İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Maşallah sübhanallah hepsi çok güzeller bu arada selam kızlar hayırlı haftalarınız olsun Rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallah

Parem ne tatlisin bi bilsen seninde o guzel gonlundeki tüm dileklerin kabul olsun inşallah

Günaydın çiçekkkk paremmm Allahımmm nasıl güzelliktir bu resmen enerji yüklendi bana Mutlu haftalarımız olsun Rabbim ummadığımız sevinçler yaşatsın bizlere kuzum aminnnn

İnsallah canim Bahçeniz çoook güzel maşallah

Aminn kızlar çok sağolun çok şükür sıkıntısız atlattık. Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda kolay yoldan sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

yaaaa
gözün aydın cnm
sağlıkla büyüt inşallah
Cookk sevindim gözlerin aydın olsun hayırla büyüsün
Ooyyy gözünaydın
Nasil artık unutursun buralari
Ay kurabiyemm günümün en güzel haberi nasıl mutlu oldum anlatamam şindi bol bol hasret gidermeli günler koklaşın öpüşün bol bol

MssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cookiie
ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
Fatmazell
bir mucizee
Noisy Girl
My_Moonlight06

Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.

Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız

bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle

Canım cocommm gözün aydın çok sevindim Doğuma kadar böyle risksiz geçer gider inşallah

Allah şifa versin cnm.. bende senin gibi bir süreç yaşadım 6 ay boyunca yattığım yerden kalkmadım
ama hepsi geçiyor
lütfen kendini üzme
hemencecik toparlanman dileğiyle

Canım cocommm gözün aydın çok sevindim Doğuma kadar böyle risksiz geçer gider inşallah
İnşallaah canım benim, Allah razı olsun

Allah şifa versin cnm.. bende senin gibi bir süreç yaşadım 6 ay boyunca yattığım yerden kalkmadım
ama hepsi geçiyor
lütfen kendini üzme
hemencecik toparlanman dileğiyle
İnşallaah çabucak sağlıkla geçer canım, sağolasın desteğiniz yeter

Çok geçmiş olsun cocommm, gözün aydın . Hastaneden de çıkmışsın çok sevindimmm
Şükür hayırlısı ile atlattın Rabbim bir daha yaşatmasın. Rabbim size sağlık versin yatıp istirat ederek dinlenmene bakkk
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ikizlerini inşallah
Senden de Allah razı olsun ettiğin dualara çokça Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…