- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
Abooo ben Balıkesir'deyim cok uzak kaldı bana size afiyeet olsunİstanbulun batısına doğru gel ben karşılamaya çıkıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abooo ben Balıkesir'deyim cok uzak kaldı bana size afiyeet olsunİstanbulun batısına doğru gel ben karşılamaya çıkıyom
Ah canım kargo edeyim sanaAbooo ben Balıkesir'deyim cok uzak kaldı bana size afiyeet olsun
Aayy ince düşünceni seveyimAh canım kargo edeyim sana
Balıkesirde çok güzeldir ya geçen yaz oralardaydım
Biraktim canımÇalışıyodun biraktınmı işi
Minnakk uyuyo şuan melekelri görüyo gulüyo kuzucumm
Iyiyim kuzum geldim artik burdayim sen nasılsınAyyy canim benim seni çok merak ettim iyi misin
Aaaa ne var ne yokkBiraktim canım
Bildiginizden farkli degil canim, sukur artik evdeyim, cok yordularAaaa ne var ne yokk
Ay evet sahil kenarları çok güzel ama ben erdeğe aşık oldum nedenseAayy ince düşünceni seveyim
Merkezdeyim ben ama sahil kenarları cok cok seviyorum bende
SalyalarımmmLohusalar hamişler bakmasın. Koca günüm bitti ayol parmaklarım buruş buruş oldu
Eki Görüntüle 3083373[U][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/U]
Yormasunlar balımı boşver çiktın işten keyfine bak okullarda tatil zatenBildiginizden farkli degil canim, sukur artik evdeyim, cok yordular
Aynı canım bildiğin gibi, iyi olmana çok sevindimIyiyim kuzum geldim artik burdayim sen nasılsın
Bende esim Cundayı cok seviyor bende Bandırma Erdek taraflarınıAy evet sahil kenarları çok güzel ama ben erdeğe aşık oldum nedense
Ooffff naptınnnnLohusalar hamişler bakmasın. Koca günüm bitti ayol parmaklarım buruş buruş oldu
Eki Görüntüle 3083373[U][ISPOILER][ISPOILER][/ISPOILER][/ISPOILER][/U]
HayirsızzBende esim Cundayı cok seviyor bende Bandırma Erdek taraflarını
Aynen oyle yapıyorum suandaYormasunlar balımı boşver çiktın işten keyfine bak okullarda tatil zaten
Şu profil resmini biturlu sevemdimAynen oyle yapıyorum suanda
Abooo beennHayirsızz
Evettt nasilsin dediğimde iyiyim sen dedin sankii hic tanışmamışızdaa robotumda bana abuk subuk cvplar verdinnnAbooo beenn
Kuzum bu resmi değiştirince kimse benim oldugumu anlamiyorŞu profil resmini biturlu sevemdim