Öyle olcakk sen napiyorsun canımm.nurumm40 ını da artık gezerek cıkarırsınız
BosssvvveeeerrrrrBende onları unuttum
Ben ders ev misafir arasında mekik dokuyorumÖyle olcakk sen napiyorsun canımm.nurumm
Olsun boş zamanın yok boş zamanda insan sıkılıyor artıkBen ders ev misafir arasında mekik dokuyorum
Evet bak bir de öyle birşey var arada sıkılmak istiyorumOlsun boş zamanın yok boş zamanda insan sıkılıyor artık
Arada evett oyle oluyorEvet bak bir de öyle birşey var arada sıkılmak istiyorum
Ellerine sağlık emeğine sağlık perim afiyet olsun ❤Lohusalar hamişler bakmasın. Koca günüm bitti ayol parmaklarım buruş buruş oldu
Eki Görüntüle 3083373[U][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/U]
Ne oldu yine ne yaptım
Bosssvvveeeerrrrr
Cundada güzeldir ama hiç gitmedimBendeesim Cundayı cok seviyor bende Bandırma Erdek taraflarını
O komple kapalı olanı yapamadım ben ya buzlu olduGördüm kiiiiAyy kız ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar benim de dondurucuda hazır sarılmış var da yemek için misafir gelmesini bekliyorum
Amaannn yaparukk yavvvKız bakmayın dediydim neden baktınız
Uuu kayınvalidesinden pek memnun elço şaşılacak şeyKv sağolsun evde prenses gibiyimmm
Parem tencremi kucaklayıp geleyimde o bahçende çay demle bizeEllerine sağlık emeğine sağlık perim afiyet olsun ❤
Aynen hafta sonlari hic giremiyorum hafta ici is yerinde firsatim.oldukca burdayim amaAra ara yazıyorsun ya yağmurcuk salişle denk gelmediniz demek ki
Gel bitanem ne güzel olurParem tencremi kucaklayıp geleyimde o bahçende çay demle bize