- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
hayırlı cumalar canımın içiEki Görüntüle 3077802
Canımmm KızlarımHayırlı Nurlu Cumalar
Bütün umudumuzda ümidimizde Rabbimdedir.Dualarımız kabul olsun
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
Migrenben
Saliha40
Lna16
N NesNa
S sebbo
Noisy Girl
M MaviMabellee
@PiXiEE
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
@Ballikabak
Madammor
karamel Latte
Meral01
@Laavinia
@Bal0ncuk
Yaptım kuzumm 7 gün olduJou kuzum canım doğum yaptın değil mi? yazışmalara bakmadım. bugün geldim işe . iyisiniz di mi her şey yolunda mı?
ayyyy yerim onu benYaptım kuzumm 7 gün olduzaman su gibi
Herşey yolunda çok sükürr ya biraz sarılik olmuş emzirmekle uğraşıyorum habire çok zor uyanıyo
Cok gecmiş olsuncanım kuzum parem daha yeni görüyorum etiketleri. hastaneye gidip geliyorum kaç gündür. verem araştırması yaptılar ama temiz çıktı şükür sonuçlarım. bugün iş başı yaptım.
iyisin di mi sen kuşum?
Canım çok şükür temiz çıkmış sonuçlar onunla geçmiş olsuncanım kuzum parem daha yeni görüyorum etiketleri. hastaneye gidip geliyorum kaç gündür. verem araştırması yaptılar ama temiz çıktı şükür sonuçlarım. bugün iş başı yaptım.
iyisin di mi sen kuşum?
Kız elo ne kadar aktifsin bu vakti nerden buluyonBende uyandırmaya çalışıyorum oyy
Sezaryen oldum ozomm ondan sonrası ağrılı geçti ama ağrı kesicilerle atlatıyorsun birşey değill genede kendim eğilip birsey alamıyorum mesela tam toparlanamadım annemle kv bizde onlar olmasa ben evi idare edemezdim bi kızıma bakıyorum oda 3 gündür anca ben bakıyorum annem arada gene uyanıp kucağıma getiriyor anlıcağın evde prenses gibiyimayyyy yerim onu benkolay geçti mi doğumun var mı ağrıların? oyy geçer inşallah hemen
Bahahahahah merak ettiğin oldu bakk gene buralardayımmKız elo ne kadar aktifsin bu vakti nerden buluyonyürüyen zombi gibi dolaşıyorum ben ortalıkta
ohh onların olması çok iyi olmuş kuzumSezaryen oldum ozomm ondan sonrası ağrılı geçti ama ağrı kesicilerle atlatıyorsun birşey değill genede kendim eğilip birsey alamıyorum mesela tam toparlanamadım annemle kv bizde onlar olmasa ben evi idare edemezdim bi kızıma bakıyorum oda 3 gündür anca ben bakıyorum annem arada gene uyanıp kucağıma getiriyor anlıcağın evde prenses gibiyim
İyiyim bende kuzum koşturmaca bildiğin gibi vallaİyiyiiimm kuzuummsen nasılsıınnn
sağol adaşım canımCok gecmiş olsun
ay evet kuzum ya ah ne stres yaşadım kaç gündürCanım çok şükür temiz çıkmış sonuçlar onunla geçmiş olsun
Geçmiş olsun ozommm iyisin inşallahcanım kuzum parem daha yeni görüyorum etiketleri. hastaneye gidip geliyorum kaç gündür. verem araştırması yaptılar ama temiz çıktı şükür sonuçlarım. bugün iş başı yaptım.
iyisin di mi sen kuşum?
sağol canım benim. iyiyim iyiyim sadece bi kaç gündür stres içindeydim sonuçlarım ne çıkacak diye ama şükür temiz çıktıG
Geçmiş olsun ozommm iyisin inşallah
Oh şükürler olsun ozommm çok sevindim adınasağol canım benim. iyiyim iyiyim sadece bi kaç gündür stres içindeydim sonuçlarım ne çıkacak diye ama şükür temiz çıktı
sen nasılsın canımın içisi
Cok anlamlı bir söz olmusEki Görüntüle 3081564
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Sen ne yapıyorsun panikcim
Allah razı olsun kuzum benimOh şükürler olsun ozommm çok sevindim adınaiyiyim bende misafir gelen giden bende öyle geçiyor birde regl oldum ağrım var yatıyorum öyle
Hayırli cumalar selinimmmmEki Görüntüle 3081564
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee