İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

iyiyiz cnm sen nasılsın
yapraklar bittimi
Iyiyim canım oturma grubunu yıkayacaktık onlar geldi gitti odayı temizledim şükür temizlik bitti

Yapraklarn hemen bitmez balonum oldukça toplarım günlük bazen gün aşırı toplarım basarim sipariş edenler olur yıllardır alanlar var onlarada yapar satarım 10 15 asma var havalar soğuyuncaya kadar devam eder yapraklar
Canım

sizin orda ne kadar yaprak kilosu
biz hataydayz burda 35 tl diyorlar bu sene için
onca ilaç gümbre felan... bakınca çok geliyor insanlara ama düşününce az

Ayy kuzum benim seni çok merak ediyordum,iyi olmana çok sevindim . Ins sağlıkla kavusursunuz canım cocom,dualarimiz seninle rabbim dermansız dert vermesin inşallah

sizin orda ne kadar yaprak kilosu
biz hataydayz burda 35 tl diyorlar bu sene için
onca ilaç gümbre felan... bakınca çok geliyor insanlara ama düşününce az
Bizde de 30 35 canım fazla gibi ama tek tek toplanıyor toplaması zor merdiven çıkıp yukarılara çıkıyorum topluyorum alana pahalı geliyor ama inan emeği fazla

Bizde de 30 35 canım fazla gibi ama tek tek toplanıyor toplaması zor merdiven çıkıp yukarılara çıkıyorum topluyorum alana pahalı geliyor ama inan emeği fazla
evet işte bende onu diyorum benm dayımlarda var.. annmler yardıma gttiğinde izlemiştim bende yani zor
bunun ilacı gübresi
ama insanlarda haklı.. ama işte herkes zorda..
ama en önemlisi bence emek
Allah rızkını versin inşallah cnm benm hepsini sat

Cocom canım çok sevindim inşallah doğuma kadar beklicek bebeler dualarımız seninle

İyiyim bende şükür Ferdam bildiğin gibi beklemeye devam çiçeğim işte
Oh maşallah sağlıkla büyüsün kuzummm
Aminnn inşallah kuzum İnşallah
Amin canım benim
Seninki hayırlı zamanı bekliyor sabrının meyvesini Rabbim en güzeli ile nasip edecek inşallah kuzum

Amin kuzumaöin yer gök dua ile duruyor elimizden başka gelen hiçbir şey yok keşke fazlası gelse ama nasibimizde ne varsa onu yaşayıp göreceğiz

Ayy kuzum benim seni çok merak ediyordum,iyi olmana çok sevindim . Ins sağlıkla kavusursunuz canım cocom,dualarimiz seninle rabbim dermansız dert vermesin inşallah
Çok şükür sosyalim Allah razı olsum
şimdilik sağ salim atlattık bakalım gerisi Rabbime kaldı. Amin canım amin sağlıktan başka herşey geçici

Cocom canım çok sevindim inşallah doğuma kadar beklicek bebeler dualarımız seninle
Perim Allah razı olsun inşallah güzel sonuçlanmasına izin verir Rabbim, her şerde bir hayır vardır bu durumdan da dersimizi alırız inşallah

İnşallah cocom. Kaç haftan var riskli sürecinin gecmesi için

Cocommm Çok şükür güzel haberlerini alıyorduk buradan bolca dinlen istirahatini yap inşallah miniklerin vakti zamanında gelecek Rabbim yar ve yardımcın olsun duaların için güzel dileklerin için teşekkür ederiz çiçeğimm

İnşallah cocom. Kaç haftan var riskli sürecinin gecmesi için
Kuzum şu an 23 haftadayız. Şu an doğsalar yaşama şansları çok zor Allahın takdiri tabi ama çok küçükler. 28 hafta olsa prematüre olacaklar. Onuda düşünmek istemiyorum sonrasında yaşayabileceğimiz durumlardan ötürü ama şu an doğmalarından kat kat iyidir doktorda öyle söylüyor.
İnşallaah dayanırız da 34 leri falan görürüz bebeğim Rabbim ne gösterecekse onu yaşayacağız,inşallah en güzelini yazmıştır hepimiz için
Canım benim Allah razı olsun, dualarınızı uzaktan bile hissettim

İnşallah günlerine kadar dayanırlar ve tam zamanlarında doğarlar cocom biz dualarımızı bu yönde yapalım rabbim yardımcın olsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…