Öp öp öp paremmmm muahhhhhh bende öptüm kocamannnnnOlmaz ben öpeyim
Gördüm kiiiiLohusalar hamişler bakmasın. Koca günüm bitti ayol parmaklarım buruş buruş oldu
Eki Görüntüle 3083373[U][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/U]
Hahahaha herkes alışmış o resmede ondan tamam o haldeKuzum bu resmi değiştirince kimse benim oldugumu anlamiyor
Kız yok vala öyle denk gelmiştir hemen cevaplamışımdırEvettt nasilsin dediğimde iyiyim sen dedin sankii hic tanışmamışızdaa robotumda bana abuk subuk cvplar verdinnn
Herkes beni dışlıyorHahahaha herkes alışmış o resmede ondan tamam o halde
EvetttKız yok vala öyle denk gelmiştir hemen cevaplamışımdıralıngan mıyız acabası azcuukk
Kimm oHerkes beni dışlıyor
Yaaaa kıyamamGripli bir sabahın vurgunu perişim
Neye yakıyoruz aga
Demet Akalın çalkala diyor bebişiyiyim kuzum arada depresyona girip çıkıyordum şükür iyim inşallah maşallah
Hahah napsın ağzıma yüzüme mıçıyor
Oyy parişim Çen yalnız mı kaldınnnnya bende çok özlüyorum herkesi ama gün nasıl geçiyor anlamıyorum
Püüü neden ki acaba
Kızz Napün sabah 7 de
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu kız
Anamm yok musunnya aslında sırayla etiket yapıyordum sonra telim çaldı apar topar yazdım çıktım soriii beybiii
Pro olmuşsun hayırlı olsun yafrum göslerim onu bile görmüyor Pariş diyince fark ettim
Aayayya cenii ceniii ceenn lohusa mısın 40 günden geriye ne kaldı kiEvetttlohusayımm ben benimle idare edinn
Ne oldunYaaaa kıyamam
Şaka takılıyorum anlıyorum seni kuzu bebek olunca böyle şeyler olabilir normal
Evet oldum kuzu sonunda teşekkür ederim
Öpüyorum kurabiyemmmm
Meleği de öp benim için
Daha 30 gün varrr kankiiiAayayya cenii ceniii ceenn lohusa mısın 40 günden geriye ne kaldı ki
Arefe günunde 35 günlük oluyo yanii istanbul yolcusu olurSayılı gün cabuk gecermiş
40 ını da artık gezerek cıkarırsınızArefe günunde 35 günlük oluyo yanii istanbul yolcusu olur
Hahahah proluğunu yerimm emmiiiPro pro hahahhaah