- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hormonlardan kuzum bide dediğin gibi yalnızlıkta etkiler. Biz yanındayızBirae da bu sanirim esim uzakta yalnizim hormonlardanmo anlamadim hep uzulcek kotu cagircak gibi oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonlardan kuzum bide dediğin gibi yalnızlıkta etkiler. Biz yanındayızBirae da bu sanirim esim uzakta yalnizim hormonlardanmo anlamadim hep uzulcek kotu cagircak gibi oluyorum
Hahah neyse yenisini almak için bahane hazır bende sevmiyorum tüllrrimi güneşte bırakayım da çabuk eskisinSorma kurabiyem ya güneşten zaten erimişti o makineye atınca gitti
Bak hele bak kesin banlanırsın o zaman bir kaç günrSanki adım adım geliyor kurbikim
Bil bakalım bugün kim konu açtı benim ezeli sorunlu üyem mavera
Günaydın canım
günaydn tatlım nasılsınGünaydın canım
Ahahah yap kurabiyem ya makineden bir çıkardım baştan aşağı 2 paröa olmuşlarHahah neyse yenisini almak için bahane hazır bende sevmiyorum tüllrrimi güneşte bırakayım da çabuk eskisin
Sağol kuzum çok şükür bugüne, ins kendiliğinden düşer. Bakalım günler ne gösterecek. Rabbim hepimizi korusun, sağlığımızdan etmesin inş. Dualarım seninleHadi gözünüz aydın çok sevindim temiz gelmesine polip histeroskopi ile temizlete bilirsin cnm kuzenim de polip den kaynaklı sıkıntı yaşadı gecenlerde histeroskopi ile temizlediler ihmal etme yinede geçmiş olsun canım benim
Çok geçmiş olsun sizede canim benim, rabbim şifa versin minnaka inşOh çok şükür kuzum
Bende çok şükür kızımla uğraşıyorum buara diş kulak hepsi birarada bayağı huzursuz ilaç kullanıyoruz kuzum. Çok sevindim temiz çıktığına
Cancagzim canom❤❣⚘Canlar
Günaydın asko kusko
Günaydın kuzular günaydın lokma tatlıları aşkoşkolar günaydın bal çörekleri ⚘❣❣❤❤
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp
Günaydın kuzukoskoGünaydın asko kusko
Aminn cnm bnm Allah razı olsun kuzummSağol kuzum çok şükür bugüne, ins kendiliğinden düşer. Bakalım günler ne gösterecek. Rabbim hepimizi korusun, sağlığımızdan etmesin inş. Dualarım seninle
günaydın cnm
Günaydın kuzular günaydın lokma tatlıları aşkoşkolar günaydın bal çörekleri ⚘❣❣❤❤
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp
Yaaaa dimiii gaz konusunda çok zorlanmiyoruzz iki masaj yapınca rahatlıyo gaz yapan besinleri hiç yemiyorum çünkü hastane vermişti liste aynısını uyguluyorumMassalah canım benim ne çabuk bir ay olmuş biras rahatlarsın 2 ay falan geçsin su gaz sorunları hafifler ben iyiyim şükür seni merak ettim
Günaydınnn canoommm
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee