- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Yaa tipe gelll yerim seni bugün çenemiz düştü bir an evvel ağustos gelseydi yoksa hepimiz seni uyutup dondurma yemeye devam ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tipe gelll yerim seni bugün çenemiz düştü bir an evvel ağustos gelseydi yoksa hepimiz seni uyutup dondurma yemeye devam ediyoruz
Ben de iyim çok şükür RabbimeHayırlı cuamalar kuzum iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Heee doğru ya kuzum kusura bakma değiştirmeyi unutmuşumSen beniimmmm üzümlü kekimmmmm güzel kalpliimmmm Parem hayırlı cumalaarr gelenlerle olanlarla yolaa devamızz çiçeğimmm sıkma güzel canını
Tavşanımm günaydın ama benim mavi etiketimm nerdeee bebeğsiimmmm hı nerdeee Ben aynı devam ke çiçeğim gelen de giden de yok sen napıyonnn yavruşum
Hahah bilemiyorum bu defa ben el atmadım olaya sizi izliyciiimmmmEvet şükür bura iyi
Teyze emmi olmasın ses yok
Aklını başından almışız perimBuraya bakrken açıp açıp yemişim farkında değilim şu minikler kız ama şekerim tavan etti kesin başladım bile salaklaşmaYaEki Görüntüle 3078205
Kızlarrr 14.35 de doğmuş almiramızz
Yüüppüüüüü çok şükürKızlar Almira doğdu
Yaaaa kıyamam kuzum kardeş geldi ya illa ki ilgi odak ona olduğu için kıskanır normaldir ama geçicidir inşallah mervemOoyy kuzum benim hep burdayim insallah. Bu aralar çok sık giremiyorum iste malum Bizim evde az biraz kardeş kıskançlığı varda en çokta onla ilgileniyorum halbuki ama yinede hal ve hareketleri degisti
Kızlarrr 14.35 de doğmuş almiramızz
Ayyy misafirim vardı şimdi gitti doğmuş mu meleğimiz maşallahKızlar Almira doğdu
O doğum yapması değil mi kaç aylıktı ki o?Aminn canım benim ben evdeyim bebiş gelmedi henüz öyle işte bizde durumlar
Cocom da yatıyor hala inşallah oda en kısa zamanda taburcu olur bebişler dursun bir kaç ay daha sen nasılsın napıyorsun
Cansın salişBalsin, hayatta olmaz diye bisey yok . İnsan oğlu kuru yaprak misali nereye savurursa yaradan oraya gider. Bakarsın yollarımız kesişir
yeeeeee beniiii mari kızzzzzzzz en çok sen yeeeeKiraz yesin seni
Aman artık cidden bu gidişle nasıl millet salıyor diyoduk öğreniyoruz kuzummHeee doğru ya kuzum kusura bakma değiştirmeyi unutmuşum
Ne yapim beklemeye aldım kendimi saldım gitti hayırlısı
yeeeeee beniiii mari kızzzzzzzz en çok sen yeeee
Dişlerinden mi canın sıkılıyor senin bu topiği nasıl Keşfettin biraz anlatsanadiş etlerim koyu renkte kırmızı bazıları canım sıkılıyor çok
Cevap yokki tizemdenHahah bilemiyorum bu defa ben el atmadım olaya sizi izliyciiimmmm
Aklını başından almışız perim
Dikkat burası geyik topiğidiş etlerim koyu renkte kırmızı bazıları canım sıkılıyor çok
Merhaba hoş geldiniz kim sıkıyor canınızıdiş etlerim koyu renkte kırmızı bazıları canım sıkılıyor çok
Yok kuzum onun daha 5 aylıkO doğum yapması değil mi kaç aylıktı ki o?
Sen doğum yapmamış mıydın kizzz kafam karıştı şimdi