Ohh hayat sana güzel valla
Cumartesi sabahından hayırlı cumalar kızlar
Günaydın beğeni kraliçesiiiGünaydın nasılsınız yağmurlu haftasonundann günaydın
Canımmm
. Ya hayy ya hayyCatlak-kurabiye MssPARE paremmm kurabiyem tüp bebek transferi için hangi zikir çekilir ?
Biliyor musunuz kızlar
Kuzum bilmiyorum ama enbiya süresi aklıma geldi okumuştuk ya başka bilgim yok bitanemCatlak-kurabiye MssPARE paremmm kurabiyem tüp bebek transferi için hangi zikir çekilir ?
Biliyor musunuz kızlar
Heee tamam kuzunnmmCanımmmaşk olsun neden küs olalım durduk yere. 10 gün banlıydım . Uzun süredir internetim yoktu daha dün yaptım kuzum inan . Çok bildirim etiket vardı kimseye dönemedim
Tamam birtanem zikir çekmek adına demiştim kuzum kurabiyem bilir belki girince yazar inşallahKuzum bilmiyorum ama enbiya süresi aklıma geldi okumuştuk ya başka bilgim yok bitanem
Allah razı olsun bitanemHeee tamam kuzunnmm
Valla gelmeyince üzüldüm dedim ne oldu acaba küsmek şakasına kız
Doğrudur kuzum insan uzun zaman olmayınca bildirim yağmuru oluyor biliyorum
Öpüyorum seni arada uğra ses ver öldün mü kaldın mı diye merak ediyorum kuzuuuu
Transfer için tam bilmiyorum balım ama benim dua grubundaki zikirler dualar varya hepsi evlat sahibi olmak için. O zamanlar araştırıp açmıştık tinnoşum ileCatlak-kurabiye MssPARE paremmm kurabiyem tüp bebek transferi için hangi zikir çekilir ?
Biliyor musunuz kızlar
Tamam çiçeğim teşekkür ederimTransfer için tam bilmiyorum balım ama benim dua grubundaki zikirler dualar varya hepsi evlat sahibi olmak için. O zamanlar araştırıp açmıştık tinnoşum ileTiniminimavihanim
Ne demek balımTamam çiçeğim teşekkür ederim
Esma ile haşır neşir bi hocaya sormustum evlat sahibi olmak için ne çekeyim diye ya hayy esmasini bol de demisti .Sen biliyor musun salişim
Şifalı dualar kurabiyemTransfer için tam bilmiyorum balım ama benim dua grubundaki zikirler dualar varya hepsi evlat sahibi olmak için. O zamanlar araştırıp açmıştık tinnoşum ileTiniminimavihanim
Tamam salişimEsma ile haşır neşir bi hocaya sormustum evlat sahibi olmak için ne çekeyim diye ya hayy esmasini bol de demisti .