İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Ah oaremm bende bakıuyorum kimseler yok yazmıyorum. Buraya yazmayınca siteye bile giresim pek gelmiyor zatrn

Parem deme öyle kkya bakasım gelmiyor bu aralar her türlü konu var çünkü. Beni es geç herşey düzelene kadar nolur

Paremmmmm Kıbrıs tatlım sen ilgisiz mı kaldın bebeğim gel kocaman sarılayım sanaaa
Benimde eşim evde bugün păremm resmi tatilmiş anca sofra toparlıyorum birşeyler yaptım kahvaltıya hamur işi de
Çalışsam bu kadar işim olmaz evde iş bitmiyor ya
Birde yaz mevsimi ya kuzum kimse kimseyi görmüyor girip çıkıyor herkes
Seviyorum seniiiiiii kuzu öpüyorum

Ooohohooo uyanalı cookk oldu 7den beri ayaktayım
Yaaa parişiimmm misafirler dersler kafamı zor kaldırıyorum napıyorsun

Ask olsun parem arada yorum da yazıyorum
Öyle beğeni yapıp gitmem ben sizi bırakamam

Ooyy canim ya Burdayim ben ve dua grubumuzu özledim biliyor musun. Eskisi kadar çok vaktim olmasada ve lohusa bitene kadar ayet okuyamasamda sizlerle dualarda buluşmayi özledim
Açacak mısın yeni bir liste ya da zaten var mı onu da bilmiyorum

Canım benim dua grubum yok şuan olsa zaten haberin olur herkes tatilde yaz telaşı var izinleri memlekete gidenler taşınanlar herkeste telaş var bide benim bahçe işlerim var bahçenin çapa zamanı belki acarım o zaman daha rahat oluyorum çapa bitince bakalım sorarız kızlara o zaman açalım inşallah❤inan bende özledim tatlı bir telaşı oluyordu bazen bazı üyeler zorlasa da güzel oluyor inşallah fazla uzamadan tekrar açarız madamcim❤

Haklisin canim herkeste bir telaş yaz daha bi hareketli geçiyor malum İnşallah açtigin zaman güzelce bildirim yapacak herkes katilir ve yine birlik oluruz dualarda Bana çok iyi geliyor tanimadigim arkadaslar hem benim icin dua ediyor hem ben onlar için. Allah rizasi oldugu icin icim çok huzur doluyor valla

Son düzenleme:
Paremmmmm kıyamamam sanaa yaz olunca millet kendini dışarlara verdii ondan böylee oldu kış gelsin gör hepimiz burda oluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…