibi gündüzleri hiç sevmey uyumayı
Hep birlikte gülelim depresyonun depi gelmesin
Ulannn yemek yapcam uyuyodu uyanmış eşim getiriyo banaki acıkmış yemeği kim yapcak diyom oyalandırmasıda 10dkHahaha sevsinler telaşını
Is başa düştü koştur elco kostur
Hep birlikte gülelim depresyonun depi gelmesin
Ne acaba bende istiyorum güzel bir dizi film bir şeyİyiyim ben de. Netflixte bir diziye sardım. Ona bakıyorum.
Ben mezarlığı izliyorum. Hatta son bölümdeyim. Bence fena değil. Özellikle polisiyse seviyorsanHep birlikte gülelim depresyonun depi gelmesin
Ne acaba bende istiyorum güzel bir dizi film bir şey