Maşallah sübhanallah hepsi çok güzeller bu arada selam kızlar hayırlı haftalarınız olsun Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallahKızlar günaydın haftanız çok ama çok güzel olsun
Mutlu mutlu haberler alın iyi ınsanlara denk gelin pişman olmayacağınız dostluklar edinin
Sevdiklerinizle çok guzel ömürleri olsun...❤ ⚘ ⚘ ❤
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Eki Görüntüle 3079179
Eki Görüntüle 3079181
Ay kurabiyemm günümün en güzel haberi nasıl mutlu oldum anlatamamPerimm çok şükür kavuştuk biz bugün
Aynen perimİyi olsunlarda canım
Parem ne tatlisin bi bilsen seninde o guzel gonlundeki tüm dileklerin kabul olsun inşallahKızlar günaydın haftanız çok ama çok güzel olsun
Mutlu mutlu haberler alın iyi ınsanlara denk gelin pişman olmayacağınız dostluklar edinin
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Eki Görüntüle 3079179
Eki Görüntüle 3079181
Günaydın çiçekkkk paremmm Allahımmm nasıl güzelliktir bu resmen enerji yüklendi banaKızlar günaydın haftanız çok ama çok güzel olsun
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Eki Görüntüle 3079179
Eki Görüntüle 3079181
İnsallah canimKızlar günaydın haftanız çok ama çok güzel olsun
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Eki Görüntüle 3079179
Eki Görüntüle 3079181
Aminn nefesim hoş geldinMaşallah sübhanallah hepsi çok güzeller bu arada selam kızlar hayırlı haftalarınız olsun Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallah
yaaaa
gözün aydın cnm
sağlıkla büyüt inşallah
Cookk sevindimgözlerin aydın olsun hayırla büyüsün
Ooyyy gözünaydın
Nasilartık unutursun buralari
Ay kurabiyemm günümün en güzel haberi nasıl mutlu oldum anlatamamşindi bol bol hasret gidermeli günler koklaşın öpüşün bol bol
Hosbuldum kuzumAminn nefesim hoş geldin
Canım cocommm gözün aydın çok sevindimMssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cookiie
ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
Fatmazell
bir mucizee
Noisy Girl
My_Moonlight06
Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.
Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız
bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle
Allah şifa versin cnm.. bende senin gibi bir süreç yaşadım 6 ay boyunca yattığım yerden kalkmadımMssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cookiie
ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
Fatmazell
bir mucizee
Noisy Girl
My_Moonlight06
Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.
Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız
bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle
iyiyiz cnm sen nasılsınGünaydın yavrular herkes iyimi Nasılsınız☺ ❤ ⚘
İnşallaah canım benim, Allah razı olsunCanım cocommm gözün aydın çok sevindimDoğuma kadar böyle risksiz geçer gider inşallah
İnşallaah çabucak sağlıkla geçer canım, sağolasın desteğiniz yeterAllah şifa versin cnm.. bende senin gibi bir süreç yaşadım 6 ay boyunca yattığım yerden kalkmadım
ama hepsi geçiyor
lütfen kendini üzme
hemencecik toparlanman dileğiyle
Çok geçmiş olsun cocommm, gözün aydın . Hastaneden de çıkmışsın çok sevindimmmMssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cookiie
ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
Fatmazell
bir mucizee
Noisy Girl
My_Moonlight06
Gözün aydın kurabiyemmmm canımsın güzel güzel öp koklaaa misss gibi kokusunu çek içinePerimm çok şükür kavuştuk biz bugün
Selammmm Ferdam nasılsınMaşallah sübhanallah hepsi çok güzeller bu arada selam kızlar hayırlı haftalarınız olsun Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallah