İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Jou kuzum canım doğum yaptın değil mi? yazışmalara bakmadım. bugün geldim işe . iyisiniz di mi her şey yolunda mı?
Yaptım kuzumm 7 gün oldu zaman su gibi
Herşey yolunda çok sükürr ya biraz sarılik olmuş emzirmekle uğraşıyorum habire çok zor uyanıyo

Cok gecmiş olsun

Canım çok şükür temiz çıkmış sonuçlar onunla geçmiş olsun

ayyyy yerim onu ben kolay geçti mi doğumun var mı ağrıların? oyy geçer inşallah hemen
Sezaryen oldum ozomm ondan sonrası ağrılı geçti ama ağrı kesicilerle atlatıyorsun birşey değill genede kendim eğilip birsey alamıyorum mesela tam toparlanamadım annemle kv bizde onlar olmasa ben evi idare edemezdim bi kızıma bakıyorum oda 3 gündür anca ben bakıyorum annem arada gene uyanıp kucağıma getiriyor anlıcağın evde prenses gibiyim

Kız elo ne kadar aktifsin bu vakti nerden buluyon yürüyen zombi gibi dolaşıyorum ben ortalıkta
Bahahahahah merak ettiğin oldu bakk gene buralardayımm yaaa bebe emzirmekten başka birşey etmiyorumkii annemle kv olunca kafa rahat evde 2 aşçı varr ben totomu kaldırmıyorum getiren hizmetçilik ediyo bana eşimde öyle zaten 4 5 gundür doktora gidip geliiyoruz epey yoruluyorum gene tam atlatamadim

ohh onların olması çok iyi olmuş kuzum ohhh keyfini çıkar

G
Geçmiş olsun ozommm iyisin inşallah

sağol canım benim. iyiyim iyiyim sadece bi kaç gündür stres içindeydim sonuçlarım ne çıkacak diye ama şükür temiz çıktı

sen nasılsın canımın içisi
Oh şükürler olsun ozommm çok sevindim adına iyiyim bende misafir gelen giden bende öyle geçiyor birde regl oldum ağrım var yatıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…