İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ece_co-tuna-yegit.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Sen beniimmmm üzümlü kekimmmmm güzel kalpliimmmm Parem hayırlı cumalaarr😍😍😍 gelenlerle olanlarla yolaa devamızz çiçeğimmm sıkma güzel canını :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK68: :KK68: :KK68: :KK200: :KK200: :KK200: :KK37: :KK37: :KK37:
Bitanem tinosum tatlı ne varsa osun sen seninde cuman hayırlı olsun bal petem 💜💖😍🌷🌹🥰
:KK60::KK60::KK60::anne::anne::anne::KK68::KK68::KK68::KK200::KK200::KK200::KK200:
Eki Görüntüle 3078036

@tiniminihaniim @Lna16 @Jou MssPARE MssPARE @Minnosprenses @Paniksu @bir mucizee @Tweety Bird @Mavis40 Fatmazell Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt Cookiie Cookiie

Nasilsinizzzz kızlar.. çok sık giremiyorum Yoğunluktan daha doğrusu eskiden denk geldi daha çok vaktim vardı..
anlatın bakemmm ne var ne yok ne yapıyorsunuz.. :KK74: :KK74: :KK60: :KK60: :KK60:

@Jou kuzummm ne güzle bir günde doğum yapıyorsun İnshaAllah herşey yolundadır bizi untma gııı şuanda nolaaaar :dua:
Tavşanımm günaydın 😍😍😍😍 ama benim mavi etiketimm nerdeee bebeğsiimmmm hı nerdeee😩😩😩😩 Ben aynı devam ke çiçeğim gelen de giden de yok😂😂😂 sen napıyonnn yavruşum😍

Daha İyi canım oda bizim gibi almirayı merak ediyor 🥹 Elçoya yazıyorum cevap yok tek tik gidiyor bi çıksaydı hayırlısıyla🥰
O kadar çok yazışma olmuş ki atlaya atlaya geldim demekki daha elçodan haberimiz yok Fatoşumm😍😍 Rabbim hayırla kurtarsın inşallah
Minnoşlsrımızı çoğalıyor 😍

Daha İyi canım oda bizim gibi almirayı merak ediyor 🥹 Elçoya yazıyorum cevap yok tek tik gidiyor bi çıksaydı hayırlısıyla🥰
Selamlarımı ilet canım birAz toplasın kafasını dönsün aramıza özletmesin kendini🤗
Girmiştir belki artık kendine tam olarak helene kadar da alamazki telefonu eline 😍

X