İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

yaseen1.gif
Yaa tipe gelll yerim seni 😅😅 bugün çenemiz düştü 😅 bir an evvel ağustos gelseydi 😅😅 yoksa hepimiz seni uyutup dondurma yemeye devam ediyoruz 😅

Sen beniimmmm üzümlü kekimmmmm güzel kalpliimmmm Parem hayırlı cumalaarr😍😍😍 gelenlerle olanlarla yolaa devamızz çiçeğimmm sıkma güzel canını :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK68: :KK68: :KK68: :KK200: :KK200: :KK200: :KK37: :KK37: :KK37:

:KK60::KK60::KK60::anne::anne::anne::KK68::KK68::KK68::KK200::KK200::KK200::KK200:

Tavşanımm günaydın 😍😍😍😍 ama benim mavi etiketimm nerdeee bebeğsiimmmm hı nerdeee😩😩😩😩 Ben aynı devam ke çiçeğim gelen de giden de yok😂😂😂 sen napıyonnn yavruşum😍
Heee doğru ya kuzum kusura bakma değiştirmeyi unutmuşum 😁

Ne yapim beklemeye aldım kendimi saldım gitti 🤣🤣 hayırlısı

Ooyy kuzum benim hep burdayim insallah. Bu aralar çok sık giremiyorum iste malum 🤭 Bizim evde az biraz kardeş kıskançlığı varda en çokta onla ilgileniyorum halbuki ama yinede hal ve hareketleri degisti 🙄
Yaaaa kıyamam kuzum kardeş geldi ya illa ki ilgi odak ona olduğu için kıskanır normaldir ama geçicidir inşallah mervem 💜🤗😍🥰🥰🌻🌻🎈🎈🎈🪁🪁🪁🥲

Aminn canım benim ben evdeyim bebiş gelmedi henüz öyle işte bizde durumlar
Cocom da yatıyor hala inşallah oda en kısa zamanda taburcu olur bebişler dursun bir kaç ay daha 🤲 sen nasılsın napıyorsun 😍
O doğum yapması değil mi kaç aylıktı ki o?

Sen doğum yapmamış mıydın kizzz kafam karıştı şimdi 🤣🤣

Balsin, hayatta olmaz diye bisey yok . İnsan oğlu kuru yaprak misali nereye savurursa yaradan oraya gider. Bakarsın yollarımız kesişir
Cansın saliş 😍😍🥰🥰🥰
Kesinlikle insanoğlu kuş misali bugün burdasın bir bakmışsın yarın orda 😍🥰💜💜💜
İnşallah birgün denk geliriz kuzunnm 🤲🏻🤗🥰😍

X