- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hahah sarmanın en acılı tarafı buO komple kapalı olanı yapamadım ben ya buzlu oldu
Ayy kurabiyem bende bana sar diyen olmasa saramazdım eşim çok seviyor o istedide koca günümü aldı ya. Birde sarma oldummu başka hiçbirşey istemiyor yanına sadece onunla doyurur karnını al koca gün uğraşım 10 dkda bitti
Hahah dürtesim geldi
Bana bi ısırık vermedin bugünçok ayıp aç bakim yanakları kocaman ısırık almam lazım
Noldu balımmEvet adanada kötü insanında hiç sevemedim burayı
Bayılırım hemde nasıl linosumPărem Kıbrıs tatlısı sever yapar bende çok yaparım perimmm ondan öyle dediiii
Ama hamur işi ne dersen de yaparım poğaça çarşaf böreği tatlı pasta ne istersen yaparım yeter ki birlikte olalım
Oyyy maharetli kızlarım yaaPărem Kıbrıs tatlısı sever yapar bende çok yaparım perimmm ondan öyle dediiii
Ama hamur işi ne dersen de yaparım poğaça çarşaf böreği tatlı pasta ne istersen yaparım yeter ki birlikte olalım
Mesaj yazma yerinde eğik yazının yanundaki 3 noktaya tıkladım orda gözlük gibi birşey bardı ordan yaptımNasil yaptın buslu şekli
Ay işte bende öyle severim kurabiyemmHahah sarmanın en acılı tarafı busararken bir dolu vakit geçiyor yemesi on dk bende bayılırım kız herhalde günlük yesem bıkmam hele böyle ekşi ekşi olacak
Naberr güloooNoldiiii
Hahaha kaşıdım kızzAnlatma elçommmm totonu kaşı hahahahaa
Yerimm seni yer yerr
KaşidımmmAmaan aman maşallah maşallah diyelim totomuzu kaşılayım
Sarmayı sevmeyen ölsünAy işte bende öyle severim kurabiyemm
Hahhaha olabülüğğğ
Yaaa kıyamam bu grip herkes de var kurabiyem ya geçmiş olsunYerim seni fıstıkiyileşeyim de öpim teyzoşu fena grip oldum ya
Opsssss dan ötürü oldum zatennn kurabiyem yoksa yeşili çok seviyorum msj süresi sınırsız ya ohhh keyfime değmeEfenim pro olmak nasıl bir şey
Kocamannnnn en büyük boy kare borcama yaptım buyrun gelin yiyelim kahve ile ya da çay ile bahçedeBayılırım hemde nasıl linosum