Herkesi sildim . Lüzumsuz, insanları çıkartmak iyi geliyorOyy canım Salişimm hepimiziinn
bizi yoran değil mutlu eden halden anlayan insanlarımız gelsin
Devamli yazan tayfayı biliyorum da nic mi değiştirdiniz aceba diye kafam karıştı.Bende sizi taniyamadim amaa
Ramazanda pare beni dua grubuna eklemisti o zamandan beri böyle yazisiyoruz ama sizinle hic denk gelmemisiz demekkiDevamli yazan tayfayı biliyorum da nic mi değiştirdiniz aceba diye kafam karıştı.
Aaaaaaa geldin ha his geldin baya olmuştu simurt nasılsın herşey yolundami
Ay parcam ne yapıyorsun mesajın arada kaynamıs simdi gördümKokay gelsin ALLAH kolaylık versin twetimbende aynen misafir bahçe ev işleri derken koşturuyorum bebem
Allahım ya eski sen olAy parcam ne yapıyorsun mesajın arada kaynamıs simdi gördümben eski ben değilim herhalde artık
Yolunda tatlim girmeye fırsat bulamadim hic isten ayrildim oylelikle gelebildim sen nasılsın kuzumAaaaaaa geldin ha his geldin baya olmuştu simurt nasılsın herşey yolundami❤
Iyiyim bildiğin gibi şükürYolunda tatlim girmeye fırsat bulamadim hic isten ayrildim oylelikle gelebildim sen nasılsın kuzum
Kız saliş ben seni öptüydüm görmedim miDevamli yazan tayfayı biliyorum da nic mi değiştirdiniz aceba diye kafam karıştı.
Uyumaya oglumu gormeye vaktim kalmıyordu çalışmaktan o yuzden biraktim. Daha fazla çalışmamı istedilerIyiyim bildiğin gibi şükür
Dedik gelmiyecek bir daha niye çıktım işten
Esime kahvaltı hazırlıyorum kendim de işlerimi hallediyorum ders calısıyorum günlerim elhamdülillah dolu dolu gidiyor masallahGripli bir sabahın vurgunu perişim
Neye yakıyoruz aga
Demet Akalın çalkala diyor bebişiyiyim kuzum arada depresyona girip çıkıyordum şükür iyim inşallah maşallah
Hahah napsın ağzıma yüzüme mıçıyor
Oyy parişim Çen yalnız mı kaldınnnnya bende çok özlüyorum herkesi ama gün nasıl geçiyor anlamıyorum
Püüü neden ki acaba
Kızz Napün sabah 7 de
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu kız
Anamm yok musunnya aslında sırayla etiket yapıyordum sonra telim çaldı apar topar yazdım çıktım soriii beybiii
Pro olmuşsun hayırlı olsun yafrum göslerim onu bile görmüyor Pariş diyince fark ettim
Düzelicez be inşallahAllahım ya eski sen ol
Allahım ne oldu saba beybim❤
Ara ara yazıyorsun ya yağmurcuk salişle denk gelmediniz demek kiRamazanda pare beni dua grubuna eklemisti o zamandan beri böyle yazisiyoruz ama sizinle hic denk gelmemisiz demekki
Hayırlısı olsun o zaman canimUyumaya oglumu gormeye vaktim kalmıyordu çalışmaktan o yuzden biraktim. Daha fazla çalışmamı istediler
Hahahahaha kahkaha attım ya twetyyy immmmEsime kahvaltı hazırlıyorum kendim de işlerimi hallediyorum ders calısıyorum günlerim elhamdülillah dolu dolu gidiyor masallah
Düzelicez be inşallah
Aayy neşelendik sorun yokHahahahaha kahkaha attım ya twetyyy immmm
Geldim bebisim❤❤Kizzz helee geldinmiii