İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Canımm çok Sevindim iyi olmana çok şükür, haberi alınca endişelendik hepimiz, ben bir de bilmiyordum kaç aylık hamile olduğunu iyice merak etmiştim neyseki evindesin bebekte yerinde İnshaAllah doğru zamanda kolayca bir doğumla kavuşursun bebeğine

Çok şükürr çok sevindim şuan iyi olmana canım inşaAllah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın bu süreci Rabbim yardımcın olsun vaktinde ve sağlıkla gelsin miniğin

Iyiyim canım şükür sen nasılsın bitanem

Çok şükür kuzucum sen nasılsın

Kuzum çok şükür elhamdülillah sen de iyisindir inşaAllah canımmm bebiş taburcu oldu diye biliyorum esroştan haberleri alıyorum ben de pek giremiyorum da

Allah razı olsun kızlar iyiyim çok şükür Rabbim daha iyi günler nasib etsin hepimize Aminn

Ben de öyle vallahi çok kısa girip çıkıyorum bazen nadir vaktim oluyor ya boyunca böyle olucak sanırım

Allah razı olsun canım benim inan dualarınızı hissettim sen nasılsın kuzum?
şu an 23 haftadayız çok çok erken ama bakalım artık Allah biliyor ne kadar ilerleyecek neler yaşayacağız. İnşallah Rabbim kimseyi böyle sınamasın

Çok şükürr çok sevindim şuan iyi olmana canım inşaAllah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın bu süreci Rabbim yardımcın olsun vaktinde ve sağlıkla gelsin miniğin

Amin canım benim Rabbim senide hepimizi, sağlıkla sorunsuz kavuştursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…